-
همسرم یهویی جوش میاره...
سلام
ضمن عرض خداقوت و خسته نباشید به تمامی دوستان
میرم سر موضوع اصلی
23 سالمه و شوهرم 28
لیسانس دارم و شوهرم دیپلم و شغلشون آزاده.یک سال و 6 ماهه ازدواج کردیم و 6 ماهه عروسی
مشکلی که پیش اومده اینه
شوهرم سید هستن و من شنیده بودم سید ها عصبانی نمیشن و لی وقتی هم بشن دیگه مث آتشفشان جووووووش میارن.سعی کرده بودم زیاد رو اعصاب نباشم که همپین مشکلی برام پیش بیاد ولی فک نمیکردم سر یه موضوع الکی اون حالتی که بقیه میگفتنو ببینم
من آدم شلوغی هستم و به قول دوستام من اگه ساکت یه گوشه بشینم دارم نقشه میکشم وگرنه عمرا منو آروم ببینن ولی خوب منم بعضی موقع ها به آروم بودن احتیاج دارم.روز قبل از اون اتفاق من آروم بودم وشوهرم به خاطر حساسیتی که نسبت به من داره فکر میکرد من از دست اون ناراحتم و هرچی گفتم نه قبول نکرد.
مادرشون تو روستا هستن و ما چن وقت یه بار میریم اونجا.سر سفره یه بحثی پیش اومد که من ناراحت شدم و گفت بریم بیرون بعد از شام.منم گفتم باشه
هنوز 5 دقیقه از بحث کردنمون نگذشته بود که یهو صداشو بالا برد و رفت از ماشین بیرونو در و محکم کوبید به هم
من اینقدر تو شک بودم که نمیدونستم بخندم یا گریه کنم...
میترسم الان درو محکم بکوبه به هم ولی دفه ی بعد درو بکنه و بکوبه تو سر من...
جالب اینجاست که بعدش کاملا حق به جانبه ولی دقیقا سه ساعت نگذشته میگه من مقصرم ببخشید
نکشه منو بعد بیاد سر خاکم بگه ببخشید:303:
حالا بحث اینجاست که دفعه ی بعد چیکار کنم که بدتر نشه؟؟؟
من اغلب سکوت میکنم تا آروم تر بشه ولی اون بیشتر داد میزنه...
بعدشم که واسه عذر خواهی میاد چیکار کنم؟؟؟؟آخه من زود میبخشم تا یه تیکه ی مسخره مینداره نیشم وااااز میشه
درسته یا غلط؟
-
دلت خوشه به خدا مردا همشون اینجورین زندگیتو بکن ما 4 ماهه عروسی کردیم به چندسال نامزدی.شوهر منم زود جوش میاره سر یه رم گم کردن من دو روزمون و ظهرمار کرد, انگار من و نمیدید. زیاد نگران نباش اتفاقی برات نمیوفته فقط دست به دعا باش همه مشکل زندگیتون همین زود جوش اوردن شوهرت باشه
-
خوب بذارین براتون توضیح بدم
من اگه ندونم چیکار کنم احیانا دفه ی بعد کتکم میزنه
بعد میام اینجا پست میذارم شوهر زودجوشم کتکم زد بعد دوستان میگن چرا قبلش پیگیری نکرده بودی؟؟؟
حالا گیرم اون موقع هم سکوت کردم.بعد یه مدت که سرد شدم باهاش میره دنبال یکی دیگه.اون موقع میام مینویسم شوهر زود جوشم بعد از اینکه منو کتک زد رفت دنبال یکی دیگه...
خوب پیشگیری بهتر از درمانه که...
یه جورایی م شما راست میگین...
شاید من زیاد بزرگش کردم:72:
-
سلام ققنوس جان
مدت کمیه از ازدواجت میگذره و روزهای حساسی رو میگذرونی.حواست باشه که پایه های زندگی تو همین روزها ریخته میشه.2 سال اول چون زن و شوهر زیاد به اخلاق هم آگاه نیستن ممکنه زیاد بحث پیش بیاد که جای نگرانی نداره مهم اینه که بتونی این بحث ها رو درست مدیریت کنی و نذاری تکرار بشن.
هر کسی عصبانیتش یه آستانه ای داره.حالا شما میگی همسرت دیر ولی بد عصبانی میشه.خوب خیلی ساده ولی با مهارت میتونی عصبانیتش رو کنترل کنی.سعی کن قلق های همسرت رو بدونی.نقطه ضعف هاش رو ببینی وبر اساس اونها رفتار کنی.مثلا بار پیش که گفتی ناراحت شدی ،حالا من نمیدونم با چه لحنی و از چه کلمه هایی برای بیان نارحتیت استفاده کردی ولی مسلما اون لحن و کلماتت باعث شد عصبانیت همسرت از حد بگذره.خوب این میشه یه درس برای تو که متوجه شدی این لحن وکلام همسرت رو بیشتر عصبانی میکنه.پس لحن و کلامت رو تغییر بده.بدون تو زندگی غر زدن،گیر دادن،گلایه و بد حرف زدن از مادر همسر به همسر فقط نتیجه عکس داره و زندگی رو خراب تر میکنه.تو زندگی باید با سیاست و کاملا آگاهانه بری جلو.هر حرفی که میخوا بزنی رو باید قبلش مزه مزه کنی.به این فکر کن اصلا این حرفی که من الان میخوام بزنم بعدش چه تبعاتی داره؟اصلا ارزش گفتن داره یا فقط چون عصبانیم میخوام خودم رو تخلیه کنم؟؟عزیزم با سیاست درست و مهارت میتونی خوشبخت ترین زن دنیا باشی.تو این سایت مقاله های خوبی هست .حتما مطالعه کن.