به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 28
    عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 12 بهمن 92 [ 11:56]
    سطح
    42
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 129
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکرها
    182

تشکرشده 174 در 86 پست

Array
    سلام
    به نظر من اصلا پيش قدم نشو.ولي اگه اون اومد سمتت بحثي باهاش نكن و آشتي كن.از اين به بعد هم لطفهاي غير ضروري بهش نكن كه توقع تشكر ازش داشته باشي.در حد وظايفت براش كار انجام بده.مثلا به نظر من لزومي نداشته براي مادر شوهرت غذا درست كني و بفرستي.از نظر شوهرت هم قضيه احتمالا اين طوري بوده كه : تو خودت خواستي براي مادرش غذا بپزي( البته ادب ايجاب ميكرد تشكر كنه ) و شايد با درخواستت كه بياد غذا را ببره يه جورايي برنامه هاشو به هم زدي.
    ویرایش توسط khoshkhabar : سه شنبه 07 خرداد 92 در ساعت 14:08

2. 3 کاربر از پست مفید khoshkhabar تشکرکرده اند .

asemani (سه شنبه 07 خرداد 92), maryam240 (یکشنبه 10 اسفند 93), هلیا66 (سه شنبه 07 خرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اسفند 92 [ 09:57]
    سطح
    17
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 10
    دستاوردها:
    Tagger First Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    214

تشکرشده 158 در 82 پست

Array
    بیشتر موقعها که شوهرم میگه بیا خونمون من ازش انتظار دارم خودش با ماشین بیاد دنبالم ولی میگه دیگه چه کاریه خودت با تاکسی تلفنی بیا هر چند تقریبا همیشه با تاکسی تلفنی رفتم ولی خیلی بهم برمیخوره که به خاطر من حاضر نیس بیاد دنبالم به نظرتون توقع من زیاده یا یه چیز عادیه اینقد که به راحتی خودش فکر میکنه احساسات من براش مهم نیس

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط khoshkhabar نمایش پست ها
    سلام
    به نظر من اصلا پيش قدم نشو.ولي اگه اون اومد سمتت بحثي باهاش نكن و آشتي كن.از اين به بعد هم لطفهاي غير ضروري بهش نكن كه توقع تشكر ازش داشته باشي.در حد وظايفت براش كار انجام بده.مثلا به نظر من لزومي نداشته براي مادر شوهرت غذا درست كني و بفرستي.از نظر شوهرت هم قضيه احتمالا اين طوري بوده كه : تو خودت خواستي براي مادرش غذا بپزي( البته ادب ايجاب ميكرد تشكر كنه ) و شايد با درخواستت كه بياد غذا را ببره يه جورايي برنامه هاشو به هم زدي.
    با نظرت کاملا موافقم خوش خبر عزیز ازینکه همیشه خودم پیش قدم میشدم کم کم داشت از خودم بدم میومد خیلی از مشاورا نمیتونن دقیقا اون شرایطی که آدم توشه رو درک کنن
    واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید
    ویرایش توسط هلیا66 : سه شنبه 07 خرداد 92 در ساعت 15:00

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 19 دی 94 [ 18:27]
    سطح
    51
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 22
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,084

تشکرشده 1,278 در 497 پست

Array
    به نظرم تو وظایف خودت رو به خوبی انجام بده ولی نمی خواد لطف زیادی کنی که بعد برات توقع به وجود بیاد که مثلا ازم تشکر نکرد و قدرم رو ندونست .

بعضی ها شاید زیاد دلشون نخواد که یکی بهشون انقدر لطف کنه ، مثل غذا که پختید و بردید .

- - - Updated - - -

به نظرم تو وظایف خودت رو به خوبی انجام بده ولی نمی خواد لطف زیادی کنی که بعد برات توقع به وجود بیاد که مثلا ازم تشکر نکرد و قدرم رو ندونست .

بعضی ها شاید زیاد دلشون نخواد که یکی بهشون انقدر لطف کنه ، مثل غذا که پختید و بردید . و یا شاید قدر نمیدونند .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    17
    دستاوردها:
    تشکرها
    214

تشکرشده 158 در 82 پست

Array
    [quote=هلیا66;270884]بیشتر موقعها که شوهرم میگه بیا خونمون من ازش انتظار دارم خودش با ماشین بیاد دنبالم ولی میگه دیگه چه کاریه خودت با تاکسی تلفنی بیا هر چند تقریبا همیشه با تاکسی تلفنی رفتم ولی خیلی بهم برمیخوره که به خاطر من حاضر نیس بیاد دنبالم به نظرتون توقع من زیاده یا یه چیز عادیه اینقد که به راحتی خودش فکر میکنه -

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    من موافق اصلاح با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن هستم تو این قضیه
    شما فعلا پیش قدم نشو امااگه اومد به گرمی باهاش رفتار کن تا تو ذوقش نخوره یهو
    از سرویس دادن اضافه هم خودداری کن و هرچند وقت یکبار ازین لطفها کن تا قدر ائن خوبیتو بفهمه
    البته اگر خواهر شوهر نداری که پیش مادرش بمونه وافعا کار انسان دوستانه ای کردی رفتی پیشش بیمارستان و یه جای تاثیر خوبش رو تو زندگیت می بینی از خدا که پنهون نیست

- - - Updated - - -

یواش یواش عادتش بده بیاد دنبالت مثلا اگه ایندفعه گفت بیا خونمون بگو دوست دارم بیای دنبالم کمی خوش بگذرونیم
    اگه گفت نمی یام خودت بیا بگو باششه پس یه روز دیگه . خیلی آروم و منطقی بدون دعوا

7. کاربر روبرو از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده است .

هلیا66 (چهارشنبه 08 خرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 شهریور 93 [ 23:29]
    سطح
    27
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    67

تشکرشده 166 در 77 پست

Array
    [quote=هلیا66;270964]
    نقل قول نوشته اصلی توسط هلیا66 نمایش پست ها
    بیشتر موقعها که شوهرم میگه بیا خونمون من ازش انتظار دارم خودش با ماشین بیاد دنبالم ولی میگه دیگه چه کاریه خودت با تاکسی تلفنی بیا هر چند تقریبا همیشه با تاکسی تلفنی رفتم ولی خیلی بهم برمیخوره که به خاطر من حاضر نیس بیاد دنبالم به نظرتون توقع من زیاده یا یه چیز عادیه اینقد که به راحتی خودش فکر میکنه -

به نظر من شما توقعت زیاد نیست، ایشون همسرت هستند و باید تلاش کنند تا شما رو به دست بیارن! (حتی حالا که دیگه ازدواج کردید هم باید تلاش صورت بگیره! همش که نمیشه شما تلاش کنی)
    من اگر جای شما بودم کم کم این موضوع رو کم رنگ می کردم و اگر دنبالم نمی اومد نمی رفتم
    دوست گلم یک زن زمانی موفقه که زن بودنش؛ حساس و لطیف بودنش، ظریف و شکننده بودنش رو حفظ کنه ...
    کم کم با این بهانه که من تنها نمیام .... دوست ندارم بدون همراه بیام خونتون ... با آژانس راحت نیستم و اگر تو کنارم باشی من احساس بهتری می کنم و ... بهش بفهمونید که اگر بخواد در کنار همسرش باشه باید هزینه ها و صرف وقت هایی رو متحمل بشه

الان هم اصلا پیش قدم نشید تا خودشون عذر خواهی کنند اما خودتون با مادرش تماس بگیرید و حال مادرش رو بپرسید تا وجهه تون پیش مادرشون خراب نشه

موفق باشی دوست عزیزم

9. 3 کاربر از پست مفید دلپذیراد تشکرکرده اند .

maryam240 (یکشنبه 10 اسفند 93), هلیا66 (چهارشنبه 08 خرداد 92), zendegiye movafagh (چهارشنبه 08 خرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    17
    دستاوردها:
    تشکرها
    214

تشکرشده 158 در 82 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط zendegiye movafagh نمایش پست ها
    من موافق اصلاح با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن هستم تو این قضیه
    شما فعلا پیش قدم نشو امااگه اومد به گرمی باهاش رفتار کن تا تو ذوقش نخوره یهو
    از سرویس دادن اضافه هم خودداری کن و هرچند وقت یکبار ازین لطفها کن تا قدر ائن خوبیتو بفهمه
    البته اگر خواهر شوهر نداری که پیش مادرش بمونه وافعا کار انسان دوستانه ای کردی رفتی پیشش بیمارستان و یه جای تاثیر خوبش رو تو زندگیت می بینی از خدا که پنهون نیست

- - - Updated - - -

یواش یواش عادتش بده بیاد دنبالت مثلا اگه ایندفعه گفت بیا خونمون بگو دوست دارم بیای دنبالم کمی خوش بگذرونیم
    اگه گفت نمی یام خودت بیا بگو باششه پس یه روز دیگه . خیلی آروم و منطقی بدون دعوا
    زندگی موفق عزیز میدونی مشکل شوهرم چیه میخواد همه چیو با عقل و منطق و منفعت بسنجه به قول خودش میگه من تابع مکتب فایده گراییم و به شدت معتقد به هدر ندادن وقته همش میخواد منو با توجیه منطقی مجاب کنه میگه واسه چی اصرار داری من بیام دنبالت چه فرقی میکنه که چجوری بیای اینجا تازه اینجوری وقتمونم الکی تلف نمیشه که من این همه آماده شم بیام دنبالت بعد دوباره بریم خونمون البته اینو میدونم که قصور از خودم بوده که اینجوری عادتش دادم و همیشه حرفشو گوش کردم میخوام بدونم از حالا به بعد با همچین شخصیتی که همچین عقایدی داره و همش میخواد توجیهت کنه چطوری باید رفتار کنم؟

- - - Updated - - -

مرسی از راهنماییت دلپذیراد عزیز راستش بعضی وقتا زیادی. مطیع شوهرم میشم همین باعث میشه شخصیت سلطه جوش رو بیشتر تقویت کنم از اونجایی که ذاتا شخصیت سلطه جو داره من ناخودآگاه مطیعش میشم در حالی که اصلا قبل از ازدواجم شخصیت مطیعی نبودم حتی از بعد از ازدواجم احساس میکنم با تاثیری که شوهرم روی من گذاشته اعتماد به نفس قبلیمو از دست دادم دوست دارم نظر بدید که برای مقابله با این تغییر شخصیتم باید چیکار کنم دلپذیراد جان به نظرت اگه باه خونشون واسه احوالپرسی مادرش زنگ بزنم این احساس بهش دست نمیده که یه جورایی کوتاه اومدم و اینکه خودش روز پدر رو حتی به بابام واسه تبریک گفتن زنگ هم نزد یه جورایی میخوام مقابله به مثل کنم و منم زنگ نزنم به خونوادش به نظر شما این کار درسته یا نه؟

11. کاربر روبرو از پست مفید هلیا66 تشکرکرده است .

maryam240 (یکشنبه 10 اسفند 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    27
    دستاوردها:
    تشکرها
    67

تشکرشده 166 در 77 پست

Array
    هلیاجان عزیزم

یه راه حلش اینه که مثل خودش برخورد کنی
    ببین مثلا به بهانه های مختلف بهش بگو، مثلا بگو که چرا من بیام خونه ی شما ؟ وقت منم برای من مهمه خب وقت منم تلف میشه ... یکی دو بار با شوخی بگو ، وقتی که با هم هستید و صمیمیت بینتون هست بهش بگو که ببین ما ازدواج کردیم که با هم باشیم، از طرق مختلف به بهانه های مختلف ، تو دلت نمی شکنه اگر من بهت بگم وقتم هدر میره اگر بیام خونه ی شما ؟
    اگر کم کم و آهسته آهسته این رو بهش بفهمونی که هدر رفتن وقت برای همسر خیلی هم لذت بخشه و اصلا باید پیش بیاد فکر کنم اوضاع خوب میشه

از این گذشته، هلیا جان ، عزیزم شما دو نفر وقتی رفتید زیر یک سقف ، به نظرت موقعیتی برای وقت هدر رفتن پیش نمیاد؟ مثلا اگر شما بخواید برید مهمانی و همسرتون معطل بشه و بگه وقتمو هدر دادی خیلی بد میشه و ناراحت میشی ... باید کم کم بهش بگی که زندگی مشترک این چیزا رو هم داره ...
    یا مثلا شما می خای بری خرید ولی اییشون حاضر نیست وقت بذاره

و خیلی سناریو های دیگه که ممکنه پیش بیاد ...
    عزیزم تا عروسی نکردید و سر خونه زندگیتون نرفتید به هر طریقی که هست به همسرت بفهمون که زندگی متاهلی با تجرد فرق داره و آدم یه چیزایی رو از دست میده ( زمان ) و یه چیزایی رو به دست میاره ...

13. 3 کاربر از پست مفید دلپذیراد تشکرکرده اند .

she (شنبه 11 خرداد 92), هلیا66 (چهارشنبه 08 خرداد 92), zendegiye movafagh (چهارشنبه 08 خرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    17
    دستاوردها:
    تشکرها
    214

تشکرشده 158 در 82 پست

Array
    من همیشه فکر میکردم مردا از زنای محکم و مستقال خوششون میاد ولی یه نفر بهم گفت سعی کن خودتو ضعیف نشون بدی که شوهرت احساس قدرت کنه و حس کنه تکیه گاهته ونازتو بخره مثلا بگو فلان :کارو نمیتونم انجام بدم و یه جوری خودتو ضعیف نشون بدی لطفا نظر بدید این حرف تا چقد درسته؟

- - - Updated - - -

:confused:

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    27
    دستاوردها:
    تشکرها
    67

تشکرشده 166 در 77 پست

Array
    هلیا جان کاملا درسته
    ببین عزیزم من یه جایی خوندم که می گفت اگر زن قدرت واقعی خودشو (استقامت و صبر و پشتکارش رو ) به مرد نشون بده اون مرد دیگه نمی تونه خودشو نشون میده و عکس العمل تدافعیش به این صورته که دیگه کلا کارایی که به خودش مربوطه رو انجام نمی ده

مثلا گفته میشه وقتی می رید خرید شما تا اون جا که ممکنه بارها رو نیارید و همشو بدید شوهرتون
    یا حتی اگر می تونید خیلی وظیفه ی بانک رفتن و خرید کردن و رسوندن بچه ها رو به عهده نگیرید تا برای شوهرتون عادت نشه و اگر شما هرازگاهی این کار رو کردید براش عزیز باشید
    در منزل کارهای سخت رو انجام ندید،
    خودتونو ضعیف نشون بدید، طوری نشون بدید که بدونه بهش نیاز هست و اون مرد ِ زندگیه ...

عذر می خوام، توهین نشه ها اما نه این که خودمونو به خنگی بزنیمااا ، نه! در مورد سیاست ِ روز و مسائل مربوط به جامعه باید اطلاعات داشته باشیم چون آقایون از خانم هایی که بی اطلاع هستند و فقط توی آشپزخونه مشغول هستند بیزار هستند و ترجیح می دن با همکارانشون در این رابطه صحبت کنند

16. 3 کاربر از پست مفید دلپذیراد تشکرکرده اند .

maryam240 (یکشنبه 10 اسفند 93), she (شنبه 11 خرداد 92), هلیا66 (چهارشنبه 08 خرداد 92)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)