رابطه ما3 نفره هست و این بزرگترین مشکله
سلام من بیشتر مطالب سایت را مطالعه کردم و به این نتیجه رسیدم که هم خودم و هم شوهرم منفعل هستیم و آداب گفتگو را بلد نیستیم و باید همه این مشکلات را برطرف کنیم. من واقعا میخواهم تغییر کنم تا زندگی ام را نجات بدهم....ت
اما مشکل ما اینه که رابطه ما 2 نفره نیست و 3 نفره هست من یک پدرشوهر بسیار سلطه جو دارم که از اول همیشه در زندگی ام دخالت کرده و می کند هر قدم کوچک یا بزرگی که برداشته ایم برایش یک نظری داشته و در بسیاری موارد مجبور شده ایم یا نظرش را قبول کنیم یا نگذاریم که بفهمد فقط در 2 مورد من به زور توانسته ام بر او چیره شوم که آنهم دست بردار نیست و همیشه سر این موضوع دعوا داریم. یکی داشتن خانه جدا و یکی هرروز رفت و آمد نکردن. خواهر و مادرشوهرم هم همینطور... شوهرم هم فقط میخواهد هر 2 طرف را راضی نگه دارد هم از من میترسد و بیشتر از خانواده اش... هرچقدر هم برایش توضیح میدهم که اینکار اشتباه است متوجه نمیشود.
شما نوشته اید که وقتی با یک فرد سلطه جو طرف هستید موقعیت را ترک کنید و جراتمند نباشید... شوهر من با پدرش کارش مشترکه و هرروز او را میبیند و از طرف دیگر این فرد سلطه جو پدرش هست باید با این پدر چگونه رفتار کند؟؟؟ من میترسم که شوهرم جراتمند بودن را فقط در مورد من یاد بگیرد... خواهش میکنم پاسخ سوال من را بدهید... ممنونم