به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 47
    عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 تیر 93 [ 22:29]
    سطح
    22
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    123

تشکرشده 232 در 92 پست

Array
    شما سعی بکن مسئله جنسی را حل بکن در مرحله اول بعد که رابطه اتون خوب و صمیمی شدش بقیه مسائل شاید حل بشه حلم نشه یواش یواش حلش بکن نگاه کن ببین چی تحریکش میکنه و غیره ..........اونجوری باش براش جذب خودت بکنش بهش نزدیک بشو شوهر من هم این کارو میکردش من با حضورم و آماده بودن در هر لحظه براش این و حل کردمش نمیشه خیلی باز کردش امیدوارم منظورمو رسونده باشم

- - - Updated - - -

در مورد توهین و بد حرف زدنم این که حل بشه و نزدیکش بشی میتونی آروم آروم د ر لحظه رمانتیک با قربون صدقه رفتن حرفاتو بهش بزنی

2. 2 کاربر از پست مفید nosh nosh تشکرکرده اند .

mehdihn (چهارشنبه 29 خرداد 92), الهه آذر (دوشنبه 20 خرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 مهر 96 [ 22:35]
    سطح
    40
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 148
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    mercede62 عزیزم ممنونم جمله اخرت "مثال روغن و چرخ دنده" خیلی برام جالب بود.سعی ام رو میکنم میشه برام بیشتر مثال بزنی.باور کن از سیاستهای زنونه چیزی زیادی بلد نیستم.من با اینکه خیلی حس زنونه درونم دارم اما در بیرون نه اهل ناز و عشوه ام نه بروز احساسات.

شیدای عزیم نمیدونی چقد منتظرت بودم بیای تاپیکم.نظراتت تو تاپیکهای دیگه همیشه برام متفاوت و جالب بودن.خودمم به چیزی شیبه به عنوان تاپیکی که گفتی فکر کرده بودم اما گفتم شاید به خاطر کلمه خودارضایی بسته شه.

mohsen66 گرامی در جواب سوالاتتون باید بگم:
    -متاسفانه خانوادش مخصوصا مادرش از مشکلاتمون تا حدودی با خبرن.چون همسرم در دوران مجردی و حتی الان با اونها هم اگه دلخوری پیش بیاد با عصبانیت و تندی رفتار میکنه.حتی تو جمع یبار جلو همه کلی با مامانش به تندی حرف زد(البته ریشه این رفتارش کاملا ژنتیکیه)مادر همسرم زن خیلی مهربون و خوبیه اما متاسفانه اونهم عصبیه...البته نه به اندازه همسرم پدرش مرد منفعل و به شدت آرومیه....نقطه مقابل شوهرم.برادر دوقلوی شوهرمم هم مثل شوهرم عصبی و پرخاشگره.البته مجرده

-همسرم مشکلات بینمونو قبول نداره میگه مسئله ای نیست من راحتم و همین کافیه...خیلیییییییییییی مغروره.تا حالا حتی یبار هم یادم نمیاد راجع به موضوعی صحبت کرده باشیم.به نتیجه رسیده و حلش کرده باشیم.مسائل یکسان تو زندگیمون تکرار و تکرار میشن تا من باهاشون کنار بیام و نسبت به اونها بی تفاوت بشم.در یک کلام حرف همسرم اینه"چون من از صبح تا شب کار میکنم تو خونه به آرامش مطلق احتیاج دارم.نه حوصله ادا و اصول عاشقی دارم نه حرف.چیزی نگو چون میری رو مغزم"این جمله آخر تکیه کلام دائمیشه"
    nosh nosh عزیم خوشحال میشم تا جائیکه برات امکانش هست از تجربیاتت برام بگی.باور کن من برا هر مرد دیگه ای بجز همسرم جذابم.آخه وقتی شب دارم میرم بخوابم و اون حاضر نیس از پای تلویزیون تکون بخوره چیکار کنم؟مثلا خیلی اوقات میگم بذار منم کنارش بشینم با هم تلویزیون ببینیم هی کانال عوض میکنه هی میگه چراغها رو خاموش کن سرم درد گرفت.اگه خمیازه بکشم میگه برو بخواب دیگه...انگار زیادیم تو این خونه.منم دلم نمیخواد مثل کنه بچسبم میرم تو اتاق یا کتاب میخونم یا با اینترنت سرمو گرم میکنم.دیشب تصمیم گرفتم کتابمو بیارم کنارش بشینم بخونم دیدم بازم نور چراغو بهونه کرد منم رفتم تو اتاق

- - - Updated - - -

این چند تا سوالم به ذهنم رسید که ممنون میشم راهنماییم کنید(مخصوصا آقایون):

1-میشه مردی همسرش رو دوست داشته باشه اما کلا هیچ کشش جنسی بهش نداشته باشه؟
    2- ممکنه اگه این اتفاق بیفته دائمی باشه؟یعنی هیچ وقت اون تمایل اولیه برنگرده؟
    3-دلم میخواد برا همسرم نامه بنویسم (البته یبار اینکارو کردم.اما چون چند تا موضوع رو عنوان کردم در خصوص این موضوع که چرا دیگه تمایلی نداری؟(به خود ارضایی هیچ اشاره ای نکردم) شوهرم خیلی خلاصه تو جواب نامم نوشت مشکلی ندارم.اما تو با حرفات دورم کردی..همونهایی که اول تاپیکم گفتم)ایندفعه میترسم مشخصا در مورد این یه موضوع باهاش صحبت کنم و ازش جواب دیگه ای بشنوم مثلا اینکه بگه دیگه هیچ جذابیتی برام نداری.شنیدن این حرف برام سخته یادمه تو تاپیک یکی از خانومهای تالار خوندم که به همین صراحت این جواب رو از شوهرش شنید.البته الانم رفتار شوهرم مدام همین پیام رو بهم القا میکنه اما به هر حال من اندک انگیزه ای دارم چون خیال میکنم داره تمایلاتشو سرکوب میکنه.اگه مطمئن بشم که اینطور نیس و در واقع تمایلی وجود نداره اونوقت باید یه فکر دیگه ای به حال خودم بکنم.این بلاتکلیفی عذابم میده.من شخصیت وابسته ای دارم متاسفانه و برام مهمه که خواستنی باشم.این بی تفاوتیهاش داره داغونم میکنه.

ویرایش توسط الهه آذر : دوشنبه 20 خرداد 92 در ساعت 20:01

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 خرداد 99 [ 23:36]
    سطح
    58
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 200
    دستاوردها:
    Recommendation Second ClassVeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    887

تشکرشده 279 در 146 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط الهه آذر نمایش پست ها
    mercede62 عزیزم ممنونم جمله اخرت "مثال روغن و چرخ دنده" خیلی برام جالب بود.سعی ام رو میکنم میشه برام بیشتر مثال بزنی.باور کن از سیاستهای زنونه چیزی زیادی بلد نیستم.من با اینکه خیلی حس زنونه درونم دارم اما در بیرون نه اهل ناز و عشوه ام نه بروز احساسات.

ببنید منظورم این بود که از زنانگیتون استفاده کنید (از بدنتون و...) اتفاقا نکته جالبیرو گفتی ، شیرین ترین چیز برا 1 مرد عشوه و زنانگی هستش مرد اینو از هرچیزی بیشتر دوست داره هر مدی رو به چالش میکشه (عشوه و....)
    بعلکسش 1 زن از مرد مردونگی غیرت و پشتوانه و دیوار صوتی میخاد اگه بلعکس باشه جذابیتی نداره زنانگی و... هم دقیقا مثل همیشه

ولی من منظورم بیشتر همراهی و کمک کردن تو رفتار جنسی و خود ارضایی و تماشا پورنو و... ایشون بود این میتونه اکثرا چیزارو حل کنه معجزه میکنه رابطتون رو گرم میکنه و خیلی مشکلاتو تو خودش حل میکنه.
    الویت اول اینه و گزینه های بعدی زنانگیه که زیر مجموعه این هستش

موفق باشید

5. کاربر روبرو از پست مفید mercedes62 تشکرکرده است .

الهه آذر (سه شنبه 21 خرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mercedes62 نمایش پست ها
    ببنید منظورم این بود که از زنانگیتون استفاده کنید (از بدنتون و...) اتفاقا نکته جالبیرو گفتی ، شیرین ترین چیز برا 1 مرد عشوه و زنانگی هستش مرد اینو از هرچیزی بیشتر دوست داره هر مدی رو به چالش میکشه (عشوه و....)
    بعلکسش 1 زن از مرد مردونگی غیرت و پشتوانه و دیوار صوتی میخاد اگه بلعکس باشه جذابیتی نداره زنانگی و... هم دقیقا مثل همیشه

ولی من منظورم بیشتر همراهی و کمک کردن تو رفتار جنسی و خود ارضایی و تماشا پورنو و... ایشون بود این میتونه اکثرا چیزارو حل کنه معجزه میکنه رابطتون رو گرم میکنه و خیلی مشکلاتو تو خودش حل میکنه.
    الویت اول اینه و گزینه های بعدی زنانگیه که زیر مجموعه این هستش

موفق باشید
    منظورتون اینه که پیشنهاد بدم باهم تماشا کنیم؟ البته فکر نمیکنم قبول کنه چون عموما دیوار حاشا کردن شوهرم بلنده...اما خب به امتحانش میرزه کاش دوستان دیگه هم بیان و در مورد این پیشنهاد شما نظراتشون رو بگن...
    بازم ممنون ازینکه برام وقت گذاشتید

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 15 تیر 93 [ 19:33]
    سطح
    20
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 42
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    6

تشکرشده 30 در 16 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    منظور mercedes62 جمله خاص و کلمه خاصیه که اینجا نمیشه نوشت اما من با این پیشنهادشون موافق نیستم چون قراره شما اونو از این وضعیت فیلمای پورنو و خودارضایی درش بیارین نه اینکه خودتونم باهاش همراهی کنین
    به نظر من هرجور شده راضیش کنین با هم برین مشاوره حضوری
    تا وقتی که اون عیب خودشو قبول نداشته باشه مسلما اقدامی برای رفعش نمیکنه

8. کاربر روبرو از پست مفید mohsen66 تشکرکرده است .

الهه آذر (سه شنبه 21 خرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 تیر 93 [ 22:29]
    سطح
    22
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 94
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    123

تشکرشده 232 در 92 پست

Array
    پیش مشاوره خوبه بری ولی باید همراهیش بکنی باید بهش نزدیک بشی من خودم خوشم نمیومد چون از اونجور فیلما میدید و میگفت نگاه نکن اما دیدم فایده نداره قبلا من نبودم یا خواب بودم بیدارم نمیکرد نگاه میکرد و اون کاره اشتباهو انجام میداد یه شب گفتم بیدارم بکن هر وقت نیاز داشتی گفت آخه خسته ای گفتم واسه تو هیچ وقت دیروزم رسیدم خونه صبر کرده بود تا من از سرکار بیام خیلی خوشحال شدم اون کارو نکرده حرفای تحریک کننده میزنم بهش باهم نگاه میکنیم دقت میکنم ببینم چه صحنه هایی رو دوست داره و جذبش میکنه و ؛غیره
    کنارش میشینی کتاب نخون خودت بزن یه کاناله اونجوری و نگاه کنید یه جوری رفتار نکن اگه بگه مقابله میکنی باهش من اوایل از تو گوشیش یا لب تابش پاک میکردم دیدم نمیشه یواشکی نگاه میکنه حتی بگو که خوشت میاد آدم یه چیزایی یاد میگیره بزار راحت باشه کنارت تو رفتارات تجدید نظر کن شاید قیافه و هیکل جذابی داری شاید رفتارت مناسب نیست برای جذب کردنش کم کم قربون صدقه اش برو و بهش نزدیک بشو و غیره اونجوری که دوست داره فضارو درست کن قبل اینکه بگه چراغارو خاموش بکن اول باید بکشی سمت خودت بعد حل کنی مسائل دیگرو مثلا شوهر منو لباس تنگ دوست داره یا وقتی مانتو میپوشم میاد سمتم میگم آخه چرا الان میگه احساس میکنم داری از دستم در میری با حوصله و یواش یواش چون آغاز کننده ای شاید حس بدی بهت دست بده اما موفق میشی همه چیزو حل کنی

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    دوست عزیز،

من در مورد خودارضایی و پرخاشگری راهنمایی به نظرم نمی رسم. چون اطلاعات یا تجربه ای در موردشون ندارم.
    ببخشید که نمی تونم توی تاپیکتون همراهیتون کنم.

از دوستان می خوام این تاپیک را بذارن توی "تاپیکهای نیازمند به حضور کارشناسان" تا از مشاوره تخصصی بهره بگیرید.
    نوش نوش جان، شما که پررنگی می تونی زحمتش را بکشی؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    40
    دستاوردها:
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    mohsen66 عزیز باهات کاملا موافقم هر آدمی تا عیبشو قبول نداشته باشه اقدامی برا رفعش نمیکنه.اصولا یکی از ویژگیهای شوهر منم اینه که به سادگی تمام کارهای بدشو توجیه میکنه و وجدان خودشو آسوده .مطمئنم در مورد این مسئله هم زیاد دچار عذاب وجدان نیس چون حدس میزنم خودشو قانع کرده که این کار بهتر از خیانت فیزیکی با شخصه دیگه ای به منه....

nosh nosh جان حرفات باعث شد با خودم فکر کنم و از یه سری اشتباهات در بیام.مثلا اینکه تا حالا همش فکر میکردم زن گرمی هستم اما وقتی از مکالماتت با شوهرت گفتی فهمیدم من گرم بودنم رو هیچ وقت تو کلام و رفتارم نشون ندادم .فقط یه حس و اشتیاق درونی بود برا خودم که ازش خبر داشتم.شاید همسرم بخاطر غروری که داره و یکی از افتخاراتش اینه که تو زندگی به کسی از جمله من محتاج نیست عنوان کردن این مسئله(تو این شرایط که انقد بینمون فاصله افتاده)رو دال بر نیازمندیه خودش بمن میدونه.واسه همین نمیخواد پیش من کم بیاره.و بخودش بگه که بدون من هم میتونه زندگی کنه.البته اینا حدسیات و فرضیات خودمه.بازم یه عالمه ممنونم.به کمکت خیلی احتیاج دارم.

شیدای گلم.خوشحالم که هستی باور کن تاپیکت دلگرمم میکنه.حتی اگه راهنماییه خاصی توش نباشه. آدم تنها همینکه احساس کنه یکی بهش اهمیت میده حتی تو این دنیای مجازی بار تنهاییش سبکتر میشه.ازینکه بهم اهمیت دادی ممنونم.

از همتون یه دنیا سپاسگزارم.امید تازه ای برای شروع دوباره گرفتم.

12. 3 کاربر از پست مفید الهه آذر تشکرکرده اند .

mohsen66 (چهارشنبه 22 خرداد 92), nosh nosh (چهارشنبه 22 خرداد 92), شیدا. (چهارشنبه 22 خرداد 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    جمعه 30 خرداد 04 [ 16:15]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 97.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialRecommendation Second ClassTagger First Class50000 Experience Points
    تشکرها
    13,216

تشکرشده 14,131 در 2,566 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    خوشحالم که امید تازه ای برای ادامه یافتی و امیدوارم شما از این امید تازه مایوس نگردید

نمی دانم آیا پست من برای شما مفید واقغ خواهد شد یا خیر ... چون برداشتم از پست آخر شما این هست که تاپیک شما به جرگه "تاپیک های به نتیجه رسیده" پیوسته است

علی ایحال

شما پتانسیل خوبی برای تلاش و بالا بردن کیفیت زندگی دارید

شما از خواندن مقاله و مطالعه در جهت بالا بردن دانسته هایتان استفاده می کنید

شما تسلط خوبی بر روی خود دارید و توانایی مستقلانه عمل کردند را دارید

شما خانواده ای دارید که اگرچه تصمیمات شما بر خلاف نظر آنها باشد ، اما به تصمیم شما احترام می گذارند

نکاتی رو که ذکر کردم نقاط قوتی است که در خواندن مطالب شما دیدم ، مطمئنا محاسن شما بیشتر از چند خط نوشته هست

معایبی هم در پست های شما دیدم ، که احتمال می دهم این معایب بر بروز مشکلات شما و عدم حل آنها بی تاثیر نباشد

زندگی ای که شما از آن گفتید ، دارای مشکلات و چالش های زیادی هست که نیاز دارد به مرور زمان و صبر و حوصله و مداومت به پیگیری راهکارها حل شود و در این راه شما نقش کلیدی زیادی را می بایست بازی کنید .... به نظر من چنانچه شما به اصلاح صحیح و درست معایب خویش بپردازید و با حوصله و کم کم اقدام به بستر سازی مناسب به منظور ایجاد تغییر شوهرتان ، کنید نتیجه های خوبی عایدتان خواهد شد

پیروز باشید

14. 4 کاربر از پست مفید بالهای صداقت تشکرکرده اند .

nosh nosh (چهارشنبه 22 خرداد 92), tamanaye man (شنبه 08 تیر 92), ویدا@ (پنجشنبه 23 خرداد 92), الهه آذر (چهارشنبه 22 خرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 دی 93 [ 09:53]
    سطح
    25
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 353 در 123 پست

Array
    سلام الهه جان ببينيد بالا دوستان هر كدوم نظراتي دادن ولي با اين توصيفاتي كه شما از همسرتون كرديد به نظر من حتما و حتما به يك مشاور نياز دارند تا حدودي هم مشكلات جدي هستند. حتما قانع شون كنيد بريد پيش يك مشاور خوب. من با نظر دوستي كه گفتند باهم همچين فيلم هايي ببينيد اصلا موافق نيستم اعتياد به ديدن اين فيلم ها يه نوع ناهنجاريه. و بايد درمان شه نه اينكه شمام با نگاه كردن به اين فيلم ها كارشون رو تاييد كنيد يا پرخاشگري و فش دادن ! به نظر من حتما پيش مشاور بريد وگرنه اين زندگي كه شما توصيف كرديد اصلا خوشايند نيست. ايشون حتما مشكلي دارند. اين واسم سواله خانم نوش نوش بالا به موارد اشتباهي اشاره كردن اين نياز نبايد با ديدن فيلم هاي غيراخلاقي و غيره برطرف بشه . بله من موافق ام كه شما تو رفتاراتون تجديد نظر كرده و خودتون ايشون رو با رفتاراتون به سمت خودتون بكشيد نه مسائل ديگه. اگه رابطه اي با ديدن اون فيلم ها باعث شه كه اون رابطه عاطفي نيست اون رابطه چندش آوره!!!! حالا شوهر شما مسائل مهمتري هم دارن كه اول بايد اصلاح بشند فش دادن به خانواده همسر خيلي كاره اشتباهيه چون اگه شمرو دوست داره بايد به خانوادتون احترم بزاره. موقع دعوا اصلا بحث نكنيد و شمام ادامه نديد فقط با آرامش ازش بپرسيد اينجا دعوا بين ماست چرا به خانوادم توهين مي كنيد يا اون محل رو ترك كنيد و بريد اتاق بعد كه آروم شدن باهاشون حرف بزنيد. در ضمن يه زندگي كه سراپا مشكل باشه نبايد به خاطر ناراحتي والدين ادامه پيدا كنه. شما بعدها در قبال يه بچه ام مسئوليد پس مشكلاتتون رو ريشه يابي كنيد پيش يك مشاور بريد و اگه اصلاح نشدن با خانواده مطرح كنيد

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)