داشتن حقوق متوسط رو به پایین و تصمیم گیری در مورد ادامه شغل فعلی و ازدواج
با سلام خدمت همگی
بنده پسری 29 ساله و مجردم و چند وقتی هست که مطالب سایت رو میخونم و گفتم عضو شم تا این مسئله ای که ذهنم رو درگیر کرده با شما در میان بزارم تا شاید بتونم به یک راه حل و ایده برسم. من از زمان 18 سالگی که دانشجو شدم تا الان همش دور از خانواده بوده ام و الان دارای مدرک فوق لیسانس می باشم. بنده در یک شهرستان که از شهر خودمان حدود 2 ساعت و نیم فاصله داره کار میکنم و معمولا هر چند هفته ای یکبار به خانواده ام سر میزنم.
کاری که من در آن مشغول هستم به صورت استخدامی بوده و من با آزمون و مصاحبه وارد آن شدم ولی مسئله ای که من را خیلی اذیت میکند حقوق کم آن است که بعد از یک سال با اضافه کاری به حدود 2 میلیون در ماه رسیده است. با توجه به نوع کارم و سختی زیادی آن و اینکه بنده را با مدرک فوقم جذب کردن اصلا حقوق بالایی نیست. با توجه به سنم مهمترین موضوعی که الان با آن درگیر هستم مسئله ازدواج بنده هست و من حاضر به انجام آن نیستم چون وقتی با خودم فکر میکنم که من یک پدر پولدار نداشتم که از لحاظ مالی ساپورتم کنه و باید تمام موانع زندگیم رو خودم رفع کنم میگم با این حقوق به هیچ جا نمیرسی و بهتره ازدواج نکنی. تو این شهرستانی که من توش کار میکنم کرایه خونه بسیار بالا و من در صورت متاهل بودن باید حداقل 700 الی 800 تومن از حقوقم رو بدم کرایه خونه و تنها یک میلیون و 200 تومن برام میمونه که باید خرج خورد و خوراک بشه و اگه چیزی تهش موند پس انداز کنم. با این گرانی بازار مسکن و دیگر جنبه های زندگی من پس حالا حالا ها نمیتونم از لحاظ اقتصادی پیشرفت کنم و باید چندین ده سال بدبختی بکشم. این مسئله خیلی اذیتم میکنه و به همین خاطر بعد از کلی بدبختی و دردسر کشیدن برای استخدام تو این شرکت که جزو یکی از بزرگترین شرکت ها در ایرانه، دنبال کار بهترم و میخوام از کارم انصراف بدم. چون اون چیزی که فکر میکردم نشد و با تحقیقاتی که درباره این شرکت انجام داده بودم با خودم میگفتم که بدو ورود بهم حداقل 5/2 میلیون دستمزد میدن که اون چیزی که فکر میکردم نشد و اکنون با گذشت یکسال به زور به 2 میلیون رسیده است.
با این اوصاف میخوام بدونم که این طرز فکر در مورد آینده و کار و زندگی که من دارم آیا درسته یا نه؟ و اینکه اگه شما جای من بودین آیا از کارتون انصراف میدادین یا تو همین کار میموندین و ازدواج هم میکردید؟