حساسیت شوهرم به گوشی موبایلش
من و همسرم ۵ ساله که با هک ازدواج کردیم و اکثر این مدت رو زندگی خوب و عاشقانه ای داشتیم.حدود ۳،۴ سال پیش البته مشکلاتی برامون پیش اومد(به خاطر شیطنتی که همسرم در خصوص رابطه اش با خانمی کرده بود) که خیلی طول کشید تا حل بشه.چون که من نمیتونستم ببخشمش و بهش کلا بدبین شده بودم.یک مدت دائم گوشی و ... رو علنا چک میکردم و ازش بازخواست نیکردم و اون هم باهام راه میومد.اما بعد از ۱ سال بهش قول دادم که دست به گوشیش نزنم و بهش اطمینان کنم که البته بارها قولم و شکستک.تا اینکه به تدریج زندگیمون آرامش پیدا کرد. اما هنوز حساسه که من به گوشیش دست نزنم،حتی اگه نصفه شب براش اس بیاد (که اکثرا هم اس ام اس های بانکیه) به من حق نمیده که در صو تیکه خودش خوابه ببینم اس از کی هستش.در صورتیکه گوشی من ئائم دستشع و باهاش بازی میکنه.اما میگه من وارد پیام های سخصیت تا بحال نشدم و احتمالا راست میگه.گوشی خودش اندروید نیست و من مدتهاست وحشت ازین دارم که گوشبشو عوض کنه و شبکه های اجتماعب جدید و روی گئشیش نصب کنه که واقعا برای زندگیمون خطرناک میدونم.
عزیزان لطف میکنید به من بگید اشتباه از کدوممونه و من چه روشی رو پیش بگیرم که حتی در صورت نصب تلگرام و
.
روی گوشیش مشکلی برای زندگیمون پیش نیاد.چون از فیس بوک هیچ خیری ندبدیم و کلی مشکل برای زندگیمون پیش آورد چه برسه به شبکه های جدیدتر