به نظرتون همسرم بی توجه هست یا نه ؟
سلام خدمت همه ی دوستان و تشکر بابت فروم خوبتون.
منم رشته ی روانشناسی میخونم و بیست و چهار سال سن دارم و همسرم بیست و هشت .
دو هفتست که عقد کردیم. مشغله ی کاری ایشون زیاده و مهندسه.
ما هردو قصد ازدواج نداشتیم ولی با خواستگاری و تعریف اطرافیان از هردو با هم ازدواج کردیم.
به هم علاقه مند هم هستیم اما ...
اما من این دو هفته حس میکنم همسرم منو به خاطر نیازهای جنسی بیشتر دوس داره تا اینکه همصحبت باشم... فک میکنم به خاطر ظاهر زیبا به من توجه میکنه، همون اوایل عقدمون گفت اگه یه کم لاغر شی دیگه خیلی خوش تیپی ! یا دوس داره فقط تیپ بزنم ... البته خودمم از اول همین طور بودم و زیاد به خودم میرسیدم.
این دو هفته فقط یه شب با هم شام بیرون رفتیم و دو سه بار پارک... بقیه وقتا تو خیابون با ماشین چرخ زدیم، همش دوس داره درکش کنم، دوتا جمعه از عقدمون میگذره و خونه همسرم بودم و اصلا نیومد بریم بیرون و خوابید تا خستگیش رفع شه.
من تو خانواده ای بزرگ شدم که زیاد بهم توجه شده و میبینم آقایون فامیل زیاد به فکر تفریح خانوماشون هستن اما همسر من نه.
با اینکه شوهر من وضع مالی خودش و خانوادش خیلی خوبه ولی دلیل این رفتارشو نمیفهمم...
نمیدونم بهش چی بگم و چه برخوردی داشته باشم، چون اول زندگیمون هست نمیخوام رفتار غلطی داشته باشم.
ضمن اینکه دوس نداره رفت و آمد چندانی با دوستام هم داشته باشم، یه جایی رو دوس داشتم با هم بریم ولی از اول میگه اونجا ترافیکه و نیومده... حس میکنم علایق من واسش مهم نیس. ولی من توحهه خیلی خیلی زیادی بهش دارم، البته ایشون خواهر نداره و رفتار دخترا رو زیاد نمیدونه و همیشه درگیر کار بوده .
به نظرتون من پرتوقعم یا همسرم توجهش کمه؟