شوهرم با اینکه حقوقش بد نیس برای من کم خرج میکنه و پول نمیده
سلام به همه دوستان، من گلبهار هستم لیسانس کامپیوتر 25سالمه و به دنبال کار، همسرم لیسانس متالوژی و کارمند یه کارخونه 27ساله.
ده ماه از عقد ما میگذره وشاید به همین زودیا عروسی کنیم یه مشکلی که برا من پیش اومده اینه که نامزدم خیلی برا من کم خرج میکنه درصورتی که برا خونوادش تا جایی که از دستش بر میاد خرج میکنه. مثلا برا خواهرش پول میفرسته میگه شوهرش معتاده خواهرم گناه داره یا برا خونشون از فروشگاه کارخونه کلی جنس برمیداره چای قند برنج...، اما تا می خواد برا من که زنشم خرج کنه میگه پولام خرج شد، یه مدت به پیشنهاد دوستان همون اوایل ماه سعی میکردم خودمو براش لوس کنمو که این چقد خوشگله و... برام مثلا پونصد تومن طلا خرید، دو سه بار این جوری زور زدم شایدم موفق شدم اما یه مشکلی که دارم هی باید از این حیله استفاده کنم و یه مشکله دیگه که دارم اینه که اصلا پولی دستم نمیذاره این یکی رو با هر حیله ای که تونستم به کار بردم اما نمیشه هر کار میکنم ماهی حتی پنجاه تومنم دستم بذاره نمیشه با اینکه پوله یارانه های من تو حساب اون میره.
اوایل خیلی ناراحت میشدم که به خواهرش پول میده به من نمیده یا اینکه به برادره کوچکترش میده حتی سی یا چهل تومنم که میده بهم برمیخوره دوسه بار بهش گفتم که ناراحت میشم به اونا میدی به من نمیدی ناراحت میشه میگه توهر چی میخوای من میخرم اما اصلا این طوری نیس همه ی چیزایی که من میخرم مامانم میخره یا از پول توجیبی که بابام میده میخرم. خیلی میترسم بعد عروسی هم همین رویه رو به کار بگیره چون بعد عروسی که دیگه روم نمیشه از خونواده خودم پول بگیرم جالب اینجاس میگه من برا خانومم دوس دارم خرج کنم اما در حد یه بستنی یا بیرون رفتنه همش فک میکنم داره اندازه همون پنجاه تومنه یارانه ها برام خرج میکنه نه بیشتر. با اینکه خواهرش خوبه هر دفعه که میاد برام یه کادو میاره اما من خوشم نمیاد یه جورایی حسودی میکنم بهش. امیدوارم راهنماییم کنین شاید من خیلی ادمه خسیس و حسودم