-
راهی برای فراموش کردن
سلام پیشاپیش از اینکه حوصله می کنید متن من رو می خونید از همگی تشکر می کنم
من دختر 25 هستم که امسال اگه خدا بخواد شهریور از پایان نامه ارشدم دفاع میکنم وفارغ التحصیل میشم و از لحاظ خونوادگی هم خونواده خوش نام و خیلی تحصیل کرده ای دارم. و قیافه معمولی روبه خوبی دارم. راستش چند وقت پیش یه آقایی برا ازدواج به من معرفی شدن چند وقت هم باهم تلفنی صحبت کردیم و مشکل خاصی نبود و قرار شد من وقتی از خوابگاه برگردم خونه دیگه مراسم خواستگاری رسمی و بقیه چیزا انجام بشه ولی وقتی من برگشتم از خوابگاه این آقا که میخواستن از محل کارشون انتقالی بگیرن انتقالیشون جور نشد و به من گفتن که یه همچین مشکلی دارند و دیگه نمی تونن اقدام کنن و همه چی با همین پیام تموم شد!!با اینکه تو دوران آشنایی مشکلی نبودو ایشون اون موقعی که من خوابگاه بودم خیلی اصرار داشتن (خیلی ) که من زودتر بگردم خونه و همه چی زودتر برگزار بشه.نمیدونم واقعا با داشتن همچین مشکلی میشه ادم از ازدواج با یه نفر منصرف بشه؟؟؟( از آقایون تالار خواهش میکنم این سوالمو جواب بدن)حالا من مشکلم اینکه با اینکه چند وقت از اتمام این ماجرا میگذره ولی من متاسفانه نتونستم ایشونو فراموش کنم از دوستان راهنمایی می خوام که چطور می تونم فراموشش کنم؟؟البته باید یه چیزی رو اینجا بگم که چون ایشون معرفی شدن اولش به من گفتن بعد ازدواج باید دماغتو عمل کنی ولی من همون موقع گفتم که اینکاررو نمیکنم و بهتره بری سراغ یه نفر که دماغش خوب باشه ولی ایشون بعدش گفتن که نه اصلا مهم نیست و با اصرارهای زیاد ایشون آشنایی رو ادامه دادیم و دیگه هیچوقت این بحث رو وسط نکشیدن و تا جایی که عقلم میرسه فک میکنم ایشون کاملا راضی بودن حالا نمیدونم شاید ایشون دروغگوی قهاری بوده باشن یا نه چون من ادم ساده ای نیستم که با دروغ و حرف های الکی کسی سرکار برم.
حالا از دوستان خواهشم اینکه هم نظرشون رو بگن هم راهنماییم کنن چطور فرامشش کنم؟؟؟من با اینکه کلی کار دارم ولی باز همش تو ذهنم تکرار میکنم چرا رفت درست همون موقعی که من راضی شده بودم چون تا همین اواخر به خاطر همون قضیه که گفتم خیلی تمایلی به ازدواج با ایشون نداشتم.
ببخشید طولانی شد
-
سلام
غمناک نباید بود از طعن حسود ای دل
شاید که چو وابینی خیر تو در این باشد
ناراحتی نداره که خب حتماً حتماً ان شاء الله خیر توی همین بوده برید سر به سجده بذارید که یه موقع فردا توی یه دعوا دماغتون نشکسته و اون موقع بخواید برید عمل کنید:58:
ولی به احتمال قریب به یقین ایشون حالا به هر علتی تمایل به ادامه دادن نداشتن این جوری بهانه براشون جور شده مثلاً از قضا عاشق یه دَماغ فانتزیِ رمانتیک شدن ، قرار از کف شون ربوده شده و حالِ دِماغی شون به سمت آن دَماغ نیکو سرشت بی تابانه عروج کرده حالا ازه شانس آوردین این وسط دو جو معرفت و حافظه براشون مونده که شما رو هم یه جوری خبر دار کنن که بله دیگه :
دِماغ من شده در ســودای آن دَماغ
اندر دلم نهاده شد ، ز آن دَماغ، داغ
امیدوارم یکم بهتر شده باشین ، این چیزی نیست که بخواین به خاطرش فکر و ذهن تون رو حتی یک ذره مشغول کنین ، اصلاً معلوم نیست که عیب از شما بوده ، من میگم ایشون یا دلش یه جای دیگه گیر کرده و کمی هم توی ظاهر بینی اش گیر کرده و وقتی طوفان احساساتش فروکش کرده نتونسته باخودش کنار بیاد.
برای فراموش کردنش باید اهمیت موضوع رو توی ذهن تون کم کنید وگرنه ناخودآگاه هی روش تمرکز خواهید کرد و برای کم کردن اهمیتش هم مثلاً همین جوری در مورد موضوع شوخی کنید ، چیزی که برای آدم شوخی بشه اهمیت اش براش کم میشه.
موفق باشید.
-
ممنون از شما
بله به نظر خودم هم همنطوری بوده که شما میگین
بیشتر ناراحتیم از این هست که ایشون اونقد مطمعن حرف میزدن و مصمم بودن که حتی خودم هم تعجب می کردم ولی یهو رفتن!!!!
-
درود بانو
سعی کنید در دوران آشنایی و مراسم خواستگاری به هیچ عنوان وابسته نشید این نقطه ضعف بزرگیه قرار نیست هرکی آمد در خانه شما جواب بله بدید یا اگر نشد تا چند وقت بشینید و بهش فکر کنید و غصه بخورید.
این رابطه فقط یه آشنایی بوده همین و بس زیاد برای خودت بزرگش نکن بسیار اتفاق میوفته مراسم خواستگار یتا جلسه سوم پیش میره و شاید از آن هم جلوتر ولی منجر به ازدواج نمیشه اگه اینجوری خبواد باشه دخترها باید از صبح تا شب بشینن و به این موارد فکر کنن :311:
نخستين کار اين است که بپذيريد اين رابطه تمام شده و ديگر ادامه نخواهد داشت.
دوم اينکه هرگونه اميد به بازگشت فرد مقابل را از ذهن و فکر خود دور کنيد.
سوم اينکه هرآنچه طرف مقابل
را به ياد شما مي اندازد از خود دور سازيد.
چهارم:به دنبال علایق خودت باش کارهایی که دوست دار یانجام بده کارهایی که بهت حس خوبی بدن برو مسافرت از فضاهایی که با ایشون بودی سعی کن دوری کنی چون خودش باعث یادآوری خاطراتی میشه که باهم بودین
تا زماني که رابطه قبلي را فراموش نکرده ايد،
اجازه ندهيد کسي وارد رابطه جديدي با شما شود.
بصورت کلی از اینگونه مسائل در آینده هم رخ میده لطفا احساسی برخورد نکنید