چه رفتاری باخانواده همسر داشته باشم که احترام خودم حفظ بشه و کوچیک نشم
سلام
قبلا یه تایپیک فرستادم این دومیه
نمیدونم این جا درسته فرستادم یا نه؟
من یه دختر ساده هستم تیپ ساده ولی تقریبا شیک با آرایش ملایم اصلا اهل تجملات نیستم با اینکه وضع مال خوبی داریم
مشکل من اینه که خانواده همسرم با اینکه اصلا طرز لباس پوشیدنشون درست نیست شیک پوش نیستن (خواهرشوهر و مادر شوهر) مانتوی قدیمی لباس معمولی و... البته یکی از خواهرشوهرام وضع مالیش بد نیست لباس مارک میپوشه ولی زیاد لباس نداره و همچنیم قشنگ نیست بازم از طرز لباس پوشیدن من ایراد میگیرن هرچی هم خرید میکنم(من بعضی چیزا رو با سلیقه شوهرم خرید میکنم) تا میبینن میگن اصلا قشنگ نیست در صورتی که هر کی حتی از فامیلای خودشونم میبینن بدون اینکه نظرشونو بپرسم میگن چه قشنگه از کجا خریدی من نمیگم خوش سلیقه ام ولی انقدرم بد نیست
مثلا خودشون به مناسب عید لباسی برام خریدن که حتی شوهرمم خوش نیومد گفت این چیه دیگه
اصلا یه طور رفتار کردن که خودمو کوچیک میبینم و اعتماد به نفسم اومده پایین
تازه گیا هم داماد خانواده دخالت میکنه چند روز پیش با مادر شوهرم رفتیم بیرون با اینکه من کلی لباس دارم و تقریبا همشون خوبن نمیگم خیلی خوشگل یهو مادر شوهرم گفت بیا یه لباس بخر صدای علی آقا دراومده که لباس قشنگ بخره شوکه شدم ولی با خوبی گفتم این مسئله به اون ربطی نداره
شوهرم یه پالتو برام گرفت که خیلی دوسش داشتم سلیقه همسری بود ولی تا آبجیاش دیدن گفتن اصلا قشنگ نیست شوهرم گفت ولشون کن حسودن
الان من باید چی جواب بدم بهشون که بیخودی نظر ندن؟؟؟؟؟؟