سلام
در مورد مخارج برای این که مشخص بشه شما هم مشارکت دارید، به نظر من بهتره هر ماه مبلغی از درآمدتون را توی یک حساب مشترک بریزید برای مخارج جاری منزل
اگه مثلا ماهی یک میلیون خرج آب و برق و خورد و خوراک و لوازم بهداشتی و ... میشه، نفری پانصد بریزین تو اون حساب و هر کس هر خرید برای خونه کرد با اون کارت حساب کنه.
در مورد کارها هم، راستش من تعجب کردم گفتید لباسهای خودش را می ریزه تو ماشین و پهن می کنه.
اونوقت ملافه یا دستمال آشپزخونه و وسایل مشترک را کی می شوره؟
لباس تو ماشین ریختن و درآوردن در کل ده دقیقه هم نمی شه. اینقد مهمه که لباسهاش را جدا کردی خودش بشوره؟
فک کنم همین جدا کردن ها فاصله ها را بیشتر و زیبایی زندگی مشترک را کمتر می کنه.
معمولا توی یک خونه سفیدها را با هم می شورن، رنگیها را با هم، تیره ها را با هم ... نه هر کس لباسهای خودش
البته اگه شما به دلایل خاصی (حساسیت پوستی، وسواس و ... ) دوست دارید جدا از هم لباس بشورید، ببخشید که اینو بولد کردم.
به هر حال،
شما از دو خانواده ی متفاوت با فرهنگ و عادتهای متفاوت می آیید. با توجه به این که همسرتون هم زیاد دوست نداره کار خونه بکنه
بهتره محتاط تر و زیرپوستی تر و بتدریج سهمش را زیاد کنید.
اول این که انتظار نداشته باش من یه بار ظرف شستم اونم یه بار بشوره.
حتی اگه چند تا خانم هم با هم زندگی کنند، یکیشون ظرف شستن را بیشتر دوست داره و یکیشون آشپزی را و ...
یکی همیشه آشپزی می کنه، یکی همیشه ظرف می شوره، یکی همیشه خرید می ره ...
این یه تقسیم وظایف بر اساس توانایی و علاقه است که همه هم مشارکت دارند و هم خوشحالند و هم کارایی بهتری داره.
حالا اگه شما اونی که آشپزی دوست نداره به زور مجبور کنی آشپزی کنه، نتیجه اش غذای نه چندان خوب برای همه و روحیه ی دمغ برای آشپز زورکیه.
لازم نیست بنویسی و دستور بدی و مشخص کنی (بیشتر مردها خوششون نمی آد)
خودت ببین تو چه کارهایی راحت تره، همونا را بهش محول کن. ایشون خرید کنه، زباله ها را ببره،
بعضی آقایون استعدادهای نهفته ی آشپزی دارند، می تونی یه غذایی که را می دونی خوب بلده درست کنه، ماهی یکی دوبار بگی برات درست کنه
کم کم غذای بعدی را بنداز گردنش
خانمها معمولا تعمیرگاه رفتن و سرویس ماشین را دوست ندارند، این مدل کارها را بسپار به ایشون
لباسها را بر اساس رنگ و ... بشوره، نه لباسهای خودش را!
خلاصه مشارکت در کار منزل معنیش این نیست که حتما یه بار ایشون چای بیاره واسه مهمون، یه بار شما ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)