با خود ار ضا یی و شر اب خو اری همسرم چکار کنم؟
همسرم میل جن سی بسیار بالایی داره و من بعضی وقتا حالا یا در ایام خاص یا اینچنینی نمیتونم باهاش باشم .. مثلا هر روز بعد از ظهر که از سر کار میاد توقع داره که من بهش برسم و انصافا تا جایی که بتونم براش کم نمیزام ولی یه وقتایی خودش میگه برو بیرون از اتاق میخوام بخوابم ، در صورتی که میدونم نمیخوابه و به دیدن فیلم و عکس و خود ارضا یی مشغول میشه .. نمیدونم باید چکار کنم چه رفتاری بهش نشون بدم وقتی ازم میخواد تنهاش بزارم .. قبلا بارها سر این مورد دعوامون شده و گاها فهمیدم با کسی هم حرف میزده و وقتی من مچشو گرفتم کلی دعوامون شده .. خب من توقع دارم وقتی کم و کاستی داره به خودم بگه نه اینکه خیانت کنه اینا رو هم بهش گفتم ولی همچنان خودارضایی میکنه و هیچوقت بهم نمیگه چه مشکلی هست .. من فک میکنم قبل و بعد ازدواج اینقدر خود ارضا یی کرده که اونطوری بیشتر لذتشو میبره تا با من ...
مسیله دیگه ای هم که هست اینه که جدیدا میگه میخوام مشروب بیارم با هام بخوریم ( همسرم چندان معتقد نیس اما من نمیگم آدم خوبی هستم اما برام مهمه اون دنیام) .. جدیدا اعتراف کرده که با دوستاش به دیسکو میرفته که شراب بخوره ( به گفته خودش صرفا برای شراب) و حالا گاها حرفشو تو خونه هم میزنه هر چند میدونه من خوشم نمیاد و میگه یه شب میارم باهم بخوریم ، نه نگو بزار خوش بگذره !
من رو لطفا در برابر دو مورد مهم راهنمایی کنید. من واقعا نمیدونم چه واکنشی باید داشته باشم که نه اون عصبی شه و هم مشکلم حل شه .. در ضمن با حرف زدن هم حل نمیشه چون اون گوش نمیکنه و کار خودش رو میکنه و اگه ببینه من خوشم نمیاد یواشکی میکنه بارها از مضراتش براش گفتم ولی فایده نداشته.. کمکم کنید لطفا