چرا من دعا میکنم و دعام برعکس میشه.....
سلام به دوستان عزیز ....خیلی گشتم تاجایی رو واسه همدردی پیدا کنم که رسیدم به اینجا...من 24 سالمه...و2 سال پیش یه شکست عشقی بزرگ خوردم ینی از اعتمادم سو استفاده شد با اقایی به مدت 7 سال دوست بودم که اخرش فهمیدم در شرفه طلاق گرفتنه و بالاخره کلی سختی کشیدم تا فراموش کردم و زندگیم به روال عادی خودش برگشت...البته با کمک خداوند و نزدیکتر شدن به اون بود که حالم بهتر شد چون به این جمله اعتقاد داشتم که قسم به روزی که دلت رو میشکنن و جز خدا مرهمی نمیابی ...با خدا که دوست تر شدم ازش خواستم که یه عشقی بهم بده که ادم قبلی که وارد زندگیم شده بودو فراموش کنم کلییییی هم نذر و نیاز کردم ینی دیگه دعایی نمونده که برای حاجتم نکرده باشم و کاری نمونده که انجام نداده باشم ...تا ادمی سر راهم قرار گرفت و دیگه فکر کردم این دیگه بعد اون شکست بزرگ و اون همه نذر و نیاز به درگاه خداوند خود خودشه و از طرف خدا واسم قسمت شده....تا اینکه که اینم بازم تو زرد از اب درومد...حالا دیگه امیدمو به خدا از دست دادم فکر میکردم بعد اون همه نذر و نیاز خالصانه بالاخره نگام کرد...اما بازم اینطوری شد .... اونقدرم که بنده ی خوبی نیستم که خدا بخواد ازمایشم کنه..پس چرا هیچ وقت کمکم نمیکنه ادمایی رو اطرافم میشناسم که گناهای بزرگی کردن ولی خیلی از من خوشبخت ترن و به اون چیزی که میخواسن رسیدن اخه چراااا