تشکرشده 5,967 در 1,568 پست
mardian (سه شنبه 03 بهمن 96)
تشکرشده 7 در 5 پست
سلام
ممنون از شما
همونطور که عنوان تایپیک نشون میده " همسرم بهم محبت نمی کنه "
بیان کردم ریشه اصلی میتونه طرز فکر غلط از ابتدای کار از هر دو طرف بوده . اون نسبت به من صد در صد با جواب مثبت نبوده و بله را داده (با تایید اطرافیانش یک جورایی قانع شده ) . و من هم باید بیشتر دقت می کردم ( هر چند فهمیدن این موضوع تو اون زمان نشدنی بوده )
به هر جهت گذشته ها گذشته و افسوس گذشته فایده نداره .
شش هفت سال اسم من را صدا نمی زد . کی باورش میشه زنی چند سال با شوهرش زندگی کنه و صداش نکنه ؟ وقتی نخواهی یا نتونی اسم همسرت را صدا کنی چطور میشه به اون محبتی داشت.
صدا نکردن من خودش داستانی داره که دیگه الان فکر می کنم مهم نیست گذشته دیگه . خودش می گفت که نمی تونه صدام کنه نه اینکه نخاد.
مگه این محبت چی هست که دایم باید داد زد. کلا هر چی تو زندگی کم باشه دنبالش میگردن دیگه .
از خصوصیات مثبتش میشه به قناعت ، ساده بودن ، (نشد 5 خصوصیت مثب ذکر کرد )
از دیگر خصوصیات منفی بودن ، کو توجه به همسر و فرزند ، اعتماد به نفس بسیار پایین ، خانه دار نبودن و... (خصویا منفی را خیلی بیشتر میشه ذکر کرد ولی بی خیالش )
من گیر و بندی به نوع رفت و آمد و پو شش و اعتقادات و ... ندارم آزادش گذاشتم هر جور میخاد (شایدم اشتباه باشه ) توقع انچنانی ندارم که باید نسبت به من و زندگیش چطور باشه . اما آرزومه حداقل های زندگی مشترک را بدونه و رعایت کنه.
چند سال اول زندگیمون هفته ای یک تا سه روز خونه مادرش میموند مواقعی هم به چهار پنج روز می کشید و الان هم که محل زندگیمون نزدیک شده دیگه اینطوری نیست.
همیشه من بهش زنگ می زنم و سراغش را می گیرم. اون هر وقت کارم داره زنگ می زنه .
رفت آمدش با خونواده من کمه و سخت . میانگینش دو سه هفنه یک بار خونه بابام اینا بیاد. و باقی خونوادم را نمیاد. وی بعکسش من خونه همشون میرم .
هیچ وقت خونه فامیلاش پیش من نمیاد مثلا سر سفره پیش من نمی شینه (یک جورایی بد میدونه ) ولی خونه بابام برعکس میشه.
داشتن وسواس و اعتماد به نفس پایین قضیه را مشکل تر می کنه .
تشکرشده 1,106 در 598 پست
سلام
شما بهتر ایشون ترغیب کنید به خانه داری
مثلا عکس خانه های دیگه رو بیارید به ایشون نشان بدید بعد باهم تبادل نظر کنید
یا عکس مدل اتاق خواب مثلا خانومتون از یک روتختی خیلی خوشش اومد برید همون تهیه کنید
واقعا چه اشکال داره اگر هر چند وقت یکبار دکوراسیون اتاق خواب تغییر بدید
یا اشپزخونه رو هر چند وقت یکبار طبق مدلی که دارید تغییر بدید با هم
مطمان باشید خانوم شما حداقل چند وقت به انجا میرسد
راستی لزومی نداره حتما لوازم منزلتون عوض کنید تغییر جا میتونید بدید هم مثلا کاور مبلاتون میتونید تغییر بدید
mardian (شنبه 30 دی 96)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)