مشکل با درخواست خواستگارمبرای چادری شدن . من چه کنم؟
با سلام
خواستگارم توی جلسه دوم خواستگاری از من خواستند که من چادری بشم.چون خانوادشون چادری هستن.من گفتم که نمیتونم این کارو انجام بدم ایشون گفتن فقط زمانی که به شهرمون میریم جلوی خانوادم بپوش نمیخوام حرفی بزنن باید بگم که خانوادشون شهرستان هستن و ما تهران.
بعدم درمورد حجاب من کم کم عکس العمل نشون داد که مانتوهای کوتاه به هیج وجه و تا زیر زانوو...
این از حجاب
دفعه بعدی درمورد کاره بیرون صحبت کردیم که ایشون گفتن جامعه وضعیتش برای خانوما اوکی نیست و لزومی نداره کار کنی(ایشون وکیل دادگستری هستن)
که بازمن گفتم همه محیطا بد نیستن و...
چند جلسه بعد ایشون میگفتن شما از من حرف شنوی داشته باش و علیه من جبهه نگیر من زندگیمو به پات میریزم میگفتن خیلی لجبازم ولجوج نمیگم نیستم کمی هستم اما گفتم من هر چیزی علارقم میلم باشه و زوری باشه رو قبول نمیکنم ایشون گفتن من زندان نمیخوام بسازم که شما زندانی باشی و من زندان بان زندگی به ارامش میخوام اما از طرفی نمیخوام زنم سرم سوار بشه.و از ابراز علاقه شدیدشون به من گفتن و حتی بغض هم کرد(اشنایی ما ظولانی شده و دوماهی میشه و از نظر احساسی خیلی به هم نزدیک شدیم من واقعا دوستش دارم و ایشون هم بیشتر) با پدرم صحبت کردم و ایشون میگن این حساسیتها اول ازدواج هست و نگران نباشم اما نمیتونم.خواستم نظرتونو بدونم هر سوالی هست برای جواب بهتر پاسخگو هستم