دوست پسرم تعارفیه چیکار کنم؟؟
سلام من دختری 23 ساله هستم مدت 6 ساله با پسری دوست بودم که 28 ساله هستن
و قصد ازدواج داریم
به خاطر شرایط کاری فعلا از هم دور هستیم تو شهر دیگه کار میکنه و هر دو یا سه هفته چند روز مرخصی اینجا میاد
یه سری مشکلات تو رابطمون داریم حرف دلمون رو نمیتونیم بهم بزنیم و اکثرا دچار سو تفاهم میشیم
یه موضوعی که خیلی آزارم میده اینه که اصلا نه گفتن بلد نیست و با همه چه خانواده درجه یک چه دوست یا اقوام خیلی تعارف داره و یجورایی میخواد همه رو از خودش راضی نگه داره تا یه وقت کسی ازش دلخور یا ناراحت نشه:81:
همش میگه ما باید به بقیه احترام بزاریم و..
برای دوری از هم بیشتر با گوشی و برنامه وایبر با هم در ارتباطیم مثلا اخرین بحثمون سر عکس پروفایل برنامه وایبر بود که گفتم عکس دو نفره خودمون رو بزاره چون احساس خیلی خوبی بهش داشتم ولی اون قبول نکرد و گفت چون تو اون عکس گونه منو بوسیده نمیتونه بزاره چون مامانش میبینه ناراحت میشه و با اعتقادات مادرش جور نیست و نگاه مادرش به من بد میشه.. که کلی بحثم شد باهاش که تو انگار اعتقادات مادرت مهمتر از شادی منه و در آخر برنامه رو پاک کردم و گوشیمو خاموش:47:
در صورتی خودش و خواهر و برادراش خیلی عکسا بدتر از این میزارن تو فیس بوک یا اینستاگرام یا هر برنامه دیگه البته مادرش چون تو اون برنامه ها نیست نمیبینه عکساشون رو و یجورایی همه کارشون قایمکی و دور از چشم پدر مادرشونه
یا یه بار بیرون بودیم رفت برای خودش ساندویج سفارش داد از قضا به صورت اتفاقی خواهرش هم مسیر ما شد بعد به من گفت نگیم جلو خواهرش که داریم میریم ساندویجی چون قبلا خواهرش چندبار اصرار کرده که با هم برن شام ساندویجی ولی اون نرفته حالا اگه ببینه که داداشش با من اومده ناراخت میشه..
در صورتی که رفتیم بعدش ساندویجی و خواهرش اصلا ناراحت نشد و یه جورایی احساس میکنم تو همه موارد این دوست پسرمه که خیلی محافظه کاره و میخواد همه جوره همه رو راضی نگه داره
بیشتر ریشه این مشکل رو تو خودش میبینم تا توقعات اطرافیانش
مثال های زیادی از این موارد دارم ولی فکر میکنم کافی باشه
خانواده دوست پسرم کلا منو میشناسن و آماده خواستگاری هستن و میدونن با هم در ارتباطیم
خانواده من فقط خواهرم در جریانه
دوست پسرم خیلی پسر احساساتیه هستش ولی من واقعا نمیتونم این تعارف داشتناش با بقیه رو تحمل کنم همش تو فکر راضی نگه داشتن بقیه است اعصابمو بهم میریزه این کاراش لطفا کمک کنید به جای قهر چیکار کنم:47: