خیلی ممنونم از پاسختون. در این لیست شاید با مورد 3 پیش نیاز ها مشکل بیشتری داشته باشم. و تا حدودی مورد 6. بقیه موارد تقریبا اوکی هستند.
یجورایی حس میکنم که هنوز به اون حدی از تکامل ( حالا چه از نظر عاطفی چه از نظر جنسی ) نرسیدم که بتونم به زندگی زناشویی فکر کنم و پایبند باشم.
شاید صحبت های منفی افراد متاهل دور و برم که گهگاهی پیشم گفتن دلیل این باشه که ترسم از انتخاب و ازدواج بیشتر شده.
همش فکر میکنم که نمیتونم مدیریت کنم و شاید مثل اونا به مشکل بخورم. مخصوصا اینکه مثلا من دیدم که اول زندگی فلانی چقدر با همسرش زندگی خوب و خوشی داشتن و بعدا مثلا خانومش یا خانواده اش یه روی دیگه ای از خودش رو نشون داده.
از همچین روزی خیلی میترسم. اینکه همه آمال و آرزوها و ذهنیتی که از ازدواج داشتم فرو بریزه و پشیمون بشم.










علاقه مندی ها (Bookmarks)