ممنون از پاسختون خانم شیوا
ایشون کار می کنه در حد اینکه آشغال بیرون ببره، یا هفته ای یه برا ظرف میشوره، و لباسای خودشو می ندازه توی ماشین و پهن می کنه. اگه مهمون هم داشته باشیم همونروز به من یه مقداری کمک می کنه اونم قبل از مهمون! یعنی مهمون بیاد هیچ پذیرایی و .. انجام نمیده و واقعا من بخاطر دست تنها بودن خیلی خسته میشم. بعد از مهمون هم کاری نمی کنه و همه کارها بر عهده منه.
اگر هم مریض بشم فقط در حد ظرف شستن و شاید غذا از بیرون تهیه کردن. وگرنه کار دیگه ای نمی کنه و منم تا حالا زیاد بیماری خاص و زمینگیر کننده ای نداشتم. فقط یه بار یه مشکل ارتوپدی جدی پیدا کردم که اونم به خونه پدرم رفتم و ده بیست روز اونجا موندم.
تا حالا نشده بطور جدی و بخاطر این مسأله غذا درست نکنم چند روز. چرا پیش اومده یه وعده درست نکنم چون فهر بودیم. ولی فرداش دلم نمیاد و دوباره درست می کنم.
در مورد کارگر من خودم تا حالا نخواستم. و اصلا مطرح نکردم. ولی فکر می کنم باید بهش فکر کنم البته بعد از کرونا.
خریدهایی که من می کنم خیلیهاش از نظر شوهرم ضروری نیست در صورتی که اگه بخوایم طبق برنامه اون پیش بریم حتی شاید سو تغذیه بگیریم! یا مثلا به ظاهر خونه مون هیچ چیز جدیدی اضافه نکنیم. و اینکه ایشون عادت کرده که بابت این چیزا پولی نده و خیالش راحته که من می گیرم. مثلا وسایل ضروری خونه که خانم ها میخرن و قیمتش هم زیاد گرون نیست مثل قابلمه، کتری و گلدون و ... لباس و کفش و کیف برای خودم و بعضی وقتها ایشون، کادو برای خانواده ها، مواد خوراکی ضروری که ایشون تهیه نمی کنه ، وسایل بهداشتی آرایشی و ...
من اگه اینارو نگیرم همسرم اعتراض نمی کنه ولی من اذیت میشم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)