نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها
اگر موقعیت ازدواج رو ندارید تلاش کنید تا به یه حداقلی برسید. ( امروز و فردا نکنید )
اشتباهی که اغلب آقایان مرتکب میشن همین وقت خریدنه که احساساتی ترین آدم ها رو هم خسته و دو دل میکنه یا گره در کارشون میندازه، یا خانواده ها فشار میارن و ...
شما اگر طالب یک ارتباط سالم هستین و نمیخواین رفتارهاتون حالت خوشگذرانی بگیره و از طرفی به شناخت درستی برسین تنها راهش همین جلو رفتن با خانواده و برداشتن گام های اساسی طبق نظر والدین هست. مثلا برخی نامزد میکنن.

بقول معروف مثل این هست شما میخواین یک لباسی رو بخرید ولی پولش رو ندارین. میاین مبلغی پیش فروشنده جا میذارین تا لباس رو براتون نگه دارن و نفروشن و شما برید و با پول برگردید.

اما دختری یا خانواده ای که به شما کوچکترین تعهدی نداره یا تضمینی از جانب شما براشون نیست هر چقدر هم آدم خوبی باشین مختارن هر کسی رو که بقول معروف آماده ازدواج هست انتخاب کنن.

......

بله میتونه به چند نفر فکر کنه و اون کسی که به نظرش فرد بهتری هست رو مورد بررسی قرار بده و به خانوادش اعلام کنه.شما اگر از تخیل خارج بشین و واقع بین باشین بهتر هست.

پس اشتباه نکنین و سعی کنین جوری فکر کنین و رفتار کنین که بخودتون و خانوادتون آسیب نرسونید.‌
امید دارم با کسب آگاهی در زمینه ازدواج و کمک از خانوادتون به آنچه مد نظر دارید از راه درست برسید و احساسات شما ماندگار و پایدار باشن،‌
فکر میکنم توضیحات کامل و کافی رو تا الان به شما دادم ، دیگر تصمیم با خودتون هست. موفق باشین انشالله

من میتونم باهاتون تماس بگیرم و تلفنی صحبت داشته باشم؟؟؟ بعنوان مشاوره
این فضای تایپ کردن مقداری پیچیده ست، اگر میشه تماس بگیرم باهاتون، هزینه هم اگر داشته باشه مشکلی نیست