سلام من با يك پسري دوست شدم به عنوان برادرم ٦ماه باهم بوديم و خودش خوب نشون داد عكسام براش فرستادم و الان ميگه عكسات تو نت پخش ميكنم و باباتم ميبينه خيلي ميترسم كمكم كنيد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من با يك پسري دوست شدم به عنوان برادرم ٦ماه باهم بوديم و خودش خوب نشون داد عكسام براش فرستادم و الان ميگه عكسات تو نت پخش ميكنم و باباتم ميبينه خيلي ميترسم كمكم كنيد
پخش کنه
چه اتفاقی می افته ؟
20 سال پیش نیست ، کسی برای مهم نیست ! کافی هست نگاهی به شبکه های اجتماعی بندازید ، دیگه مثل سابق به صرف داشتن عکس کسی نمی شه آبروی کسی رو برد ، چون جاذبه این موارد از بین رفته .
شما اولین کاری که می کنی ، به ایشون می گی که همین نوشته هاش مدرک جرم به حساب می یاد و می تونه از شخصی معتمد بپرسه (شما هم نگه دار نوشته هاشو و نمی تونه بگه من نبودم و ... ! چون قانون جدید این موارد رو هم مدرک جرم به حساب می یاره .)
مرحله دوم قطع کامل ارتباط با ایشون هست ، بدون شنیدن صحبت هاش یا تهدید هاش ، بتونی شمارتو عوض کنی بهتر ، نشد تو همه جا ایشون رو بلاک کنید
100 درصد مطمئن باش جواب می ده
ممنون از كمكتون ايشالا جواب بده
- - - Updated - - -
ممنون از كمكتون
با سلام
عنوان تاپیک شما گویای مشکل شما نیست ، لطفاً عنوانی متناسب با مشکلتون تنظیم و از طریق مثلث پایین صفحه ارسال کنید تا جایگزین گردد و تاپیکتان باز شود .