.....................
ممنون از پاسختون
من خودم در حال تحقیق و توسعه در این موضوع هستم ( مقالات مدیر و دیگر کارشناسان محترم این حوزه )
تو اون حدی نرسیدم که بگم کدومش برای شما خوبه ...
برای خودم را می دونم کدومش خوبه ،،،ولی برا شما را نه :)
به قول یه حکیمی پیشرفت باید آهسته و پیوسته باشه، با هدف بندی های : کوتاه و میان و بلند مدت
شرایط خودتون را یه بازبینی کنید ( روحیات خودتون و شخصیت همسر محترمتون ) و طبق اون دنبال راهکار باشید ( کتاب - مقالات - مشورت و ....) + تمرین و زمان
در کل ،،به نظرم امکان داره کارشناس یه مطلبی را بگه ؛ و یاد گرفتن اون ،سال ها برای ما زمان ببره ( طبیعی ست )
من خودم وسواسیت ندارم از کدوم کارشناس بهره بگیرم ،، و دنبال مطلب جادویی هم نیستم ...چون می دونم باید خاک چراغ را بکشم و تحمل کنم :) ( عجب جمله ادبی خوبی )
قطعا شما هم زحمت و تلاش خوب خودتون را دارید در کنار همسرتان و تلاش ایشون
اون سه تکنیک در مسائل که گفته شد ،،،بهتون کمک می کنه
بعضی موقع ها تغییر دیگران جواب نمیده ( با توجه به باید ها و نباید های ما ) ،، چون شخص جبهه دفاعی میگیره و نصیحت پذیر و تغییر پذیر نیست ،
باید از دریچه دیگری وارد بشیم .
تغییر انگیزه می خواد ،،،،، و اینکه فرزند می تونه انگیزه برای تغییر و توسعه روابط باشه !، واقعیتش من نمی دونم و جواب کاملی نمی تونم بگم ،
قطعا افرادی که تجربه و مطالعه بیشتری دارنند شاید بهتر بتونند کمک کنند
ولی نکات مثبت زیادی دیدم در فرمایشاتتون ،،،مطمئن باشید با توسعه مهارت ها و تمرین ( هم شما و هم همسرتون ) شرایط بهتر هم میشه .
بعضی موقع ها ما تو فکرمون دنبال راه حل هستیم و هر چی هم تلاش می کنیم نتیچه نمی گیریم
یه بزرگی می گفت : اول ذاکر باش ،،راه حل را اونی که باید بده خودش میده و در مسیر کمک میکنه
ان شا الله درست میشه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)