میخوام از دست این افکار منفی خلاص شم اما نمیدونم چطوری؟؟
باسلام خدمت همه اعضای همدردی
من بیست و هفت سالمه و همسرم سی و یک ساله و حدود سه سال میشه که ازدواج کردم
اززمانی که یادم میاد مرتب درگیری های ذهنی با خودم داشتم من آدم کمال طلبی هستم و سر همین مساله مرتب دچار احساس گناه میشم که چرا این کارو کردم یا چرا فلان کارو نکردم و این احساس گناه وقتی به سراغم میاد تقریبا منو از زندگی ساقط می کنه و به شدت عصبی و پرخاشگر میشم همیشه وقتی با دوستام یا اعضای خانوادم معاشرت می کنم بعدش میشینمو تک تک حرفامو یا کارامو یاد اوری میکنم و وای به روزی که اگه سهوا کار اشتباهیم کرده باشم اونوقت مرتب خودمو سرزنش می کنم و خوب متاسفانه موج عصبانیت یا پرخاشگری که دارم همسرمو می گیره
اون خیلی جاها منو تحمل می کنه و کوتاه میاد حتی همه ی تلاششو می کنه تا اون احساس افسردگی ناشی از احساس گناهمو با گفتن جمله های مثبت از بین ببره ولی خوب متاسفانه شاید گاهی مقطعی حالم خوب بشه ولی بعد ی مدت کوتاه دوباره افکار منفی به سراغم میان جالب اینه که معمولا بعد یه مدت کوتاهی مثلا میام میبینم ای بابا اون چیزی که بیخودی به خاطرش نگران بودمو و اضطراب داشتم خیلی ساده تر از اون چیزی که تصورشو می کردم حل شد و هیچ کدوم ازون اتفاق های فاجعه باری که تو ذهنم بود اتفاق نیفتاد ولی خوب حتی با وجود این نتیجه گیری ها دو باره سر یه مساله جدید فکرم درگیر میشه استرس می گیرم به خاطر مسایل ریز ریز دچار احساس گناه میشمو زندگی رو به خودم و همسرم تلخ می کنم
واقعا از دست خودم خسته شدم شوهرم حرقی نمیزنه ولی خوب مشخصه که این حالتای من اونم آزار میده من دلم میخواد مادر بشم ولی با این روحیات ضعیفی که من دارم نمیدونم چطور می تونم الگوی خوبی برای بچم در آینده باشم
پیشاپیش از کمکتون ممنونم