به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 74
    عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    دوستان

آقای نیکمرام به ما اعتماد کرده و سفره دلش رو پیش ما باز کرده. اگه این اعتماد رو از بین ببریم، دیگه هیچ کمکی از دستمون ساخته نیستا...

هر انسانی اگه حالش بهتر باشه، تصمیم های بهتری میگیره. پس ما اگه به فکر همسرشون هم هستیم، باید کاری کنیم که حال ایشون بهتر بشه، نه بدتر.

از این گذشته، حالا ایشون چهره خودش رو دوست داره، این چیز بدیه؟ خوبه که. چرا فکر میکنید دچار غرور کاذبه؟ خب خدا مخلوقات زیبای بسیاری داره، یکیش آقای نیکمرام هست. اگه ما نخوایم ویژگی های مثبت ایشون رو ببینیم و احترام بگذاریم، چطور میتونیم بهشون کمک کنیم تصمیم درستی بگیرن؟

البته میدونم این حس انسان دوستی هست که اعصابتون رو به هم ریخته، اما یکی از همین انسان ها الان به ما پناه آورده، بیایم بهش پناه بدیم به جای اینکه بخاطر اشتباهاتی که درش میبینیم، سرزنشش کنیم.

من خودم به شخصه اعتراف میکنم که تو زندگیم ظلم های بسیاری کردم، اما ازتون خواهش میکنم منو بخاطر ظلم هایی که کردم، زیاد متهم نکنید، چون این محبت و احترام شماست که باعث میشه من از این به بعد تلاش کنم انسان بهتری باشم، نه سرزنش هاتون.

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

2. 7 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

Naashena (چهارشنبه 11 دی 92), sara 65 (سه شنبه 10 دی 92), نیکمرام (سه شنبه 10 دی 92), veis (سه شنبه 10 دی 92), yasna1990 (سه شنبه 10 دی 92), سنجاقک ابی (چهارشنبه 11 دی 92), شیدا. (سه شنبه 10 دی 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 19 مرداد 98 [ 22:19]
    سطح
    53
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    29

تشکرشده 187 در 78 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نیکمرام نمایش پست ها
    امیرمحمود نظریاتت زیادی از مرحله پرته. اگر یه زن بود که مرا صرفا بخاطر خودم بخواد همین دختره نه وضع مالی یا استانداری پدرم...اشتباه کاملا فاحشی کردی...شخصیت این خانم خیلی والاست

- - - Updated - - -

اتفاقا استانداری پدر من موجب دو دلی ایشون و خانواده شون شد.خیلی از این بابت افتخار نمی کردند

- - - Updated - - -

ولی بهرحال من نتونستم باهاش ارتبا احساسی بگیرم همین

- - - Updated - - -

ثانیا این خانم از نظر من زشت نیست بلکه به دلم نمیشینه
    ویژگی های خانومت که تا الان گفتی خیلی خوب هستش و کسی منکرش نیست.
    شما هم فقط با ظاهر ایشون مشکل داری.
    در پست های قبل هم بهت گفتم. بهتره بی خیال ظاهر ایشون بشی و به زندگی مشترک ادامه بدی.

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    من رفتم بیرون یه هوایی خوردم حالم بهتر شد
    تمام مدت قدم زدن هم به موضوع آقای نیکمرام فکر می کردم

فکر می کنم تاپیک داره منحرف می شه. اصلا مسیرش مشخص نیست. همه فقط داریم ایشون را بازخواست می کنیم و می گیم اشتباه کرده.

آقای نیکمرام ببخشید که با پستهام فشار بیشتری به شما، که کاملا مشخصه خسته و درگیر هستید وارد کردم.
    امیدوارم تصمیم خوبی بگیرید و زندگیتون به مسیر درستش برگرده.

میشل جان، ممنون از توضیحت.
    من هنوزم سهم اون خانم را کم می دونم.
    البته اگر من بودم با مردی که منطقش مثل آقای نیکمرام باشه (علیرغم دل پاکش و ... ) ازدواج نمی کردم.
    اما چون نمی خوام تاپیک ایشون بیشتر از این محل بحث و جدال با ایشون بشه و بتونه از تاپیکش استفاده درست کنه و براش مفید باشه،
    ترجیح می دم مدتی سکوت کنم، شاید تاپیکشون به مسیر درست برگرده.

میشل جان اواتار جدید مبارک. همون نی نی هست از یک زاویه دیگه خوابوندیش؟ این نی نی های شما چرا اینقدر خوشگلند؟

گفته بودی تولدت دی ماه است (اگر اشتباه نکنم)
    ما کی باید تبریک بگیم؟
    ستاد تولد همدردی دیگه کار نمی کنه؟ تعطیل شده؟

آقای سعید، بد نیست یک تاپیک بزنید و مشکلتون را مطرح کنید.
    دنبال فلسفه زندگی رفتن یا سفر به دور دنیا یا ... منافاتی با همراه داشتن نداره.
    همسرتون می تونه همراه خوبی باشه. چرا منتظرید طلاق بگیره بعد شما زندگی کنید.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : سه شنبه 10 دی 92 در ساعت 16:51

5. 4 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

ژینا (چهارشنبه 11 دی 92), نیکمرام (سه شنبه 10 دی 92), میشل (سه شنبه 10 دی 92), خانوم مجرد (سه شنبه 10 دی 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 مرداد 93 [ 01:28]
    سطح
    10
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 26
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 48 در 26 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نیکمرام نمایش پست ها
    آقای سعید از عمق دلم براتون آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم خدا کمکتون کنه و عمر بابرکتی سراغتون بیاد....از درکتون بسیاربسیار ممنونم...اما واقعیتش یمی از دلایل اصلی من برای جدایی اینه که متاسفانع پدرم به هیچ وجه راضی نمیشه برم سراغ کار آزاد و التماس میکنه من درس بخونم.....خب دوستان بی انصاف من درس خواندن تمرکز و شوق میخواد.من سه ساله با این تردید ها نتونستم یک صحفه درس بخونم.نمیتوانمهیچ حسی به این زن پیدا کنم....چقدر تحمل!؟مگه آدم کشتم؟
    خیلی ممنون.منم هم برای شما ارزوی موفقیت دارم!
    اقای نیکمرام بگذارید رک با شما صحبت کنم!من فکر میکنم شما تصمیم خودتون رو برای پایان دادن به زندگی مشترک با خانومتون گرفتید.و تنها عاملی که باعث شده شما توی این سایت عضو شید اینکه میخواید یکی بهتون بگه اره کار درستی میکنی.تو حق داری.زندگی خودته.در واقع دارید به خودتون تلقین میکنید تا از عذاب وجدانی که شما رو اذیت میکنه دور شید.
    اگر واقعا در این مورد به یقین رسیده اید هیچ کس نمیتواند شما رو از انجام کاری که میخواید بکنید باز داره.این بهانه هایی هم که مطرح میکنید مانند حدیث و ایه و درس و اینا همش برای برای جلوه دادنه اینکه حق با شماست.من نمیدونم حق با شماست یا نه.ولی میدونم تصمیم شما گرفته شده.حالا از شما میخوام بیشتر از این خودتون رو سردرگم نکنید چون تصمیم شما قبل از اینکه به انجمن بیاید گرفته شده.و در اخر به شما میگم همین الان صفحه انجمن رو ببندید و کاری که باید بکنید رو انجام بدید.چون توی این انجمن کسی نمیتونه به شما کمک کنه غیر از خودتون.موفق باشید.

شیدا عزیز خیلی ممنون از توجه شما اما من تصمیم خودم رو در این مورد خیلی وقته گرفتم و فقط این موضوع رو چون فکر کردم به اقای نیکمرام کمک میکنه مطرح کردم.موفق باشید
    ویرایش توسط saeed.a : سه شنبه 10 دی 92 در ساعت 16:53

7. 2 کاربر از پست مفید saeed.a تشکرکرده اند .

نیکمرام (سه شنبه 10 دی 92), شیدا. (چهارشنبه 11 دی 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 دی 97 [ 13:04]
    سطح
    42
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    75

تشکرشده 32 در 22 پست

Array
    اما یه چیزی ته دلم میگه اون خواب قربانی بالاخره تعبیر میشه حق دل پاکی من همینه

- - - Updated - - -

اما یه چیزی ته دلم میگه اون خواب قربانی بالاخره تعبیر میشه حق دل پاکی من همینه

- - - Updated - - -

اما یه چیزی ته دلم میگه اون خواب قربانی بالاخره تعبیر میشه حق دل پاکی من همینه.....

- - - Updated - - -

اماویه چیزی ته دلم میگه خواب من عاقبت تعبیر میشه...حق دل پاکی من همینه....هر چه هم شما عذاب وجدان به خورد من بدهید عزیزان....عاقبت با سرگشته ی پاک نهادی چون من است

- - - Updated - - -

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    75

تشکرشده 32 در 22 پست

Array
    خیلی ها مرتب من رو میکوبند اما من حتی قبول ندارم اشتباه کرده ام ..=-oهمه این ها را آزمایشی و بلایی میدونم که خداوند لایق بنده کوچکش دیده است....

- - - Updated - - -

امیرمحمود عزیز من یک زن خیلی زشت برات سراغ دارم بیا بگیرش .حداقل برامون ثابت بشه خال نمی بندی...خانم النا هم که کلا تخته گاز میرن و ما رو میکوبند. اما در این بین یکی فرشته اردیبهشت و یکی میشل و گاهی وقتها شیدا انتقادات منطقی داشتند...خانم مجردم چه عرض کنیم...سعید جان هم همدرد ماست...از همه گان تشکر میکنم از دلسا از یکی دیگه که الان اسمش خاطرم نیست و میگفت آقا از فکر زن و جنس مونث بیا بیرون.....آخرش تا هفده اسفند معلوم میشه

- - - Updated - - -

من برعکس خیلی از دوستان که صرفا منطقی و تجربی می اندیشند به نقش معجزه خیلی اعتقاد دارم....

- - - Updated - - -

شنیده بودم هر کس با چیزی آزمایش میشه که براش از همه چی مهمتره ....ما هم این یه قلم از نعمات الهی اهمیت فوق العاده ای داشت دیگه......اگر اسلام چهار زن داشتن رو تایید کرده بخاطر همینه که مرد بتونه راضی باقی بمونه...اگر مرد راضی باشه دیگه خبر از تتبلی و بی حوصلگی نیست....هر چه هست از اسلام ناقص ماست.چه اشکالی داره صیغه کردن و یا زن دوم گرفتن؟ اسلام هیچ حکمش بی علت نیست...

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 مرداد 96 [ 15:00]
    سطح
    42
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    400

تشکرشده 440 در 186 پست

Array
    من قصدم این بود کمی به خودتون بیاین که گفتم 1 2 3 4 5 و..
    شما انتخابش کردین و در بعضی پستها یجوری میگید منو به خاک سیاه نشونده انگار اجباری نشوندنشتون پای سفره عقد
    یه جور میگید این زن مگه چکار کرد برام؟ انگار ندیدین دارین کیو انتخاب میکنید
    من میگم اگر هم میخواید طلاق بگیرید(که خوب بالاخره یه واقعیته و بعضی وقتها چاره دیگری نیست و صلاح مملکت خویش نیکمرام داند)... پس حداقل با احترام و با حفظ شخصیتش اینکارو بکنید ...
    عیب نهانی که ازشون ندیدین بعد از ازدواج، که حالا بخواید سر دادن مهریه چونه هم بزنید.. ندارید بگید ندارم اما نگید من همه زندگیمو نمیدم این خانوم برداره ببره!! اولا حقشه مهریه اش.. دوما دارید بی انصافانه حرف میزنید
    خلاصه من میگم چه میخواید ادامه بدید چه جدا بشید در هر صورت لطفا آدم بی انصافی نباشید

11. 4 کاربر از پست مفید خانوم مجرد تشکرکرده اند .

sanjab (سه شنبه 10 دی 92), toojih (سه شنبه 10 دی 92), نیکمرام (سه شنبه 10 دی 92), شیدا. (چهارشنبه 11 دی 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    75

تشکرشده 32 در 22 پست

Array
    حالا یه چیزی میخوام بگم میترسم به خرافاتی بودن متهم بشم....اگر خبری شد خبرتون میکنم

- - - Updated - - -

حالا یه چیزی میخوام بگم میترسم به خرافاتی بودن متهم بشم....اگر خبری شد خبرتون میکنم

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 آبان 93 [ 21:54]
    سطح
    10
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 18
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    22

تشکرشده 12 در 5 پست

Array
    من این تاپیک رو خوندم ببخشید رک نظرم رو می گم
    به نظر من شما اصلا ویژگی های یه مرد ایده آل که آرزوی خیلی از دخترهاست رو ندارین
    شما بی نهایت آدم مغروری هستید اینقدر که هنوز از جواب منفی در زمان دانشجویی تون می سوزید. فکر نمی کنم اون دخترا الان اصلا اسم شما رو هم به یاد داشته باشن. به نظر من فکر کردن به اون دختر ها وجواب منفیشون خیلی اسفناکه (بابا ول کنید دیگه اون قضیه رو) طبیعه یه مرد ممکنه از صد دختر جواب منفی بشنوه دلیل بر بد بودن اون مرد که نمیشه دلیلش اختلاف سلیقه و خیلی چیزهای دیگس

این ویژگی ها (من خوش قیافه و تحصیلکردع و پولدار و خانواده دارم. ) باید در رفتار ادم تحصیل کرده و نرمال نمود پیدا کنه و گرنه
    قیافه که به یه تب بنده (اگه براتون اتفاقی بیفته ایندفه لابد خدا رو مقصر می دونید)
    تحصیل کرده هم (که الان کل مملکت پر از آدم تحصیل کرده است. که هر سال آزمون قضاوت می دن و قبول نمی شن) پس نمونه عالم بدون عمل هستید
    و
    خانواده (گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل)

هیچ زن یا مردی دوست نداره هر روز تو ذهن طرف مقابلش اسکن بشه بالاغیرتا به زنت حقیقت رو بگو که اشکال از تصمیم گیری اشتباه شما بوده و اون اصلا مقصر نیست.تا اون بیشتر تو خودش نشکسته مطمتنا اون می تونه بعد از یه مدت به یاری خدا با وضعیتش کنار بیاد.

به نظر من سعی کنید شخصیت خودتون رو رشد بدین

14. 4 کاربر از پست مفید ارغوانی تشکرکرده اند .

toojih (سه شنبه 10 دی 92), ژینا (چهارشنبه 11 دی 92), نیکمرام (سه شنبه 10 دی 92), شیدا. (چهارشنبه 11 دی 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    75

تشکرشده 32 در 22 پست

Array
    قهرچند حرفهتون تند بود اما ارغوان خانم برخی از حرفهاتون را واقعا خوشم اومد.من نباید به خاطرات مرده خود فکر میکردم

- - - Updated - - -

قهرچند حرفهتون تند بود اما ارغوان خانم برخی از حرفهاتون را واقعا خوشم اومد.من نباید به خاطرات مرده خود فکر میکردم

صفحه 6 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)