چرا اینکا رو میکنه؟ واقعا ایراد من چیه؟
من و همسرم زندگی عاشقانه ای رو شروع کردیم و به همین خاطر من همیشه بهش اعتماد کامل داشتم. روابط جنسی خوب و عاشقانه ای هم داریم و گاهی درموردش صحبت میکنیم هردو راضی هستیم از هم. من هیچوقت مشکلات کوچیکمون رو وارد تخت نمیکنم و سعی میکنم براش خوب و متنوع باشم. حتی بارها هم ازش پرسیدم اگه مسئله ای باب میلت نیست و اگه چیزی رو دوست داری ک من نمیدونم و انجامش نمیدم بهم بگو و همیشه جواب اینه تو عالی هستی همونطور که میخواستم. اما چیزی ک ناراحتم میکنه اینه ک اون بارها منو ب بهونه شبکار بودنش خونه مامانم میفرستاد ک مثلا شب خونه تنها نباشم و خودش خونه می موند و فیلم های... میدید و خودارضایی میکرد.اینو بعدها با چک کردن تاریخچه کامپیوتر و دستمال سطل آشغال فهمیدم وقتی ک اولین بار شک کردم. شوکه شده بودم و اونم هیچ توضیحی نمیداد. حتی یک بار صبح جمعه ک خواب بودم اون زود بیدار شد باز اومد پشت کامپیوترو همین کاررو تکرار کرد درصورتی ک من کنارش بودم و نیاز به اون کار نبود. وقتی بیدار شدم فورا دستپاچه شد و رفت حمام. و من هربار ک درموردش حرف میزنم تا معایب خودمو بدونم طفره میره و عصبی میشه. وحاضر نیست پیش روانشناس هم بره و خودم تکی خجالت میکشم رودررو درمورد چنین مسئله ای پیش روانشناس برم. درضمن ازنظر ظاهر هم صورت و اندامم زشت نیست و سعی میکنم به لباس و ظاهرم و حتی خونه و زندگیم برسم. و برام جالبه هربار ک فیلمایی ک دید رو چک میکنم زنان پیر و چاق و بدهیکل هستند!!!! اعتمادم از بین رفته و هرروز تاریخچه کامپیوتررو چک میکنم میبینم بعضی وقتا نیم ساعت زودتر ازخواب بیدار میشه و قبل رفتن به محل کار این عکس و فیلمها رو میبینه. درصورتی ک شب قبلش نیاز من رو رد کرده و گفته خیلی خسته ام باشه برای فرداشب. من واقعا درمونده ام. چیکار باید بکنم؟؟؟