راهنمایی برای کنکور ارشد سال اینده
سلام
مرسی که به این تاپیک سر زدید .
من این نام کاربری رو همینجوری ایجاد کردم و قصد طرح مشکل نداشتم ولی بعدا گفتم من که حالا عضو شدم چرا واسه چیزی که الان فکرم و مشغول کرده از بقیه مشورت نگیرم!
واقعیت اینه که یه مدته تصمیم گرفتم واسه کنکور ارشد بخونم چون از موقعیتی که الان توشم راضی نیستم و علاوه بر این به درس خوندن هم علاقه مندم ولی چون یه سری مشکل تو دوره ی لیسانسم پیش اومد همون زمان خودم نتونستم ادامه تحصیل بدم و الان چند ساله که از محیط های اموزشی دورم. و به همین خاطر تصمیم گرفتم واسه بعضی از درسا کلاس برم تا مجبور نشم کتابهای دانشگاهی قطور رو بخونم. رشته ی تحصیلیم عمران هست و میخوام تا جایی که امکان داره یکی از دانشگاههای تهران قبول بشم.شما چه موسسه ای رو پیشنهاد میکنید که هم کلاسهای اموزشی ( مثلا برای ریاضی 1 و 2 و دیفرانسیل) با اساتید خوب داشته باشه هم ازمونهای خوب برگزار کنه؟؟؟ کتاب چطور؟کتاب چی پیشنهاد میکنید؟ لطفا اگه کتاب پیشنهاد میکنید واسه هر درس جداگانه کتاب معرفی کنید ( مقاومت - تحلیل-مکانیک سیالات - مکانیک خاک-فولاد - بتن - راهسازی- زبان- ریاضیات ( منبع دیگه ای هم هست؟))
پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون و معذرت میخوام که تاپیک رو احتمالا تو جایی که نباید ایجاد کردم چون واقعا نمیدونستم کجا باید این تاپیک رو بزنم.:72: