-
رفتار سرد من!
سلام
من تازه نامزد کردم و فقط چند هفته از عقدمون میگذره
همه ی خونواده ام و خود نامزدم معتقدن که من رفتار سردی دارم
من در کل ادم برون گراییم ولی نمی دونم چرا جلوی نامزدم درونگرا میشم
همه از این سردی من ناراحتن حتی خودم ولی نمی دونم چطور درستش کنم
مثلا من از بوس کردن بدم میاد حتی با اس ام اس ولی اون میگه زن باید شوهرشو بوس کنه (درجالی که می دونه من زیاد اهلش نیستم)
یه مشکل دیگم اینه که با این که میشه عشقو توی نگاه اون دید ولی اصن هیچ احساسی در خودم حس نمی ونم!من می فهمم که اشکال کاملا از منه ولی نمی دونم که چطوری درستش کنم!
کسی می تونه کمکم کنه؟!؟!؟
-
شکل گرفتن عشق و علاقه در خانم ها اکثرا در واکنش به ابراز عشق و علاقه مرد بوجود میاد، برای شما هم انشاا... به تدریج بوجود میاد.
بهتره شیوه اشنایی و تصمیم به ازدواج با همسرتون و ... رو شرح بدید تا دوستان در جریان قرار بگیرن و اگه مشکل های زمینه ای وجود داره کمکتون کنن.
یا حق
-
خیلی ساده اونا معرفی شدن 3 بار اومدن خواستگاری، حدوده 2 ماه شب جمعه ها با هم رفتیم بیرون بعد عقد کردیم و یعد هم نامزدی گرفتیم.همه چی هم خیلی خوب و عالیه .اون هم خیلی دوست داشتنشو نشون میده ولی من نمی تونم ینی خجالت که می کشم ی کم ولی در کل انگار ی نیرویی نمیذاره بروز بدم
-
سلام.
با توجه به نحوه آشنایی و ازدواجتون، این مورد طبیعی به نظر می رسه. و لازمه که به خودتون زمان بدید. و از برچسب زدن به خودتون پرهیز کنید.
چیزی رو به خودتون تحمل نکنید. اما قلبتون رو آزاد بذارید، جسمتون رو هم همینطور. از تست کردن پرهیز نکنید، ببینید بوسیدنش چه طعمی داره، و ...
هرچیزی که باعث می شه دلتون براش تنگ بشه رو دم دست بذارید. و بصورت غیر مستقیم ترتیبی بدید که ملاقات هاتون خیلی نزدیک به هم نباشه، که تمایلتون بهش بیشتر بشه.
نکته مهم اینکه:
برای نامزدتون توضیح بدید که به زمان نیاز دارید تا سدهایی که درتون هست، بشکنن! توضیح بدید که به کمک همین سدها زندگی توام با عفت و متانتی رو ساختید، و سیستمتون به زمان نیاز داره تا برای یک فرد استثنا قائل بشه... اجازه ندید این رفتار رو تو ذهنش به زمان های آینده هم تعمیم بده، چون این موضوع براتون دردسر می شه. مثلا می تونه به سرد شدن رفتارش، یا عصبی یا بدقلق شدنش، یا ... منتهی بشه. براش جا بندازید که این وضعیت گذرا هست و به زودی زمانی می رسه که شما از اون مشتاق تر باشید.