مشکل ازدواج در خانواده ی سنتی
سلام
من یه دختر 25 ساله ام کار می کنم چهره ی خوبی دارم به عنوان یه ادم باهوش توی فامیل منو می شناسند و کلا هیچ وقت با هیچ پسری نگشتم اما به دلیل همین مسئله ی مذهبی بودنم نه با پسر ها خیلی صمیمی و هم کلام می شدم و نه پسرها توی محیط دانشگاه و فامیل بهم نزدیک می شدند
با این حساب من که همه چیزم درست و درمون هست تا الان برام حتی یه خاستگار در خونه نیومده یکی از استادهام هم توی دانشگاه از من خوشش میومد که به سلامتی ما طرفش نرفتیم و اون با این که دلش می خواست هیچ وقت نیومد(کلا رفتارم یه کم زیادی سنگین و جدی و محکم هست)الان هم دلم می خواد ازدواج کنم هم می خوام یکی باشه که توی دوره کارشناسی ارشد پیشم باشه (واقعا برام سخته دوباره تنها برم دانشگاه توی یه شهر دیگه)هم طرف باهام برای دکترا بیاد خارج از کشور(فکر کن من همین جوریش برام کسی نمیاد تازه من می خوام این طور وضعیتی رو هم بپذیره)از طرفی خانواده هم رابطه سنتی رو قبول داره و نمی پذیره من اینترنتی با کسی اشنا بشوم کارم هم طوری که توی خونه کار می کنم اکثریت پسرهای فامیل هم ازدواج کردند من چی کار کنم ؟
تا قبلا مشکلم این بود که خواهر بزرگتر داشتم حالا خواهرم هم ازدواج کرده و توی دوره عقد طلاق گرفته