در مقابل رفتار شوهرم و خانوادش گيج موندم نميدونم چي كار كنم.لطفا راهنمايي كنيد ممنون.
من ٤سال ازدواج كردم و يه دختر ١٧ ماهه دارم. و با خانواده شوهرم تو يه آپارتمان هستيم. من اوايل زندگيم خيلي مشكلات داشتم و تغريبا باعث ٩٠٪ مشكلاتمون خانودش بود كه با دخالتهاشون اختلافهامون به اوج ميرسوندن كه الان نزديك يك سال سعي ميكنم تا از مشكلاتمون چيزي ندونن تا نتونن دخالت كنن ولي بيشترين چيزي كه من ناراحت ميكنه رفتار شوهرم و اونم اين كه وقتي من و شوهرم تنهاييم مثلا مادر شوهرم ميره مسافرت و يك هفته اي نيست دنيا بهشت با من دخترم خيلي خوبه خيلي با رفت آمد هاي من خونه مامانم يا بيرون اصلا كاري نداره تنهايي من و دخترم ميريم ميگرديم يا شوهرم ساعت ٩ شب كه از سر كار برميگرده مارو ميبره بيرون كه تو خونه حوصلتون سر ميره كلي محبت يعني زندگي كلا عوض ميشه تا اين كه مامانش برگرده همه اون روياي شيرين تموم ميشه گير دادن هاي الكي شروع ميشه كي مياي كي ميري چرا ميري مثلا دفعه پيش كه مامانش رفت من دخترم رفتيم خونه مامانم. و يه هفته مونديم البته شوهرمم ميومدتا اينكه مامانش برگشت البته مامانشم ميدونست كه ما رفته بوديم واقعا دليل تغيير رفتارهاي شوهرم نميدونم آيا واقعا مامانش نميزاره؟ يا اين پيش مامانش مردونگيش نشون ميده اصلا نميفهمم كي به كيه كه اينجوري ميشه و چي كار كنم تا رفتارش هميشه طوري باشه كه مامانش نيست واقعا از آقايون ميپرسم شايد اونا دليل اين رفتارهارو بدونن . واقعا از خدا ميخوام تو كورترين نكته ايران زندگي كنم ولي مادر شوهرم و دختراش از ما دور باشن. راهنماييم كنين لطفا