بله متشکرم
در مورد مسائل مالی و کارهای منزل
بنظرم مشکلی حادی ندارید و میتونید این مشکلات کوچک رو هم حل کنید.
ببینید وقتی در وجود خودتون یک ساختار ذهنی ناقص و در نتیجه امتناع از یک درخواست هست همین میتونه سبب تقویت رفتارها یا افکار غلط در همسرتون بشه، در واقع این شمایید که اجازه نمیدید ایشون در نقش و جایگاه خودش ( چه برای خرج کردن و چه برای کمک به شما در منزل ) پر رنگ و قوی ظاهر بشه .
چاره ی اینکار لجبازی یا پرخاش نیست، بلکه باید شما تنها به وظائف و مسئولیت های نقش خودتون در زندگی مشترک عمل کنین نه بیشتر .
برای کارهای منزل تفاوت هایی قائل بشین، کارهای سخت تر که قدرت بیشتری میطلبه بر عهده ی همسرتون و کارهای آسان تر بر عهده شما باشه. کار سخت مثل جا به جایی مبلمان، میز، یخچال، گرد گیری از لوستر و ... و کارهای آسان تر که شما تسلط بیشتری بر اونها دارین مثل پخت غذا، جارو کردن و ... بر عهده شما. مثلا برخی خریدها با همسر و برخی خریدها با شما و ...
زمان مهمانی خرید مواد غذایی با همسر و پخت و پز و ... با شما. گذاشتن و جمع آوری ظروف پذیرایی و... با همسر و ریختن غذا و پذیرایی با شما. باید برنامه ریزی داشته باشین و با همسرتون به توافق برسین. در زمان اجرای وظائف اجازه ندین دیگران مسئولیت ایشون رو بر عهده بگیرن و قدم های ایشون رو در مسیر مسئولیت پذیری محکم تر کنین.
از بیان جملات منفی درباره ی همسرتون خودداری کنین، مثل اینکه ( تو هیچکاری برای من انجام نمیدی ) . این نوع بیان نتها بشما کمکی نخواهد کرد بلکه سبب تنش و تقویت رفتارهای غلطشون خواهد شد. باید اون رو با تشویق به خودباوری برسونین و اینکار با برجسته کردن کمک هاش و صحبت درباره ی توانایی هاش و تأکید بر تکیه گاه بودنش در زندگی مشترک امکان پذیر هست.
و کلام آخر گفتگو هست که من همیشه تأکید میکنم. گفتگویی که در اون صمیمیت و آرامش برقرار باشه و بدور از سرزنش ، توهین یا تحقیر و کنایه و ... باشه. فضایی که شما به سبب بر قراری آرامش میتونین درباره ی خواسته و نیازهاتون با همسرتون صحبت کنین و همینطور شنونده ی صحبت های ایشون باشین و بفهمین چه دغدغه هایی براشون مطرح هست.
در این راه صبر، آرامش و کم کردن حساسیت ها به شما توصیه میشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)