-
گفته حذفت میکنم
من دانشجو هستم.یکی از درسام استادی هست که کلینیک روانشناسی داره.چندین جلسه است منو مورد خطاب قرار داده و از من سوال میپرسه.هفته پیش گفت اخر کلاس وایسا کارت دارم.ادرس داد گفت باید این روز بیای پیشم من نرفتم.این جلسه گفت اگه نیای میندازمت ) : اگه درسمو بیفتم ممکنه اخرکار نتونم ادامه بدم و باید برم سربازی ) : چیکار کنم؟
-
سلام.چرا نرفتی؟جریان چیه؟....تو دختری؟ترسیدی ازت سو ایتفاده بشه؟
-
خو برو پیشش قراره چی کارت کنه مگه ؟
یک کم بیشتر توضیح بده ماجرا رو
-
سلام
جناب بیچاره 22 گرامی میشه لطفا بفرمایید چرا واقعا انقدر از سربازی رفتن واهمه دارید؟ فکر می کنید چه اتفاق ناگواری قرار است رخ دهد که انقدر موجب نگرانی تان می شود؟؟؟
اگر دوست ندارید به ما بگید، خصوصی با یک مشاور در میان بگزارید.
و همچنین پیشنهاد می کنم که با اطرافیان تان که خدمت رفتند صحبت کنید و تصورراتتون از سربازی را اصلاح کنید.
مسلما قرار نیست که به شما در این دوران خوش بگذره ولی انقدر هم که فکر می کنید بد نمی گذره. من دخترم و خیلی اطلاعات ندارم. ولی 3 ماه اول دوره اموزشی است که فنون نظامی را اموزش می دهند که سخت ترین بخش همین قسمت گویا! بقیه دوران سربازی هم گویا با توجه به تخصص تون بهتون کاری را واگذار می کنند. البته دقیق نمی دونم. اگر اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنند.
ببینید شما چه لیسانس تون را بگیرید و چه نگیرید و حتی اگه دکتری را هم بگیرید، باز هم باید در نهایت این دوره را بگذرونید. ولی هر چه مدرک تحصیلی بالاتر باشه گویا شرایط کمی بهتر میشه و یا میزان خدمت کاهش پیدا می کنه. البته کاهش را باز مطمئن نیستم. ولی به هر حال حذف نمیشه و کاریش نمیشه کرد. شما هر کاری که بخواهید انجام بدید نیاز به کارت پایان خدمت دارید و باید بالاخره چه خوشتون بیاد و چه نیاد و چه بترسید و چه نترسید مجبورید برای داشتن زندگی مورد علاقه تون این دوره را بگذرونید! پس بهتره یکبار برای همیشه این مشکل تون را اساسی حل کنید. و ببینید چرا نمی خواهید برید.
درباره سوال این تاپیک تون هم به نظر من برید و ببینید به چه دلیلی خواستند مراجعه کنید. شاید ایشون هم متوجه مشکلات شما شدند و می خواهند که کمکتون کنند. ممکن شما علاقه نداشته باشید که درباره مسائل خصوصی زندگی تون با استادتون صحبت کنید ولی می تونید مراجعه کنید و ببینید موضوع چیست و اگر خواستید می تونید باهاشون در مورد مشکلاتتون صحبت کنید و اگر هم نخواستید، صحبت نمی کنید.
ولی کلا با یک مشاور حتما صحبت کنید. حالا چه با استادتون و چه با هر مشاور دیگری.
و اگه خواستید عضو انجمن ازاد بشید و خصوصی با مدیر همدردی صحبت کنید. هزینه عضویت هم خیلی کمه(10 تومان) و مشاوره باهاشون واقعا مفید و مشکل گشا است.
به امید حل مشکلات شما:203:
موفق و شجاع باشید
:72::72::72: