سلام
ممنون خانم دلسا ... امیدوارم که دعای شما در حق من مستجاب بشه
برای نفر بعد دعا میکنم که: مسیر رسیدن به آرزوها و خواسته هاش از همیشه هموارتر بشه و ان شالله خیلی زود به مراد و منظور قلبیش برسه.آمین.
تشکرشده 764 در 211 پست
سلام
ممنون خانم دلسا ... امیدوارم که دعای شما در حق من مستجاب بشه
برای نفر بعد دعا میکنم که: مسیر رسیدن به آرزوها و خواسته هاش از همیشه هموارتر بشه و ان شالله خیلی زود به مراد و منظور قلبیش برسه.آمین.
miss seven (یکشنبه 01 مرداد 96), mohamad.reza164 (یکشنبه 01 مرداد 96),رهگذر آسمان(سه شنبه 03 مرداد 96)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام وقتتون بخیر ؛
«خیلی ممنونم آقای سرشار از دعای زیباتون »
ان شاءالله در حقم مستجاب بشه
همیشه میام و دعا های خوب رو زود برمیدارم و میرم
من هم برای نفر بعدی همین دعای زیبای شما رو از خداوند متعال خواستارم :
مسیر رسیدن به آرزوها و خواسته هاش از همیشه هموارتر بشه و ان شالله خیلی زود به مراد و منظور قلبیش برسه.آمین.
![]()
المای (دوشنبه 02 مرداد 96),رهگذر آسمان(سه شنبه 03 مرداد 96), سرشار (دوشنبه 02 مرداد 96)
تشکرشده 290 در 93 پست
سلام 7 عزیزم... مرسی از دعای قشنگت.. الهی اااااااامین یا الرحمن الراحمین
منم برای همه و نفر بعد دعا میکنم ناامید نشه و بتونه به افکار و ذهنش و نفس اش تسلط پیدا کنه به لطف خدا و دیگه ناخوشایندی ها نتونه اذیت اش کنه و دلش اروم اروم باشه و قلبش مملو از عشق حضور و درک خدای کریم و لطیف..
miss seven (دوشنبه 02 مرداد 96), نیلوفر:-) (سه شنبه 03 مرداد 96), zolal (دوشنبه 02 مرداد 96),رهگذر آسمان(سه شنبه 03 مرداد 96), سرشار (دوشنبه 02 مرداد 96)
تشکرشده 1,494 در 483 پست
المای عزیز، دعاهای قشنگت نشونه روحی زیباست. ممنونم.
من برای همه و نفر بعد دعای فوق العاده Roseflowerاز کاربران سابق سایت رو تکرار میکنم:
امروز برایت اینگونه دعاکردم! خدایا !
بجز خودت به دیگری واگذارش نکن! تویی پروردگار او!
پس قرارده بی نیازی درنفسش ! یقین دردلش !
اخلاص درکردارش! روشنی دردیده اش! بصیرت درقلبش !
و روزى پر برکت در زندگیش.
آمین
![]()
به نور نگاه کن ! سایه ها پشت سرت خواهند بود.
ویرایش توسط zolal : دوشنبه 02 مرداد 96 در ساعت 18:50
miss seven (سه شنبه 03 مرداد 96), نیلوفر:-) (سه شنبه 03 مرداد 96), المای (دوشنبه 02 مرداد 96),رهگذر آسمان(سه شنبه 03 مرداد 96)
تشکرشده 588 در 153 پست
سلام ممنونم زلال عزیز و محترم ان شاءالله همین دعا برای خود شما...
برای نفر بعد و همه :
ان شاءالله به زودی گشایشی در کارش ببیند ، سعادتمند و سربلند باشد ، خدا حافظ آبرویش باشد ، وجودش سرشار از آرامش شود ، خداوند خانواده اش را حفظ کند
الهی آمین![]()
miss seven (سه شنبه 03 مرداد 96), sia518 (سه شنبه 03 مرداد 96), نیلوفر:-) (سه شنبه 03 مرداد 96), zolal (سه شنبه 03 مرداد 96), المای (شنبه 07 مرداد 96)
تشکرشده 159 در 51 پست
سلام به همگی
رهگذر آسمان عزیز از دعای خوبتون ممنونم انشاءالله درحق من مستجاب بشه خداجون فقط تو میتونی گره مشکله منو بگشایی
رهگذر آسمان عزیز انشاءالله هرچه زودتر باهمسرتون به کربلا مشرف بشید
مامانه خوبم امروز کربلا است خداکنه زیارتش قبول باشه دیروز هم نجف بود تا حالا صدای مامانمو اینقدر خوشحال نشنیده بودم میگفت هوا 5 درجه از اهواز هم گرمتره ولی بازم خوشحال بود
برای نفر بعد از خدا میخوام که زیارت امام حسین (ع ) رو روزیشون کنه وحاله دلش خوبه خوب بشه
miss seven (سه شنبه 03 مرداد 96), المای (شنبه 07 مرداد 96)
تشکرشده 588 در 153 پست
عزیزم نیلوفر جان ممنونم دوست من
دعاتو خوندم چشم هام خیس شد
خدا بهت خیر بده
برای نفر بعد می خوام فکر های منفی ازش دور شود و به آرامش برسد
و پیش خدا و خلق خدا عزیز باشد و هم چنین به خواسته ی قلبی اش برسد
miss seven (سه شنبه 03 مرداد 96), نیلوفر:-) (سه شنبه 03 مرداد 96), المای (شنبه 07 مرداد 96)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام رهگذر آسمان عزیز
دعای قشنگتون رو بر میدارم واقعا شامل حال من میشه
ممنون امیدوارم در حقم مستجاب بشه ان شاءالله
دعا برای نفر بعد:
ان شاءالله در دنیا و آخرت عاقبت بخیر باشید.
نیلوفر:-) (سه شنبه 03 مرداد 96), المای (شنبه 07 مرداد 96),رهگذر آسمان(شنبه 07 مرداد 96)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام دوستان گلم
دعام رو کسی بر نداشت خودم بر میدارم.
دعای خیر برای نفر بعد :
ان شاءالله اعمالش در جهت رضایت پروردگار باشه و خداوند ازش راضی و خشنود باشه ،،، الهی آمین![]()
zolal (شنبه 07 مرداد 96), المای (شنبه 07 مرداد 96),رهگذر آسمان(شنبه 07 مرداد 96)
تشکرشده 2,355 در 760 پست
سپاس از دعای خوبت سون جان
دلم می خواد مشمول ابن دعا بشم
منم برای نفر بعد دعا مبکنم توی هر لحظه از زندگیش رضایت پروردگار رو در نظر بگیره![]()
miss seven (شنبه 07 مرداد 96), zolal (شنبه 07 مرداد 96), المای (شنبه 07 مرداد 96),رهگذر آسمان(یکشنبه 08 مرداد 96)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)