ضمناً پست چت گونه نذارید. یه کمی تامل بفرمایید
تشکرشده 7,657 در 1,487 پست
ضمناً پست چت گونه نذارید. یه کمی تامل بفرمایید
از زندگی چه می خواهی که در خدایی ِخدا، آنرا نمیابی؟
فرهنگ 27 (پنجشنبه 09 خرداد 92)
تشکرشده 259 در 109 پست
یعنی مادرم یه وقت برای خواستگاری بگیره؟یه وقت فحشی چیزی نده؟یا همون اول نه نگه واجازه خواستگاری رو هم نده و منو ضایع نکنه؟
- - - Updated - - -
معذرت میخوام که شبیه چت شد آخه عجله دارم چون فردا امتحان دارم ونصف کتابم مونده
توحید562(پنجشنبه 16 خرداد 92),شاهین بی بال(دوشنبه 27 خرداد 92)
تشکرشده 162 در 83 پست
اصلا شرایط حضوریه انسان روتوی زندگیم نداشتم فقط تنهایی وتنهایی وتنهایی وبس شرایط روحی خیلی بدی داشتم اززمانی که زنگ زدن تاعقوکنیم 6ماه و18روزطول کشید
تشکرشده 7,657 در 1,487 پست
ببخشید!!
دختری که با خانمی که زنگ زده برای امر خیر اونطوری صحبت کنه مناسبه برای ازدواج؟!
خب اگه حرف نامربوطی هم بزنه، بهتره که الان بدونید و ازش دست بکشید.
گفتم که، اگه به مادرت جواب منفی بده یعنی جوابش به درخواست ازدواج شما منفیه. کاری از دست ما و حتی خود شما بر نمیاد. میاد؟
از زندگی چه می خواهی که در خدایی ِخدا، آنرا نمیابی؟
فرهنگ 27 (پنجشنبه 09 خرداد 92)
تشکرشده 259 در 109 پست
تشکرشده 162 در 83 پست
آقای سامان ودوست عزیزدخترمهربون من نمونه بارز کسی هستم که تاچندماه جوابم منفی بوده وحالا4ساله که داریم زیرطاق کبودوبادخترگلمون زندگی میکنیم.شروع هرچیزی سخته موفق کسیه که ازشروع کردن نترسه
تشکرشده 259 در 109 پست
فردا میخوام تلفنی همه چیزو با جزئیات به خواهرم بگم وازش بخوام که مادرم رو راضی کنه که زنگ بزنه.از دوستان خوبم خواهش دارم که برام آرزوی موفقیت کنید.(سحر خانم اگه آرزوی موفقیت نمیکنین خواهشا نفرینم نکنین چون بدجور منو میگیره)ممنون از همتون.امیدوارم فردا یا پس فردا با خبرای خوبی بیام سراختون
فقط یک سوال مهم:خانوما از مرد خجالتی خوششون میاد یا بدشون؟
- - - Updated - - -
فردا میخوام تلفنی همه چیزو با جزئیات به خواهرم بگم وازش بخوام که مادرم رو راضی کنه که زنگ بزنه.از دوستان خوبم خواهش دارم که برام آرزوی موفقیت کنید.(سحر خانم اگه آرزوی موفقیت نمیکنین خواهشا نفرینم نکنین چون بدجور منو میگیره)ممنون از همتون.امیدوارم فردا یا پس فردا با خبرای خوبی بیام سراختون
فقط یک سوال مهم:خانوما از مرد خجالتی خوششون میاد یا بدشون؟
توحید562(پنجشنبه 16 خرداد 92), دختر مهربون (پنجشنبه 09 خرداد 92),شاهین بی بال(دوشنبه 27 خرداد 92)
تشکرشده 162 در 83 پست
شنیدی میگن از آن بترس که سربه زیردارد
- - - Updated - - -
شادباشی به امیدموفقیتت ازخدامیخوام هرچیزی که خوشبختت میکنه برات پیش بیاد.شب خوشhttp://razearamesh2.blogfa.com/
تشکرشده 259 در 109 پست
تشکرشده 162 در 83 پست
اون که شوخی بود.اماتلاش کن خودت باشی تلاش تلاش تلاش.شادباشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)