به نام خدا
سلام
اینطور که پیداست یک شرایطی پیش اومده که اون اقتدار همسرتون در ذهنتون پایین اومده و حالا ضمیر ناخودآگاهتون تحریکتون میکنه که اون تعنه ها و زخم زبونها رو سر شوهرتون تلافی کنید! درسته؟ ولی واقعا چه حالی میده ها طرف رو بعد از عمری گوشه رینگ پیداش کردی ، داری یک حال اساسی ازش جا میاری!!
.
ایکاش این مبارزه یک پیروز هم داشت. ولی افسوس که رینگ بوکس زندگی در هیچ شرایطی قهرمانی نداره و هر دو بوکسور تلف خواهند شد. این یک واقعیته!!
.
خانم she اگر تهدیدات صدودهی شما راه خوبی برای کنترل و بهبود زندگی بود قطعا باید دختران پرسنل خدوم 110 دارای بهترین زندگی ها باشند. اما چنین نیست و نخواهد بود!
.
خواهر گرامی! باید این نکته رو به عرضتون برسونم که استفاده از تهدید و تحقیر اگر جوابگو بود پس تا الان باید برای شما که تحقیر شده بودیدجواب میداد اما نتیجه چه شد؟؟!! تلافی کردن شما!. حالا احتمال نمیدهید که بعد از به جا آمدن حال حریفتان او نیز همین کار را با شما خواهد کرد؟؟!! پس باید روشی دیگر در پیش گرفت.
.
برادرانه خدمتتان میگم: بگذارید مرد زندگیتون خودش بخوره زمین و خودش هم روی پاش بایسته. اولین پستم رو در تاپیکهای قبلیتون به یاد دارید؟ گفته بودم که مسائل شما بسیار شبیه یکی از آشنایانم هست. من احتمال بروز زلزله هایی کوچک در زندگیتان را میدادم و امیدوار به رویش روابطی جدید و سالم تر بین شما و همسرتان. این رویش بعد از یکسری ریزش ها در نگرش و رفتارهای هر دوی شما، صورت میگیرد.
.
چون خواننده این سطور شما هستید(نه همسرتان)، در مورد ریزش های نگرشی و رفتاری شما سخن خواهم گفت:
.
1- باید رفتارهای جراتمندانه خود را تقویت نمایید اما بسیار مراقب باشید تا دچار انحراف به سمت رفتارهای مردانه نگردید.
.
2- بدانید که یک مرد در مواقع شکست اگر نیاز به یاری داشته باشد ترجیح میدهد که یک مرد دست او را بگیرد تا یک زن.( بخصوص اگر آن زن همسرش باشد که مسوول تامین خواسته های اوست.) و از همسرش فقط توقع درک شرایط و صبر دارد نه رفتارهای بچگانه و یا مادرانه برای کمک (مثلا پر کردن رزومه! که هم باعث منتگذاری از طرف شما شده و هم باعث ایجاد حس بی عرضگی در همسرتان!).
من پیشنهاد میکنم یک چند مدتی فکر کنید میخواهید مثل مثلا اوشین فقط سیب زمینی بخورید شما هیچ تلاشی برای گرداندن چرخ اقتصادی خانه انجام ندهید بگذارید شوهرتان به خود آید و خودش تلاشی را انجام دهد و شما فقط قدردانی نمایید و تعریف از اراده وتلاشش کنید و به همان سیبزمینی پخته! قناعت کنید. خواهید دید که به مرور زمان بسیاری از مشکلات حل خواهد شد. چرا که مردی که خودش خودش را بازیابی کند میتواند روابطش با همسرش را نیز به راه صحیح هدایت کند و الا میشود یک آدم بهانه جوی بی منطق! پس ول کن! هم افکارت رو و هم گیردادن به شوهرت رو.
.
3- شما فقط باید خواسته های حداقلیتون رو به صراحت به زبان ابراز کنید و با روش تامین از طرف شوهر هیچ واکنشی نداشته باشید. و راه حل ندهید.
.
4- ارتباط با جمع های زنانه و تفریحات کم هزینه خارج منزل و سایر موارد ذکر شده در پستم قبلیم رو باز تاکید میکنم.
.
در پایان فقط اینکه "زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد!" حالا چه صاحب این زبان شوهرتون باشه چه در مواقعی شما! قطعا سر سبز این مثل همانا آرامش زندگیتان است که میشود با تدبیرتان بر باد نرود!
.
در پناه حق.
گر در طلب منزل جانی ، جانی / گر در طلب لقمه نانی ، نانی
این نکته رمز اگر بدانی ، دانی / هر چیز که در جستن آنی ، آنی
مولانا
ویرایش توسط Aram_577 : یکشنبه 26 خرداد 92 در ساعت 16:53
دلیل: تکرار بی مورد پست
علاقه مندی ها (Bookmarks)