سلام توی عقدم ....شوهرم از همون اوایل عقد گاهی ب شوخی حرف از دوس دختر و اینا میزد ک البته الان دیگه نمیگه و از چت هایی ک با دوستاش توی گوشیش بود متوجه شدم زیاد بدشم نمیاد از این رابطه ها و همیشه هم میگه 80درصد زندگی رابطه ی جنسی و حق میده ب مردایی ک ب زناشون خیانت میکنن میگه حتما زنش ارضاش نمیکنه و همیشه میگه اکثر مردا ب زناشون خیانت میکنن اوناییهم ک نمیکنن اب ندیدن ولی شناگر ماهرین...میل جنسی شم بالای و زود تحریک میشه....و چشاشم دست خودش نیستو وقتی میریم بیرون ب همه نگاه میکنه حتی دیدم ک ب اندام دخترام نگاه کنه ...البته رمز گوشیشو دارم و توی گوشیش چیز مشکوکی ندیدم ب جز اون اوایل ک شماره ناشناس بهش زنگ میزد و چن بار پیش اومد ج نداد ک اعتراض کردم بعدش دیگه زیاد پیش نیومد و میترسم شاید اگه مسئله ی خاصی بوده الان گوشی مخفی داشته باشه اخه یبار خودش گف اکثر مردا گوشی مخفی دارن ....ب تیپشم خیلی اهمیت میده و بدنسازی میره اوایل بیشتر دیر میرفت تا اخر شب الانم میره باشگاه ولی دیگه تایمش کمتره و زودتر میاد یبارم گفت من میتونم بگم میرم باشگاه ولی برم یجای دیگه ......دروغم تابحال شنیدم بگه ب کسای دیگه یا حتی ب خودم ک دروغای کوچولو بوده البته ادم ساده ایه گاهی یه حرفی میزنه بعدش میگه شوخی کردم یا بلعکس ک نمیدونم اولی درسته یا دومی .....توی دوران مجردی هم میدونم با کسی دوست بوده و رابطه هم داشتن ....و علاقه ی زیادیم ب اهنگهای غمگین عاشقانه داره ک اکثرا شبا موقع خواب گوش میده....این مسائل یجورایی ذهنمو خراب کرده و بهش شک پیدا کردم ک شاید بهم خیانت کنه البته احتمال زیاد نمیدم ک الان درحال خیانت باشه ولی حس میکنم بدش نمیاد از این کار و اگه موقعیتش پیش بیاد رد نمیکنه ...ب نظر شما همه ی مردا این ویژگی هارو دارن و من خیلی حساسم یا نه اینا میتونه ویژگی مرد خائن باشه؟؟ و اگه اینطوره چطوری مچشو بگیرم؟؟؟ چطور مطمئن بشم؟