↓↓↓
آنچه که کارشناسان مد نظر دارند این هست با رجوع به عقل، خودشناسی و داشتن معیار و هدف و آنالیز و تحقیق و ... شما قبل از سفره ی عقد و در خطر قرار دادن آبرو ، وقت، احساس و ... مردم ( در یک تایم خاص ) به یک جمع بندی درباره فرد مورد نظر و خانوادش برسید. در غیر اینصورت فکر نمیکنم کارشناسی پیدا شود که موافق با فوت زمان، از دست رفتن مقداری مال، آبرو، شکست اعتماد و احساس در فرد و خانواده او و ... شود.
من فکر نمیکنم کسی رو پیدا کنید که تا پای سفره ی عقد برود اما نسبت به طرف مقابل ذره ای احساساتش برانگیخته نشود و او را گزینه نه انتخاب بداند ، مگر یا ازدواج اجباری باشد یا فرد مذکور دچار عدم تعادل روانی و یا بقول شما دچار عدم خودشناسی و دمدمی مزاج باشد که بحث آن جداست. :-)
ما نمیتونیم و این اجازه رو نداریم هر وقت چیزی باب میلمان نبود به بهانه های آشکار و برچسب های موجه و شیک ( بخاطر عدم شناخت و معیار ) خودمان را ملزم به انجام هر عملی کنیم. :-)
اگر چه در دنیای احتمالات احتمال میدیم با اتفاقاتی عجیب مثل فیلم های کمدی بهم خوردن ازدواج پای سفره ی عقد مواجه بشیم اما اینکه از قبل خیلی قبل تر با چنین تفکری پیش بریم قطعا این تفکر بما چراغ سبز برای بروز اعمال نادرستی رو خواهد داد.
بهمین علت هست من تأکید کردم متوجه معنی گزینه باشید و نیاز دارید اطلاعات خودتون رو افزایش بدید، چرا که در محیط عمومی باید با دقت نظر گذاشت.
جناب کرای "زرنگی و آسیب بمردم " تا پای سفره ی عقد با برچسب او یک "گزینه" بود و "شناخت کم بود یا معیار نامناسب" یکی از بدترین نوع تفکر و کودکانه ترین بهانه هاست و بهتر اونه که بجای ترویج زرنگی، بمردم آموزش داده و راه درست رو تا موفقیت نشان بدیم. بقول استاد رائفی پور بما درس زرنگی میدهند نه موفقیت جمعی... . همین مسائله بتنهایی میتواند افراد را بسمت روابط غلط سوق دهد!
تاپیک درباره مهریه و ناراحتی بر حق استارتر هست و این بازتر کردن بحث مهریه رو با توجه به ریپلای شما و دوست گرامیتون ادامه دادیم . یکی از ضرورت های ریپلای کردن کاربران تحمل خواندن نظرات اونها هست. :-)
..........
بله من عرض کردم شرایط جسمی و آزادی بیشتر آقایان برای چنین کارهایی مناسب تر هست و بهمین علت میتوانند در مشاغل بیشتری حضور پیدا کنند. ظاهرا مطلب رو با دقت نخواندید...
اما درباره ی ازدواج قوانین الهی در قرآن و روایات و احادیث و حقوق رو من ننوشتم. اولی رو خداوند امر کردند و آموزش دادند و دومی حاصل سال ها تحقیقات و مطالعه حقوق دانان بوده.
شما اگر اعتراضی به شرایط دارید با متخصصین امر به گفتگو بپردازید و همچنین باید اعتماد سازی کنید و همینطور نسبت به خانم مورد نظر اعتمادتون جلب بشه. آنوقت هست که شما میتونید با رضایت قلبی و داشتن یکسری حقوق برای خود و طرف مقابل وارد زندگی مشترک بشید و امر ازدواجتون تسهیل پیدا کنه.
اگر در مسیرتون با خانمی مواجه شدید که درخواست های نامعقول داشت، هیچ اجباری به پذیرش ایشان و شرایطش ندارید. مهریه بالا رو بنده بارها رد کردم و تنها بحث ما در مورد چرایی مهریه هست و فلسفس رو مختصر بررسی کردیم.
...........
این را مورد تاکید قرار می دهم که بنده هیچوقت منتظر تأیید از آسمان ها یا کاربران اینترنتی نبودم و بنظرم هم منطقی نمیاد.
ما در مورد مهریه صحبت میکنیم و فلسفه و مقدار درست اون. در مورد آقایان صحبت نمیکنیم! اون نیاز به تاپیک جداگانه ای داره و میتونید در تاپیک جداگانه ای مفصل موضوع رو باز کنید.
برای بار چندم عرض میکنم من میگم مهریه باید معقول و منطقی با توجه به توان مالی افراد باشه و حتی با اعتماد سازی کاهش چشمگیر پیدا کنه. از مهریه بالا حمایت نکردم و نظرات مردم در دل جامعه رو بیان کردم. لطفا ترمز برداشت های اشتباه رو بکشید.
بشما هم عرض میکنم اگر خانمی با شرایط سخت در مسیر زندگیتون قرار گرفت هیچ اجباری به پذیرش ایشان ندارید و بدنبال فردی با شرایط نرمال باشید.
آقایان محترم من توضیحات کامل رو خدمتتون عرض کردم. فکر نمیکنم دیگر نیازی به بحث اضافه ای باشد، شما رو بهم میسپارم و هممون رو به خدای رحمان
شاد باشین

علاقه مندی ها (Bookmarks)