سلام متاسفانه فرمایش شما کاملا صحیح هست دخترای امروز ما دچار بحران هویت شدن، علتش بنظر من رسانه و آموزش و پرورش هست، نه سبک اصطلاحا غربی یا سنت خودمون هیچ کدوم مقصر نیستن.
تو زندگی سبک غربی یه دختر یا پسر تا همخونه شدن و پارتنر شدن و ازدواج باهم میسازن زندگی رو و عموما مادی گرایی نیست بلکه شناخت و علاقه هست.
تو سبک سنتی خودمون پدر مادرای ما با سختی ساختن و ابتدا هیچی نداشتن...
اما امروز دختری که یه مدرک کارشناسی ارشد داره یا تازه کارشناسی ارشد قبول شده، از خانواده ایی که وضع مالی معمولی داره و خودش نه ظاهر خیلی زیبایی داره نه خواستگار خیلی زیادی ... و از طرفی ابراز علاقه جمعی می کنه به ازدواج...
با محض روبرو شدن با خواستگاری که حالا ظاهرش متوسط به پایین هست سریع میکشه عقب یا موارد مشابه...
متاسفانه دخترا اصلا واقع بین نیستن، بیشترشون توقع دارن تو این شرایط یه پسر براشون مراسم ازدواج برگزار کنه پول تالار و مراسم و هزار تا مسائل جانبی بده تا خانم لباس عروس تنش کنه ارزو به دل نشه!!!
واقعیتی که هست اگه سن ازدواج رفته بالا فقط اقتصادی نیست مشکل بلکه خواسته نابجاست.
یه موضوع خیلی مهم دیگه هم تاثیر گزاشته بنظر من رواج پورنوگرافی و تفکر ماتریالی هست تو چند سال؛
بیشتر دخترا فیلم پورنوگرافی دیدن و این باعث شده خواسته هایی که دارن با واقعیت تطابقی نداشته باشه، یه پسر لاغر اندام یا چاق، رو از جهت جنسی مناسب ندونن ،یا حتی با شروع زندگی مشترک اون رابطه جنسی مورد نظر رو تو طرف مقابل نببینن و زندگی رو به سردی بکشوننن...
تازه یه قسمت دیگه حرفام می خوام اشاره کنم به اشرافی گری، وقتی توی صدا و سیمای ما تو سریال ها همه تو کاخ زندگی می کنن و رو مبل و ماشین انچنانی هستن دخترا دنبال اسب سفید گمشده می گردن تو رویا! از هر 100 دختر رویا زده نهایت 10 تاش به اسب سفید برسه بعد سن 25 سالگی، تا 30 سالگی 5 تاش و از 30 به بعد نهایت 1 دختر... وقتی از این رویا که بیدار میشن 35 سالشون شده احتمالا و احتمالا یه مدرک ارشد یا دکترای دارن و حسرت روزایی می خورن اون پسره لاغره یا چاق اومده بود خواستگاریشون...
واقعیت دیگه زندگی هم شده فشار مالی و نگاه بازاری مردم، کاملا شکل داد و ستد نگاه میشه بحث مهریه، جهازیه، مراسم،...
من که استارتر این تایپیک هستم نظرم این هست اگه دختری تو تهران پیدا کنم تهرانی باشه برای ازدواج اقدام بخاطر شغلم مهاجرت کنم تهران کار شروع کنم
بشرطی که دختره اهل زندگی باشه و باهم بسازیم...
اگه نه، تا 5 سال قید ازدواج بزنم و 5 سال بعد اقدام کنم.
چون میدونم من که پسر سالم و پاکی هستم از خانواده خوب لیاقت دختر مناسب رو دارم نه دختری که به محض مراجعه بگه شرمنده تو حد خودت رو نمیدونی!
یکی نیست بهش بگه دختر خانم با قد 152 که کوتوله محسوب میشی، دختر خانمی که مستعد چاقی هستی و تپلی، بگفته مادرت پارسال 1 خواستگار داشتی امسال هم تنها خواستگارت من بودم، من دوستت داشتم اومدم جلو از حسن نیت و صداقت حتی خانوادم فرستادم وسط، چطور با 27 سال سن توقع داری محمد رضا گلزار (نوعی) با قد بلند عباس معروف والیبالیست بیاد خواستگاریت؟؟؟ مشکل از من هست یا تو؟ من قدم 176 هست تو 152
متاسفانه چون مشکل من هم وجود داره احتمال جواب منفی شنیدن از این دخترا زیاده، نظر شخصی دومم هم این هست اگه دنبال دختر می گردم دنبال مطلقه بگردم برای ازدواج دائم دختر مطلقه 1 بار شکست خورده و شاید سرش به سنگ خورده واقع بین برخورد کنه باهام تا این دخترای که دنبال اسب گمشده سفید و شازده دون کیشوت می گرردن

علاقه مندی ها (Bookmarks)