تصمیمات ویرانگر خواهرم و درماندگی ما
دوستان عزیز سلام،
احمد هستم 32 ساله و خواهری 27 ساله و خوش چهره دارم. خواهرم چندین خواستگار را در چند سال اخیر رد کرد چون ملاکهای سختگیرانه ای داشت. حالا نمیدانم چه شده که از دو ماه پیش با فردی ارتباط برقرار کرده و عاشقش شده که چهل سالشه و قبلا ازدواج کرده و جدا شده. این فرد خیلی بی شخصیت و قالتاقه. بارها هم ثابت شده که دروغگو و بدقوله. فردی بسیار سبک و بی ادب. نمیدانم چطور عقل و دل خواهرم را دزدیده. پدر و مادر و خودم بارها پیامدها، دلایل و همه چیز رو به خواهرم توضیح دادیم و به روشهای مختلف مخالفت کردیم اما بدتر هیجانی تر شد و تهدید به خودکشی کرد. محبت آمیز صحبت کرده ایم تاثیر نگذاشته. یکبار هم که با جدیت و پرخاشگری مخالفت کردیم، اقدام به خودکشی ناموفق کرد. اون نامرد هم از این بدتر میگه عاشقشم و اگه بهش نرسم خودکشی میکنم. راضی هم نمیشن مشاوره برن و به حدی رسیده که خواهرم خونوادش رو فروخته به اون و از هیچ بی احترامی و تحقیری نسبت به خونوادش خجالت هم نمیکشه و روش خیلی به ما باز شده. شدیدا در دوراهی گیر کرده ایم و هر لحظه زندگی برایمان دردآور شده. خدا نکنه برای هیچیک از شما اتفاق بیفته این مساله.
از همه شما عزیزان عاجزانه خواهش میکنم پیشنهادات کاربردی بفرمایین و شرایط مارو درک کنین. همچنین از همه شما خواهش میکنم که از ته دل دعا کنید برای خانواده ما و لطفا از عزیزانتان هم بخواهید برای رفع مشکل ما از خداوند طلب گشایش کنند.
از همه شما ممنونم و پیشاپیش از محبتهایتان سپاسگزاری میکنم و از خداوند برایتان طلب آرامش و شادی دارم.