آبروریزی خانواده و قطع رابطه برای ازدواج با دختر خارجی
http://www.hamdardi.net/thread-41932.html
آدرس پست قبلی
سلام به همه ی اعضای همدردی نزدیک دوسال میشه که عضو شدم و از کمک هاتون استفاده کردم از تک تک راهنمایی های کاربران استفاده کردم صبر کردم گزاشتم همسرم تلفنی صحبت کند حتی فارسی را تا حدی یاد گرفتند با ایشون به ایران رفتم ولی جز بی احترامی چیزی از خانواده ندیدم و حتی مرا به خانه راه ندادند و مدتی که ایران بودیم رو تو هتل سپری کردیم خب بعد از برگشت تصمیم به ازدواج گرفتیم و ازدواج کردیم گفتم با اینکه همسرم از رفتار خانواده ناراحت بود ولی دوست داشت که رابطه ام با آنها خوب شود فکر میکردم که بعد چند وقت راضی میشن و صبر کردم خب الان همسرم 5 ماهه که بارداره و فکر میکردم که با دادن این خبر به خانواده بلاخره راضی میشوند ولی بعد از خبر دادن علاوه بر توهین دوباره و و ناراحت کردن جوری تمام فامیل و آشنایان را زده کردن که حتی خواهر و برادرم که راضی بودن و مشکلی نداشتن هم دوری میکنن از من و از ترس آنها رابطه شان را قطع کرده اند دلیل این همه توهین فقط این بوده که دوست داشتن ایران برگردم و با شخص مورد نظرشون ازدواج کنم ! من مشکلی با قطع رابطه ی آنها ندارم دیگه ولی نمیخوام نزدیکان دیگمو بخاطرشون از دست بدم به همسرمم هنوز نگفتم که تو این دوران استرس نداشته باشه ولی شدیدا برای این قضیه ناراحتم لطفا یه راه حل بدین که این مشکل حل شه.