-
قطع رابطه با دوستم!
سلام لطفا کمک کنید نمیدونم باید چیکار کنم واقعا!!!
ببینید من با یکی از همکلاسیام ۲سال پیش دوست شدم یعنی منظورم تو همون محیط مدرسه هست زیاد هم حال نمی کنم با بچه های مدرسه صمیمی بشم در همون حد مدرسه و درس و این چیزا...
اما این رفیقم چجور بگم طوری چسبید به ما تابستون هی زنگ میزد منم به طریقی می پیچوندمش ولی همیشه که نمیشه بهانه آورد خلاصه هی چسبید و چسبید که مثلا شدیم رفیق صمیمی حالا مشکل من اینه
واقعا اعصابشو ندارم اصلا هم آدم بدی نیست ولی من باهاش حال نمیکنم و میخوام یه طوری رابطمونو قطع کنم ولی نمیدونم چجوری باشه که نفهمه یا ناراحت نشه به نظر شما چکار کنم؟؟؟
واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم کلا اون تو یه دنیاس من تو یه دنیای دیگه جالب اینه که داره فکر خودش و عقیدشو هم به من تحمیل میکنه :| :97:
-
سلام... قطع رابطه نمیتونه راه حل مشکل شما باشه.
شما از همین الان به نظرم باید بلد باشی که چطور بتونی با آدم های مختلف برخورد کنی بدون اینکه به خودت واون آدم آسیبی وارد کنی.
مقاله هایی توی این سایت در مورد رفتار جراتمندانه هست ... سعی کن حتما بخونی.
اگر شما رابطه رو قطع کنی این یعنی شما منفعل عمل کردی و این رفتار درستی نیست... باید بتونی هر جایی که میبینی دوستت نظری مخالف نظرت میده تو هم بتونی نظرتو بگی بدون اینکه دوستت ناراحت بشه.
به نظرم باید این اصل مهم رو پذیرفت که هیچ ادمی توی دنیا نیست که دقیقا مثل ما فکر کنه... ادما با هم اختلاف دارن و مهم اینه که ما یاد بگیریم چطور با ادمهای مختلف برخورد داشته باشیم درعین حال رابطه مون رو هم حفظ کرده باشیم.
-
حست رو کاملاااااا درک میکنم.
من بعد از ده سال با دوستم قطع رابطه کردم، واقعا آرامش دارم الان.
وای کاملا میفهمم میگی بهت میچسبید و . . .
با احترام به نظر نارجسیس و بقیه دوستانی که میخوان راه حل بدن ولی واقعا بعضی وقتا قطع رابطه بهترین راه حله، بعضی وقتا تحمل بعضی آدما غیر ممکن میشه.
-
جون من کمک کنید خسته شدم....لطفا نصیحت های رویایی رو بزارید کنار مرسی