چندتا سوال ذهن منو به شدت درگیر کرده
بعد چندسال زندگی و به دنیا اوردن یه بچه تازه باید دوست داشتنتو برا همسر اثبات کنی؟؟یعنی این مدت نشده بهش؟؟؟
اصلا حالا چرا باید شما دوست داشتنتو باید به ایشون ثابت کنی؟؟؟ اونم با مهریه؟؟؟!!!!!!!ایشون تام کروز تشریف دارن اینقدر مدعی هستن؟؟؟
چرا ایشون دوست داشتنشو نباید به شما اثبات کنه؟؟؟؟ خب بیاد خونشو به نامت کنه یا حق طلاق و حضانت بچه رو بیاد بهت بده خب . مگر فقط تو باید اونو دوست داشته باشی و اثباتشم بکنی اونم به اون شکلی که ایشون میخواد
اگه مهریتو بخشیدی اقا هنوز بهش اثبات نشد دوسش داری فردا اگه بهت گفت برو از یه ساختمان ده طبقه خودتو بنداز پایین که بهم ثابت بشه دوسم داری میری اینکارو میکنی؟؟
تو زندگی گذشت خیلی مهمه بله مادیات خیلی باید کمرنگ باشه اما نباید به این بهانه ها طرف معذرت میخوام سوار ادم بشه
قابل توجه کسایی که میگن مخالف مهریه و مادیات هستن همسر من یه دوستی داشت که مهریه زنش یه جلد قران و چند شاخه نباته خانومش میگفت هفته ای سه بار با نباتها برام شربت درست میکنه و قران رو از کتابخونه برمیداره میاره میگه بفرما شربتتو بخور و اینم قرانت پاشو برو!!!!!!!
درسته الان میگید زندگی وقتی به اینجا رسید ادم اگر مهریه هم داشته باشه باید بگذره و ازون جهنم در بیاد اما یادتون نره این وسط اون زن چقدر تحقیر میشه پس خواهش میکنم به مهریه اونقدرا هم بیخود نگاه نکنید
من اگر جای شما بودم اصلا با همسرم بحث نمیکردمو جوابشم نمیدادم و محال ممکن بود بپذیرم اخه این چه خواسته غیر معقولیه بگو از اول قبول نمیکردی یا بگید توهم ثابت کن منو دوس داری
ایشون طلاق پس زمینه ی ذهنش هست بگرد ببین دلیلش چیه
تو زندگیتون خیلی خودتو دست پایین نمیگیری؟؟ ازین مدل زنهای از خود گذشته که کلا خودشونو نمیبینن؟؟؟
یه کم سعی کن تو رفتار و تفکر و برخوردو زندگیتون بیشتر خودتو قبول داشته باشی و روی اعتماد به نفست کار کن
شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن
زندگی شگفت انگیز است اگر بدانید که چطور زندگی کنید
ویرایش توسط sahar67 : چهارشنبه 27 مرداد 95 در ساعت 20:02
علاقه مندی ها (Bookmarks)