ممنون از دوستان
mvaz بزرگوار تاپیک معرفی شده رو خوندم و خوب بود . منتها چیزی که من فهمیدم از اون تاپیک این بود که مردها مدل های مختلفی هستن. بعضی ها انتظار دارن خانم در خرج خونه و خرید وسایل مشارکت کنه بعضی ها همچین انتظاری ندارن و بعضی ها حتی بدشون هم میاد و به رگ غیرتشون برمی خوره. چیزی که من از نوشته شما متوجه شدم منظورتون این هست که با تنبلی و خساست همسرم دست و پنجه نرم کنم تا وضعیت کمی متعادل بشه و بره به سمتی که خودش خیلی از خرج ها رو انجام بده و در کارهای خونه هم تا حدودی کمک کنه. درسته؟
سحر بهاری عزیز. ممنون. حتما توصیه شما رو در مورد تشویق در نظر می گیرم و بکار می بندم.
شیدای عزیز اتفاقا من هم پیشنهادم همین بود که حساب مشترک برای خرج مشترک داشته باشیم. ولی همسرم قبول نمی کنه. و دلیلش رو هم نمیگه. فکر می کنم نمی خواد بعدا من مدعی بشم که منم خرج کردم.
در مورد لباسها هم راستش ما هر دو در این مورد توافق داریم که بهتره لباسهامون رو جدا جدا توی ماشین بندازیم. و حتی لباسهای بیرون و داخل خونه رو هم جداگانه می ندازیم تو ماشین. ایشون فقط از اول مسئول لباسهای خودش بوده وکاری به بقیه چیزا نداره اصلا.
دو توصیه مهمتون رو حتما اجرایی می کنم
پس فکر می کنم یه مقداری به نتیجه رسیدم:
برجسته کردن کمک هاش و صحبت درباره ی توانایی هاش و تأکید بر تکیه گاه بودنش در زندگی مشترکایشون رو در مسیر دلخواه قرار بدید .
لازم نیست بنویسی و دستور بدی و مشخص کنی (بیشتر مردها خوششون نمی آد)
خودت ببین تو چه کارهایی راحت تره، همونا را بهش محول کن. ایشون خرید کنه، زباله ها را ببره،
در نتیجه امتناع از یک درخواست هست همین میتونهسبب تقویت رفتارها یا افکار غلط در همسرتون بشه، در واقع این شمایید که اجازه نمیدید ایشون در نقش و جایگاه خودش ( چه برای خرج کردن و چه برای کمک به شما در منزل ) پر رنگ و قوی ظاهر بشه .
از بیان جملات منفی درباره ی همسرتون خودداری کنین،
در این راه صبر، آرامش و کم کردن حساسیت ها به شما توصیه میشه.
با کمی ظرافت نسبت به خصوصیت دیگر همسرتون مثل خساست یا احتمالا تنبلی یه راه جدید باید بسازید.
خب این جملات کلیدی رو از توصیه های شما عزیزان جمع بندی کردم. وقتتون رو دیگه نمی گیرم. این توصیه هارو یه مدت عمل می کنم ببینم نتیجه میده یا خیر.
با تشکر از همتون![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)