-
نداشتن حتی یک خواستگار
سلام
قبلا هم مشکلم همین بوده . ازدواج نکردن!!
یک بار هم مطرح کردم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم
این موضوع واقعا داره اذیتم می کنه. هم بحث تنهایی هست. هم حرفهای دیگران. که هر دو به یک اندازه برام سخت هستن و البته مهم .
الان 30 ساله هستم. صورت معمولی دارم و اندام خوب. فوق لیسانس بهترین دانشگاه دولتی و کارمند رسمی. خانواده خوب که همه خواهر و برادرهام در سن پایین ازدواج کردن. مهربون و خوش برخورد و آروم و صبور هستم. همه اطرافیانم خیلی دوستم دارن و خیلی دختر عاقلی به نظرشون میام. دوستای صمیمی زیادی دارم.
تا به حال حتی یک خواستگار هم نداشتم. مواردی هستن برای دوستی که قبول نمی کنم.
با یک نفر فقط دوست بودم حدود سه سال که در نهایت بنا به دلایلی که برای خودم هم نامشخص هست رابطه به هم خورد. تنها چیزی که می دونم اینه که تکلیفش با خودش روشن نبود و نمی دونست میخواد ازدواج کنه یا نه .
الان یک ساله ازش جدا شدم و با هیچ کسی هم دوست نیستم و قصد دوستی هم ندارم. اما هیچ مورد ازدواجی برام نه پیشنهاد شده ، نه هیچ ....
-
سلام عزیزم منم همسن شما هستم شرایط ایده آلی هم برای ازدواج دارم خواستگار هم داشتم ولی بنا به دلایلی قسمت نبود الان فقط از خدا میخوام فقط یه نفرو سر راهم قرار بده اونم شریک زندگیم باشه عزیزم الان شرایط جامعه اینجوری شده زیاد خودتو ناراحت نکن منم تا چند روز پیش نا امید ناامید بودم بدتر از تو ولی یه مطلبیو خوندم در مورد قانون جذب هر طوری که الان فکر کنی همون وضعیت هم برات پیش میاد بدترین گناه ناامیدیه این شیطونه که ما رو نا امید میکنه هر وقت دیدی داری نا امید و افسرده میشی سوره ناس رو بخون برای من که خیلی تاثیر گذار بوده:-) در ضمن تازه با یه سایتی آشنا شدم همش در مورد جملات مثبتو و قانون جذب داخلش توضیح داده برو مطالعش کن من که تا الان حالم خیلی خوبه بعد از شش ماه افسردگی اگه خدا بخواد میخوام یه تغییراتی تو زندگیم بدهم :-).
-
سلام خانم ويس
عجله و ناراحتي بخود راه نده تا كسي كه مياد هم كف و مناسبت باشه يا خانوادت و دوستانت معرفي كنند . در هر صورت شادي و زندگي و وجودت را منوط به شوهر و خانواده و كس يا چيز خاص نكن بتنهايي هم بسليقه اي كه دوست داري شاد و سر حال و خوش باش اينجوري فرصتهاي بيشتري را درك خواهي كرد.
-
با سلام و احترام
شما تاپیکی با همین عنوان قبلا داشتید که در حدود 100 پست هم دارد.
چرا اصلا خواستگار ندارم ؟
اگر مشکلتون با آن تاپیک حل نشد می توانید به لینک ذیل مراجعه کنید و با دقت مطالعه کنید و آن بندهایی که قابل انجام هست را پیگیری کنید.
40 موضوع موثر در پیدا كردن شوهر ؟!
برای حل یک مشکل یا مسئله بیشتر باید تمرکز روی انجام دادن آن چیزهایی هست که از طریق مشاوره به دست می آورید نه اینکه مرتب گفتگو بشود و پستها را زیاد کنید.
لذا این تاپیک چون تکراری هست قفل می شود.