ممنونم، لطف کردین.
حس میکنم توی یه لوپی قرار گرفتیم!آره این مواردی که گفته شد مثه خساست و غرور رو من تحقیق میکنم میبینم خیلی مهم و تاثیرگذاره. از یه طرف دیگه یه گروه میگن این خصلتها رو میشه حلش کنی در زندگی مشترک و هیچ انسانی بدون عیب نیست! و یا اینکه میگن تا نری زیر یه سقف نمیشه واقعا فهمید طرف چکارست! از یه طرف دیگه یه گروه دیگه میگن این خصلتها رو اگه در طرف دیدی، دیگه نمیشه عوضش کنی یا کمترش کنی و عملا خودتو بدبخت میکنی با این انتخابت!
ببینین این دو گروه انسانهای بسیار فرهیخته! اهل علم و ادب! اهل مطالعه! و با تجربه! هستن. ولی من حس میکنم استفاده از تجارب دیگران این عیب رو داره که هر فردی از پنجره دید خودش میاد بهت پیشنهاد میده. یکی تونسته در زندگی مشترکش همسرش رو مقداری تعدیل کنه، یکی دیگه نه!. یکی توی زندگی مشترکش همسرش اصلا خسیس نبوده و اصلا نمیدونه خساست یعنی چی، یکی دیگه آره همسرش خسیس بوده و پدرش در اومده سر این قضیه!. حالا تک تک این آدما میان بهت مشورت میدن، خب مشخصه که مشورتاشون یکی نیست و کلا با هم متفاوته و دقیقا بر اساس تجاربی هست که دارن.
اینجاس که تجزیه و تحلیل و تجیمع این داده ها سخت میشه (یا اینکه من خیلی سختش کردم!)

آره این مواردی که گفته شد مثه خساست و غرور رو من تحقیق میکنم میبینم خیلی مهم و تاثیرگذاره. از یه طرف دیگه یه گروه میگن این خصلتها رو میشه حلش کنی در زندگی مشترک و هیچ انسانی بدون عیب نیست! و یا اینکه میگن تا نری زیر یه سقف نمیشه واقعا فهمید طرف چکارست! از یه طرف دیگه یه گروه دیگه میگن این خصلتها رو اگه در طرف دیدی، دیگه نمیشه عوضش کنی یا کمترش کنی و عملا خودتو بدبخت میکنی با این انتخابت!

علاقه مندی ها (Bookmarks)