سلام
بنظر من انتخاب همسر درصد بالاییش خود آگاهی برمیگرده و کسانی که به خودآگاهی رسیدن برای انتخاب همسر پس از آگاهی در زمینه ازدواج موفق و آنالیز طرف مقابل برای آنچه که نمیدانند تحقیق میکنن و به نتیجه گیری میرسن.
نظرات دیگران زمانی مفید و ارزشمند هست که در ضمن تحقیقات برای شما کمک کننده باشه که باز هم خودتون باید به مسئله ورود پیدا کنین و بررسی های لازم رو انحام بدین و به نظرات دیگران بطور قطع تکیه نکنین.
بفرض مثال برای شما مهم هست وارد چه خانواده ای میشین و نگران این هستین این خانواده چگونه هستن.
فردی در ضمن تحقیقات شما مدعی میشه یکی از اطرافیان دختر خانم اعتیاد دارن. این در حالی هست که خود دختر بشما چیزی نگفته و شما ضمن تحقیقات متوجه شدین.
در اینصورت خودتون وارد میشین و مسئله رو بررسی میکنین. میزان اهمیت اون رو میسنجین و در پایان تصمیم نهایی رو میگیرین. این اطلاع رسانی و مشورت برای شما کمک کننده و مفید هست چرا که اگر متوجه نمیشدین شاید در گام های بعدی متحمل آسیب های متعددی میشدین.
اما ؛
گاهی نظرات مربوط به آنچه هست که شما در باور خودتون باید در موردش به نتیجه رسیده باشین. اینکه برای من اجزای صورت ، فرم بدن، طرز صحبت کردن یا ... چقدر مهم هست.
اگر در زمان دیدار طرف مقابل بینی خوش فرمی نداشته باشه ولی در کل اجزای صورتش در کنار هم چهره ی اون رو برای شما دلنشین کرده باشه دیگر نظرات دیگران مهم نیست و اگر نظرات شما رو دچار دو دلی میکنه باید بدونید شما تأثیر پذیر هستید و هنوز از خواسته ها و نیازهای خودتون اطمینان کافی ندارید.
بهمین علت هست که در چنین مواقعی من ترغیب میکنم حتما قبل از ازدواج به خودآگاهی برسین و روی عیوب احتمالی کار کنین تا مطمئن در مسیر ازدواج قدم بگذارین و واکنش های بیرونی نتونن مانع یا تحمیلی برای انتخاب شما باشن.
از طرفی ؛
بهیچ عنوان با تفکر تغییر در دیگری با اون ازدواج نکنین. انسانها در طول زمان رشد و شکل گیری شخصیت مثال خمیری هستن که کم کم سخت میشن. تا خودشون اراده ی کافی برای تغییر نداشته باشن، سعی در تغییر اونها آب در هاون کوبیدن هست.
خوشبخت و موفق باشین![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)