جهش تحصیلی بچه 8 ساله از دوم ابتدایی به چهارم!درست یا غلط؟بعدها باعث پشیمانی میشه یا باعث شادمانی؟
باسلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم
دوستان میخوام راجع به جهش تحصیلی خواهرم منو راهنمایی کنید.
من یه خواهر 8 ساله دارم که پایه دوم ایتدایی هستش,از نظر هوشی متوسط به بالا هستش. مثلا خودم تو خونه براش زبان تدریس میکنم خیلی خوب یاد میگیره و ... قضیه از این قراره که چند ماه پیش بهش پیشنهاد دادم سوم ابتدایی رو جهش کنه که سال دیگه این موقع دانش آموز چهارم ابتدایی باشه اولش مخالف بود اینکه می گفت از دوستام جدا میشم یا اینکه بچه های سال سوم بی ادبند و سال بعد دوس ندارم باهاشون همکلاسی شم.تا اینکه اینقد باهاش صحبت کردم که بالاخره راضی شد.
اما مشکل اینجاست که الان دو دلم:
چون چند روز پیش رفتیم آموزش و پرورش که کتابای سوم رو بگیریم تا از الان شروع کنه در کنار درسای مدرسه ش درسهای سوم ایتدایی رو هم آروم و پیوسته یاد بگیره ,اونجا یه آقای محترمی بودند که گفتند بزارید روال عادی تحصیلیشو طی کنه ,من خودم دختر دارم و دوست ندارم جهش کنه چون ممکنه اون بالا بالها که رفت کم بیاره,تو سایت های مختلفی ام رفتم هرکی یه نظری داشت یکی می گفت من جهش کردم,فلانی جهش کرد و اصلا مشکلی هم پیش نیومد اما بعضیاشون می گفتند اگه از ما می شنوید بچه هاتونو زود هل ندید تو جامعه و بزارید یواش یواش بره بالا.
حالا ما چیکار کنیم ؟از طرفی میگم حیفه 1 سال عمرشو تلف کنه واسه یادگیری درسهای ابتدایی تو نه ماه که تو 3_4 ماه هم میشه خوندش؛از طرفی ام میگم نکنه بعدها مشکل ایجاد بشه و سالهای آتی درساشو نتونه خوب یاد بگیره ,اونوقت غصه میخورم که چرا نذاشتم بچه روال عادی زندگیشو طی کنه.واقعا حیفه آدم عمرشو جووینیشو همش تو مدرسه هدر کنه , والا ما خودمون از روزی که چشم باز کردیم دغدغه مون همش درس بود و درس و درس +حالا هم درس و کااااااااااار
دوستان کسی تجربه جهش تحصیلی را داشته ؟از آشنایان دوستان؟الان زندگیشون چطوره؟آیا هم در تحصیل و هم در اجماع و کار و ... موفقن؟