به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 53

Hybrid View

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    شی عزیز،

اون کارش را از دست داده، می دونی برای یک مرد یکی از بزرگترین فاجعه ها همینه؟؟؟؟؟؟
    بجای همدردی یا حداقل سکوت، بهش می گی دیگه خونه نیا، چون کارت را از دست دادی؟

من یک مشکل عمده در شما می بینم. زیادی در نقش مرد رفتار کردنتون هست.
    مشکلی که خیلی از دخترهای امروزی دارند. دخالت بیش از حد در مسائل مردانه زندگی و بعد کوبوندن همونها تو سر همسرشون.

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    یه مدت روشت را عوض کن.
    کاری به کارش نداشته باش. بذار بیکار باشه، بذار خودش رزومه اش را آپدیت کنه ( آخه دیگه اصلی را شما نوشتی ;) )، بذار خودش دنبال کار بگرده،
    بذار خودش نگران مسائل اقتصادی خانواده باشه.

وظیفه زن نیست که برای شوهرش کار پیدا کنه.

خودت را درگیر نکن.
    برنامه ات را هم طوری تنظیم کن که روی درآمد شما نشه خیلی حساب کرد.
    جلو جلو براش چاله بکن.
    مثلا یک زمین با وام بخر و بیشتر حقوقت را بده برای قسط زمین.
    کارهایی شبیه این.

از دور سخته که بگیم نقش شما یا شوهرتون در به اینجا رسیدن چقدر هست.
    اما هر دو با هم به اینجا رسیدید.
    پس تو دیگه بایست. نقش خودت را در مشکلات ایجاد شده کم کن.

من شما را درک می کنم.
    محبتت را، همدلیت را، تلاشت را برای ارتقا زندگیت و ...
    اما شوهر شما مثل من فکر نمی کنه.

تو زن باهوش و زرنگی هستی. ببین باید چیکار کنی تا از این فضا بیایید بیرون.

3. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

she (یکشنبه 26 خرداد 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 اردیبهشت 99 [ 02:11]
    سطح
    74
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 292
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,329

تشکرشده 1,605 در 532 پست

Array
    مامانم میگه تو خیلی روی شوهرت زوم کردی. همه فکر و ذهنت شده شوهرت. زیادی بهش پر و بال میدی. کارهای اونو هم انجام میدی بعدش هم خودت رو در ظاهر بیش از حد بهش وابسته نشون میدی. وابسته ی محبت و توجه اون.
    .
    مادرم میگه یکم بهش بی توجهی کن تا دوباره خودش رو پیدا کنه. آخه شوهر من یه عمری توجه و محبت ندیده. این همه عشقولانگی و تعریف و تمجید من باعث شده خودش رو گم کنه.
    .
    ضمن این که من هم با این کارها که از ته دلم نیست خیلی انرژی میذارم. خسته شدم. برای خودم هیچ وقتی نمی ذارم. همش فکرم اینه که اون اخم کرده یا خوشحاله.
    .
    بعد وقتی خسته و بی انرژی می شم با رفتارهای اشتباه اون یا خانواده اش زود از کوره در میرم. جوابش رو میدم و دعوا بالا میگیره.
    .
    احساس می کنم بهم ظلم شده. در ظاهر خودم رو عاشق نشون میدم و هر کار عاشقانه و فداکارانه ای از دستم بر بیاد انجام میدم ولی تو دلم روز به روز نفرت بیشتری به وجود میاد.
    .
    اون هم که میگه همه چیز عالیه. من باید به خاطر همچین شوهری برم شکر خدا رو بکنم.
    .
    من توقع زیاد ایجاد کردم برای اون و نفرت و دلسردی برای خودم.
    .
    مادرم میگه من خیلی مقصرم.
    .
    میگه کاری به کارش نداشته باش..

- - - Updated - - -

فکر میکنم رفتارم تعادل نداره....
    1. می خوام نه غر بزنم و نه تعریف کنم.
    .
    2. می خوام نه بهش توجه کنم نه بی احترامی.
    .
    3. می خوام به خودم برسم و کارهای خونه و شغلی خودم رو فقط خوب انجام بدم. بی توقع کمک اون. بی منت.
    .
    4. می خوام هر حرفی که راجع به خانواده ام زد، خودم رو کنترل کنم و من اسم خانواده اش رو نیارم. ولی یه جوری که فکر نکنه از خوشیه. بفهمه که نمی خوام خاله زنک بازی کنم.
    .
    5. می خوام کمتر باهاش تعریف کنم. چون اغلب اوقات به دعوا کشیده میشه.
    .
    .
    .
    6. می خوام تا یه حرف عشقولانه زد دوباره خر نشم و یادم بره و بهش اعتماد کنم و یه حرفی بزنم که یا باعث دعوا بشه یا فکر کنم یه شوهر عاشق و صادق دارم و بعد دوباره سرخورده بشم!!!
    .
    7. می خوام بزرگوار باشم و کارهام رو عالی انجام بدم. می خوام روی خودم زوم کنم!.
    .
    8. می خوام کمتر ازش تشکر کنم.... یعنی میشه ؟ میذاره ؟

5. 3 کاربر از پست مفید she تشکرکرده اند .

Aram_577 (یکشنبه 26 خرداد 92), asemani (یکشنبه 26 خرداد 92), شیدا. (یکشنبه 26 خرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 04 مرداد 04 [ 11:37]
    سطح
    75
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 303
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    825

تشکرشده 878 در 168 پست

Array
    به نام خدا
    سلام
    اینطور که پیداست یک شرایطی پیش اومده که اون اقتدار همسرتون در ذهنتون پایین اومده و حالا ضمیر ناخودآگاهتون تحریکتون میکنه که اون تعنه ها و زخم زبونها رو سر شوهرتون تلافی کنید! درسته؟ ولی واقعا چه حالی میده ها طرف رو بعد از عمری گوشه رینگ پیداش کردی ، داری یک حال اساسی ازش جا میاری!!
    .
    ایکاش این مبارزه یک پیروز هم داشت. ولی افسوس که رینگ بوکس زندگی در هیچ شرایطی قهرمانی نداره و هر دو بوکسور تلف خواهند شد. این یک واقعیته!!
    .
    خانم she اگر تهدیدات صدودهی شما راه خوبی برای کنترل و بهبود زندگی بود قطعا باید دختران پرسنل خدوم 110 دارای بهترین زندگی ها باشند. اما چنین نیست و نخواهد بود!
    .
    خواهر گرامی! باید این نکته رو به عرضتون برسونم که استفاده از تهدید و تحقیر اگر جوابگو بود پس تا الان باید برای شما که تحقیر شده بودیدجواب میداد اما نتیجه چه شد؟؟!! تلافی کردن شما!. حالا احتمال نمیدهید که بعد از به جا آمدن حال حریفتان او نیز همین کار را با شما خواهد کرد؟؟!! پس باید روشی دیگر در پیش گرفت.
    .
    برادرانه خدمتتان میگم: بگذارید مرد زندگیتون خودش بخوره زمین و خودش هم روی پاش بایسته. اولین پستم رو در تاپیکهای قبلیتون به یاد دارید؟ گفته بودم که مسائل شما بسیار شبیه یکی از آشنایانم هست. من احتمال بروز زلزله هایی کوچک در زندگیتان را میدادم و امیدوار به رویش روابطی جدید و سالم تر بین شما و همسرتان. این رویش بعد از یکسری ریزش ها در نگرش و رفتارهای هر دوی شما، صورت میگیرد.
    .
    چون خواننده این سطور شما هستید(نه همسرتان)، در مورد ریزش های نگرشی و رفتاری شما سخن خواهم گفت:
    .
    1- باید رفتارهای جراتمندانه خود را تقویت نمایید اما بسیار مراقب باشید تا دچار انحراف به سمت رفتارهای مردانه نگردید.
    .
    2- بدانید که یک مرد در مواقع شکست اگر نیاز به یاری داشته باشد ترجیح میدهد که یک مرد دست او را بگیرد تا یک زن.( بخصوص اگر آن زن همسرش باشد که مسوول تامین خواسته های اوست.) و از همسرش فقط توقع درک شرایط و صبر دارد نه رفتارهای بچگانه و یا مادرانه برای کمک (مثلا پر کردن رزومه! که هم باعث منتگذاری از طرف شما شده و هم باعث ایجاد حس بی عرضگی در همسرتان!).
    من پیشنهاد میکنم یک چند مدتی فکر کنید میخواهید مثل مثلا اوشین فقط سیب زمینی بخورید شما هیچ تلاشی برای گرداندن چرخ اقتصادی خانه انجام ندهید بگذارید شوهرتان به خود آید و خودش تلاشی را انجام دهد و شما فقط قدردانی نمایید و تعریف از اراده وتلاشش کنید و به همان سیبزمینی پخته! قناعت کنید. خواهید دید که به مرور زمان بسیاری از مشکلات حل خواهد شد. چرا که مردی که خودش خودش را بازیابی کند میتواند روابطش با همسرش را نیز به راه صحیح هدایت کند و الا میشود یک آدم بهانه جوی بی منطق! پس ول کن! هم افکارت رو و هم گیردادن به شوهرت رو.
    .
    3- شما فقط باید خواسته های حداقلیتون رو به صراحت به زبان ابراز کنید و با روش تامین از طرف شوهر هیچ واکنشی نداشته باشید. و راه حل ندهید.
    .
    4- ارتباط با جمع های زنانه و تفریحات کم هزینه خارج منزل و سایر موارد ذکر شده در پستم قبلیم رو باز تاکید میکنم.
    .
    در پایان فقط اینکه "زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد!" حالا چه صاحب این زبان شوهرتون باشه چه در مواقعی شما! قطعا سر سبز این مثل همانا آرامش زندگیتان است که میشود با تدبیرتان بر باد نرود!
    .
    در پناه حق.
    گر در طلب منزل جانی ، جانی / گر در طلب لقمه نانی ، نانی
    این نکته رمز اگر بدانی ، دانی / هر چیز که در جستن آنی ، آنی
    مولانا
    ویرایش توسط Aram_577 : یکشنبه 26 خرداد 92 در ساعت 16:53 دلیل: تکرار بی مورد پست

7. 7 کاربر از پست مفید Aram_577 تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 26 خرداد 92), meinoush (یکشنبه 26 خرداد 92), reihane_b (یکشنبه 26 خرداد 92), she (دوشنبه 27 خرداد 92), دختر مهربون (یکشنبه 26 خرداد 92), شیدا. (یکشنبه 26 خرداد 92), شمیم الزهرا (دوشنبه 27 خرداد 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آذر 96 [ 13:21]
    سطح
    48
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    108

تشکرشده 352 در 163 پست

Array

سلام شي عزيز

[QUOTE=she;271139]سلام.
    اوضاعم خوب نیست. انگار دیگه هیچ کنترلی روی خودم ندارم!
    .
    سلام شي عزيز
    ادامه مشكلاتت را دوباره كه خوندم ناراحت شدم . شخصيتهاي تو با شوهرت متفاوته و خيلي بعيد هست كه به اين زودي بهم نزديك شوند مگر اينكه خسته شويد و از تب و تاب بيافتيد و عادت كنيد ! نه زندگي؟
    آخرين نوشته هات در ادامه نظرات مادرت
    ( ضمن این که من هم با این کارها که از ته دلم نیست خیلی انرژی میذارم. خسته شدم. برای خودم هیچ وقتی نمی ذارم. همش فکرم اینه که اون اخم کرده یا خوشحاله.
    .بعد وقتی خسته و بی انرژی می شم با رفتارهای اشتباه اون یا خانواده اش زود از کوره در میرم. جوابش رو میدم و دعوا بالا میگیره. . احساس می کنم بهم ظلم شده و........)
    قبلاً هم اگر يادت باشه نظرمو گفتم كه شخصيت و زندگيتو به فرد ديگر حتي شوهرت محدود و معطوف و منحصر نكن براي خودت زندگي كن و از شوهرت به هر اندازه كه ممكن و مقدور هست براي كمك يا تكميل خواسته هايت بهره بگير و استفاده كن و سعي كن منت هم براش بزاري هيچكس نميتواند شخصيت ديگري را علي الخصوص شوهر مدعي را عوض كند مگر خودش به استنباطي برسد . واقعاً فكرت را بخاطر شوهرت خسته نكن و اصلاً براش فكر نكن راحت باش براي خودت اونهم ولش كن به عالم خودش تا هر مقدار لياقت داشت بهت نزديك شود . مطمئن باش رضايتمنديت به اين شكل خيلي بيشتر خواهد شد. بخود بفهمان و بقبولان كه بتنهايي لياقت زندگي و توان زندگي داري و ازدواج بخشي از نيازمنديهاي زندگيتو قراره تشكيل بده و مشغولت كنه نه همه را توصيه هاي مادرت خيلي خوبه . با باجونم چرا ميخواي اجازه زندگي كردن را ديگران بهت بدن خدا بهت درك و شعور و توانايي داده استفاده كن لذتشو ببر ديگران هم هر قدر لياقتشو داشتن بهت نزديك شوند چرا خودتو ميندازي بغل ديگري براي زندگي كردن. ؟؟

9. 4 کاربر از پست مفید حسين40 تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 27 خرداد 92), she (دوشنبه 27 خرداد 92), ساحل75 (دوشنبه 27 خرداد 92), شیدا. (یکشنبه 26 خرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 تیر 93 [ 22:29]
    سطح
    22
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 94
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    123

تشکرشده 232 در 92 پست

Array
    من با نظر مادت هم موافقم خیلی به فکر شوهرت هستی که آسیب نمینه کمبود محبت داشته درسته اما شما فقط به عنوانه زنش محبت بکن نه مادر و پدرو بقیه به خودت برس بزار اونم راهشو پیدا کنه ضعفاتو پیدا کردی حالا یکی یکی برطرفش بکن روزی 2 ساعت علاوه بر کارای خونه برای خودت وقت بزار به تیپ و قیافه ات برس آهنگ شاد بزار برقص و ورزش بکن بابا تو هم سهم داری همه چیز که شوهرت نیستش به خانواده اش فکر نکن تا فکرای بد راجبشون اومد سراغت بگو اونا هم اونجورین دیگه چیکار میشه کرد بیخیال بابا و سریعا خودت را مشغول بکن یه روزایی خرید برو حتی اگه یه گلسر یا جوراب بخری تو مراکز خرید چرخ بزن اصلان هم دنباله کار و بفکر کار شوهرت نباش بزار خودش بره دنبالش

11. 2 کاربر از پست مفید nosh nosh تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 27 خرداد 92), she (دوشنبه 27 خرداد 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    108

تشکرشده 352 در 163 پست

Array
    عزيزم خانم شي
    سختترين كار آسانترين كار است . اگر اعتقاد و اراده كني؟

کار سختیه! همیشه دلم می خواست یه زندگی خیلی عاشقانه داشته باشم. فکر می کردم دو نفر قراره یکی بشن!
    .میشه راهنماییم کنین؟ چکار کنم که قدرم رو بدونه؟ چجوری منت بذارم که تاثیر مثبت داشته باشه و کارهام به چشمش بیاد؟ بودنم، همراهی کردنم، خونه داری ام،
    راهنمايي من اينه :
    هر كاري بكن كه قدرت را ندونه ! ندونهً لازم نيست كاري كني قدرت را بدونه . تو خود بايد قدر خود بداني و نياز به تائيد هيچ كس نداري . تو خود باش و بي نياز از غير خالق ، آنوقت همه بهت رو خواهند آورد حتي شوهرت در حالي كه هيچ احساس نياز به روي آوردن كسي نداري، ولي همچون ميوه خوردن حضرت آدم ، تا حواست به خوردن ميوه رفتارت مشغول شود( ببيني ديگران تعريفت ميكنند و تحويلت ميگيرند). بدان كه از بهشت آرامش و استقلال و خود باوري بيرون خواهي شد و نيازمند تائيد ديگران؟خواهي شد و عزت خود را از دست خواهي داد .

چقدر حرفاتون دقیقن همون چیزیه که من بهش احتیاج دارم. :) شما فوق العاده این.
    عزيز دلم با خصوصياتي كه از خودت عنوان كردي تو لايق بهترينهايي ، فوق العاده اي، فقط خودتو دست كم و محتاج به تائيد ديگران (شوهر..ت) گرفتي . من درك ميكنم آنچه دلت ميخواد چون منم زندگي واقعي مشترك را غير از اون نميدونم كاملاً ديدگاهتو تائيد ميكنم . ولي نبايد اين را از كسي گدايي كني بايد لايقت باشند تا دركت كنند قدر زر زرگر بداند قدر گوهر گوهري -- ورنه هر ....نمايد ادعاي مهتري.

جمع های زنانه، تفریح .... اوهوم... خیلی لازم دارم...
    آفرين: برا خودت برنامه بريز( خودتو بزحمت خاص نميخواد بندازي از هر فرصت و موقعيتي برايتفريح و تفنن و ... استفاده كن و به ديگران هم منتقل كن) و استفاده ببر از اين قبيل برنامه ها و شاد و راحت آرام و خروشان باش.

- - - Updated - - -

ببين در كل قانون دنيا يي كه زندگي ميكنيم اين شده : نخوري ! ميخورنت . بخور تا خورده نشوي . اگر اينطور رفتار كني همه بهت احترام و حريم قائل ميشوند .

13. کاربر روبرو از پست مفید حسين40 تشکرکرده است .

she (دوشنبه 27 خرداد 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 اردیبهشت 99 [ 02:11]
    سطح
    74
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 292
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,329

تشکرشده 1,605 در 532 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط حسين40 نمایش پست ها

هر كاري بكن كه قدرت را ندونه ! ...لازم نيست كاري كني قدرت را بدونه . تو خود بايد قدر خود بداني و نياز به تائيد هيچ كس نداري . تو خود باش و بي نياز از غير خالق ، آنوقت همه بهت رو خواهند آورد حتي شوهرت...

.
    وااای خدایا شکرت! :) کلی خوشحال شدم پاسخ شما رو دیدم آقا حسین.

15. کاربر روبرو از پست مفید she تشکرکرده است .

asemani (دوشنبه 27 خرداد 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    108

تشکرشده 352 در 163 پست

Array

- - - Updated - - -

0

0

-

17. کاربر روبرو از پست مفید حسين40 تشکرکرده است .

she (چهارشنبه 29 خرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 04 مرداد 04 [ 11:37]
    سطح
    75
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 303
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    825

تشکرشده 878 در 168 پست

Array
    به نام خدا
    سلام
    من اساسا با این افکار ماکیاولیستی مشکل دارم : "ببين در كل قانون دنيا يي كه زندگي ميكنيم اين شده : نخوري ! ميخورنت . بخور تا خورده نشوي . اگر اينطور رفتار كني همه بهت احترام و حريم قائل ميشوند ."
    .
    خانم she با این طرز نگاه فوق الذکر در بهترین شرایط که شما از چنین مدرسه ای با این افکار فارغ التحصیل بشید ، میشوید یکی به مراتب بدتر از شوهرتون. در آن شرایط شاید به طور موقت دلتون خنک بشه اما در درازمدت همه ادمها به جز نفرت از شما چیزی دریافت نخواهند کرد که بیش از همه این خود شما خواهید بود که ضرر خواهید کرد. نه نیازی هست که دیگران را بخوری و نه باید بگذاری که دیگران تو را بخورند! باریکی صراط مستقیم یعنی رعایت چنین مرزهای ظریفی که هنر مردان و زنان خدایی را میطلبد!
    .
    رفتار "جراتمندانه" با "رفتار تلافی جویانه" دو سر یک طنابند. که یکی در عرش هست و دیگری در فرش! حال شما میخواهید در کدام موقعیت زندگانی باشید؟ برای رسیدن به بالای این طناب زحمت و خودسازی لازم هست. و برای رسیدن به پایین این طناب کافیست تلاشی نکنید و مراقبت از خود را رها کنید. انتخاب با شماست.
    .
    در مورد بعضی پستهای این تاپیک و راهنمایی های به ظاهر جراتمندانه و در باطن خودخواه پرورانه حرف زیاد دارم. اما ظرف مکانی و زمانی آن اینجا نیست.
    .
    در پناه حق.
    گر در طلب منزل جانی ، جانی / گر در طلب لقمه نانی ، نانی
    این نکته رمز اگر بدانی ، دانی / هر چیز که در جستن آنی ، آنی
    مولانا
    ویرایش توسط Aram_577 : سه شنبه 28 خرداد 92 در ساعت 08:21

19. کاربر روبرو از پست مفید Aram_577 تشکرکرده است .

she (سه شنبه 28 خرداد 92)

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)