چه جوری برخورد کنم که شوهرم متوجه بشه که مرد شده
سلام من در تایپیک قبل مشکلمو نوشتمدر مقابل بی توجهی همسرم چه کنم
یه خلاصه اینجا میگم مشکل من اعتیاد شوهرم اینترنت و گیم هستش .که با راهنمایی فرشته مهربان قرار شد پیش مشاوره بالینی بریم شوهرم اول قبول کرد قرار بود امروز بریم که دیشب گفت به قوله بابام مشاوره هرکس خودشه من خودمو خوب میشناسم مشکله من کار بودش و اینم بگم الان سه روزه که خداروشکر مشغوله کار شده فقط بعد ازظهرا پایه لب تابه البته تا 3 یا 4 صبح.و ما یه مشاوره رفتیم که خیلی از شوهرم انتفاد کرد به قول خودش در حضوره شوهرم میگه حوصله انتقاد ندارم دیگه هر کاری کردم راضی نشدش
الان میخوام بدونم من چه کمکی میتونم بکنم که ایشون احساس مردونگی بکنه و به اون بلوغ شخصیتی برسه و در رقتارم ساپورت های اشتباه نکنم و رفتارهای اشتباه نکنم چون یک مقدار مثل بچه ها رفتار میکنن مثلا به من میگه فلان چیزو برام میخری ؟یا خیلی پر توقع هستش مثلا اگه یکی براش هزارتا کار بکنه و به یه کارش نه بگه و خلاف نزرش باشه ناراحت میشه و محل طرف اصلا نمیزاره عیتنه یه بچه یا غیره چیکار کنم به این برخورداشون ؟؟؟یه جوری انگار کار مادر پدرشونم باید بکنم انگار با اینکه اصلا خوشم نمیاد فقط دوست دارم نقش خودمو بازی بکنم
من اصلا نمیخوام جدا بشم چون نمیتونم واقعا چون به نظر خودم و 2 تا مشاوره ای که رفتم آخرین راهه اون اول میخوام تمام تلاشهامو بکنم اگه نشد باز هم مدارا بکنم وقبول بکنم چون شوهرم واقعا حسنای زیادی داره