سلام
خانوما لطفا اگه امکانش هس کمک کنن..
برای هدیه تولد کدوم اینا یه دخترو بیشتر خوشحال میکنه؟
- لباس
- لوازم آرایشی
- ساعت
- انگشتر طلا
- زنجیر طلا
در حد 300تومن!
ممنون از همگی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خانوما لطفا اگه امکانش هس کمک کنن..
برای هدیه تولد کدوم اینا یه دخترو بیشتر خوشحال میکنه؟
- لباس
- لوازم آرایشی
- ساعت
- انگشتر طلا
- زنجیر طلا
در حد 300تومن!
ممنون از همگی
دوست عزیز منظورت از دختر چیه واضح بیان کنید لطفا:72:
دوستان لطفا تا پاسخ ایشون چیزی ننویسید
منظورشون زن آیندشون هستش فکر کنم...
بنده یک مرد هستم و در این مورد نظر میدم...
عزیز از اونجایی که خودم هم قبلا توی کار همه این اقلام بودم بهت پیشنهاد میکنم بدون مشورت خود شخص، طرف اینجور چیز ها نرو مگر اینکه خودش قبلا یکی از اونها رو داشته و خوشش میومده. عطر / لوازم آرایشی مثل سرخاب ماتیک از این جور اقلام ها / انگشتر طلا (هم سایز و هم طرح)
برای لوازم آرایشی که مربوط به بهداشتشون میشه، خب دستگاه مانیکور یا بیگودی یا اپیلاتور انتخاب های خوبی اند به هر حال زاپاس هم داشته باشند براشون بد نمیشه.
با بودجه شما اصلا طرف انگشتر طلا نرید بهتره چون 300 تومن چیز خوبی پیدا نمیشه (واسه رفع تکلیفی نخرید بهتره) البته سکه میتونه جاشو بگیره در ضمن به عنوان سرمایه هم میشه ازش استفاده کرد (ضرب سکه مال سال 86 و قبل اون بهترین تاریخ های سکه است، سکه های جدید اصلا به درد نمیخورند)
زنجیر رو والله نمیتونم نظر بدم باز مورد های دیگه رو نگاه کن.
لباس هم اگر خیلی روی تصمیم شما تاکید داره خب باید سایز طرف رو کامل بدونید (منظور 3 سایز بدن طرف هستش) و باید مشخص کنید چجور لباسی میخواید برای سوژه بگیرید، تنها لباس ورزشی میتونه بدون مشورت ایشون گرفته بشه (البته در بعضی مواقع مستثنی هم هست)
ساعت رو هم بستگی داره شخص الان از چه برندی استفاده میکنه صفحه دایره ای یا مستطیلی دوست داره باید تحقیق کنید بعد هم الان ساعت های خوب سوئیسی هم رنجشون بالای 700 تومن هستش، سیتیزن از برند های ژاپنی خوبی هستش که توی رنجی که میخواید مدل های خوبی داره ولی سلیقه ای هستش...
کیف به هر شکلیش رو خانم ها دوست دارند حالا میتونه دستی یا پول یا هر چیزی باشه که با این بودجه شما چیز خوبی میشه گرفت.
یه شاخه گل هم از سر بلوار بکن بذار وردستش
توی سایت همدردی در مورد دوستی دختر و پسر نظری داده نمیشه :72:
تالار همدردی در جهت ایجاد رابطه دوستی بین دو جنس و یا تداوم و بازسازی رابطه راهنمایی نمی دهد ، چون با این روابط دوستی مخالف هست و آسیب زا می داند ، لطفاً لینکهای زیر را بخوان .
سطوح رابطه دختر و پسر
دلایل عینی برای منع رابطه های دوستی دختر و پسر
*:* پیوست تاپیک دلایل عینی برای منع رابطه های دوستی دختر و پسر >>>
ما قصدا و عمدا چنین روابط عاشقانه ای رو تخریب می کنیم!!!!
گفتگوی صمیمانه مدیر همدردی با دخترانش
چرا در رابطه با جنس مخالف وابسته مي شويم يا وابسته مي كنيم
البته اگه منظورتان دوست دختر هستش!!!