به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 11 , از مجموع 11

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 بهمن 93 [ 19:37]
    سطح
    10
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    13

تشکرشده 6 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرين دخت نمایش پست ها
    رشته دبيرستانت چيه؟ من دارم كتابامو هنوز چطورى به دستت برسونم؟؟؟؟
    بینهایت ازت ممنونم لطف خیلی بزرگیه و خیلی ممنونتم.رشته دبیرستانم تجربیه.بعضی کتابا که عوض شده مثل فیزیک و زیست به خاطر همین دنبال چاپ جدیدش هستم امروز اون فردی که قرار بود بخره رفته اگه پیدا نشد واقعا شاید مزاحمت بشم.واقعا بازم ممنونم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط salehe92 نمایش پست ها
    سلام

شما چاپ های سال قبل و برای کنکور می خواهید دیگه؟ 93-92 سال سوم و 92-91 سال دوم؟
    ببینید اگر بخواهید پرینت هم کنید، باز گرون تر از قیمت اصلی و پشت جلد کتاب میشه.
    و همچنین دقت کنید که اگر چاپ سال خاصی را می خواهید، کتابی که دانلود می کنید برای همان سال باشد.
    ببینید به نظر من یک روز وقت بذارید و کتابهای چاپ امسال و همچنین سالی که مد نظر دارید را از سایت زیر دانلود کنید و بعد با هم مقایسه کنید و ببینید کدام کتابها تغییر کرده اند و کدام قسمتها.
    و بعد برید کتابهای چاپ امسال را بخرید. کتابهای چاپ امسال را می تونید به قیمت پشت جلد تهیه کنید. کتابهای سال قبل را گرون می فروشند ولی برای امسال را نه.
    و بعد برید ان قسمتهایی که تغییر کرده را هم پرینت کنید. و اگه کتابی خیلی تغییر کرده بود، کلا پرینتش کنید.
    بعضی از درسها مثل ادبیات یا زیست یا شیمی و.... خیلی فرق نکردند. دین و زندگی بیشتر تغییر کرده بود. البته بر اساس اطلاعات زمان خودم می گم...

کتاب های سال دوم | پایگاه کتاب های درسی ، اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی
    ببینید از این سایت شما، هر سالی که بخواهید را می تونید انتخاب کنید.
    مثلا هم 94-93 و هم 92-91
    و همچنین یک سر به سایت زیر بزنید. ادرسها را براتون میذارم. بهشون زنگ بزنید، بالاخره یکی باید داشته باشه. اول به فروشگاه 2 زنگ بزنید.
    چاپ و نشر کتابهای درسی ایران - www.cvn-ir.com
    ادرس چندتا فروشگاه را معرفی کرده. فکر می کنم از این سایت به قیمت اصلی بتونید تهیه کنید.
    فروشگاه 1 (مرکزی) : کیلومتر 17 جاده مخصوص کرج خ داروپخش(61)شرکت چاپ و نشر کتابهای درسی ایران تلفن: 5-44985161-021؛ نمابر: 44985160-021
    فروشگاه 2:خ انقلاب مقابل درب دانشگاه تهران خ دانشگاه پ9 تلفن: 66495306-021
    فروشگاه 3:میدان شوش خ فدائیان اسلام جنب کوچه عظیمی پ 208 تلفن: 55052412-021
    تلفن مستقيم دايره توزيع: 44987973-021
    تلفن مستقيم انباركتاب: 44984927-021

و یا می تونید به یک مدرسه مراجعه کنید و بگید که امسال می خواهید کنکور بدید و نیاز به کتابها دارید. شاید در کتابخونه مدرسه یک سری از کتابها موجود باشه. و بعد ازشون خواهش کنید تا انها را به شما قرض بدهند و ببرید کپی کنید. و اگر در کتابخونه نداشتند، ببیند اجازه می دهند از یکی از دانش اموزهایی که امسال می خواهند کنکور بدهند، بگیرید. و برای اینکه اجازه دهند کتابها را ببرید، مثلا کارت شناسایی معتبر بهشون بدید!
    و اگه خواستید کپی کنید، جایی ببرید که دانشجویی باهاتون حساب کنه! و گرنه خیلی با قیمتهایی که در بازار هست، فرق نمی کنه.
    ان شاء الله کتابها را زودتر پیدا کنید و در ازمون به نتیجه دلخواه تون برسید
    واقعا کمک خیلی خیلی خیلی بزرگی برام کردید اینا یه عالمه میتونه بهم کمک کنه بینهایت بینهایت ممنونم ادرسارو برای کسی که میخواد بخره فرستادم خدا کنه پیدا کنه.درسته برای کنکورمیخوام چون با کتابای چاپ قدیمی خوندم الان میخوام تطبیق بدم و مطالبی که اضافه شده رو بخونم و حذف شده ها رو حذف کنم.اگه امروز پیدا نشد این دو راه رو هم به عنوان راه حل های بعدی قرار میدم به خصوص اولی .واقعا ممنونم بینهایت بینهایت ممنونم
    واقعا نمیدونم از بچه های این تایپیک که راهنماییاشون خیلی کمکم میکنه چطور تشکر کنم.

2. کاربر روبرو از پست مفید mishe تشکرکرده است .

salehe92 (چهارشنبه 15 بهمن 93)

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)