رابطه ای که بعد 4 سال تموم شد
سلام من یه دانشجوی رشته دندانپزشکی هستم سال دوم دانشگاه یکی از همکلاسیام بهم ایراز علاقه کرد شدیدا عشقش اتشین بود من اولش بهش خیلی علاقه نداشتم تقریبا همسن بودیم 4 سال باهام دوست بودیم اوایل به طرفه بود رایطه اون خیلی علاقه داشت اما بعد منم علاقه مند شدم در حدی که شاید حتی بیشتر از اون تمایل داشتم عشق اونم کم کم و کمتر شد تا اینکه بعد از 4 سال کم کم شروع کرد به اینکه من امادگی ازدواجو حتی تا 3و4 سال اینده ندارم و نمیتونم تو رو الاف خودم کنم من میخوام تخصص بخونم تو سختی میکشی و اینا منم که دیدم اگه بخوام منتظر بمونم ممکنه 4 سال دیگه بعد 8سال دوستی بهم بگه نمیتونم باهات ازدواج کنم گفتم اگه نمی خوای بهم بزنیم گفت باشه و الان 5 ماهه که بعد از 4 سال دوستی و هر روز همو دیدن تموم کردیم تو این 4 سال دعوا داشتیم اما خوبم بودیم منم اشتباه زیاد داشتم شاید
الان دارم روزای خیلی بدی و میگذرونم نمیدونم چی کار کنم اصلا نمیتونم زندگی کنم با اینکه هم خواستگار هم پیشنهاد خوبی دارم اما نمیتونم به کس دیگه فک کنم حاطرات این 4 سال دارن دیوونم می کنه اونم رفته و پشت سرشم نگاه نکرده دیگه دارم میمیرم همش گریه میکنم
فکر نمیکردم اون اینطوری بره و پشت سرشم نگه نکنه بعد 4 سال و اونهمه علاقه و عشق
منم تو این 4 سال اشتباه داشتم که شاید باعث سرد شدنش شد اما اونم واقعا در حقم نامردی کرد خیلی روزای بدی و دارم میگذرونم درسمم دیگه داره تموم میشه از اینده می ترسم