-
پاسخ به خواستگار
سلام دوستان
یه سوالی برام پیش اومده بود این سایتو دیدم . گفتم ار شما نظر خواهی کنم ببینم اگه تو شرایط من بودین چیکار می کردین .
من 23 سالمه . یه خواستگار برام اومده 30 سالشه . کارشناسی ارشد برق داره . تو دانشگاه ازاد خونده . بعد ازمون دکتری شرکت کرده . با وجود 3 مقاله isi دو بار تو مصاحبه به خاطر اینکه تو ازاد خونده ردش کردن . خودش گفت خارج نرفتم می خوام ایران بمونم حالا از کجا معلوم رفتم خارج اومدم منو جذب هییت علمی کنن . به این خاطر رفته دوباره کنکور تجربی داده الان که سی سالشه ترم اول پزشکیه تو دانشگاه سراسری . شغل ثابتی نداره . دوستش بنگاه فروش اهن الات داره با اون شریک شده . خونه و ماشینم داره . وضع مالی پدرشم خوبه . می توننن تا درسش تموم بشه مخارج زندگیمونو بدن . محل دانشگاهشم تو شهر خودمونه . خودشم ادم خوبیه حالا چند جلسه با هم صحبت کردیم در این حد شناخت دارم . حالا موندم با این شرایط که فعلا نمی تونه مستقلا کار کنه چیکار کنم چون لااقل تا پایان درسش 7 سال طول می کشه . حالا بعدشم میگه می خوام تخصص شرکت کنم . به نظرتون می تونم زندگی خوبی با ایشون داشته باشم یا نه . حالا پیش مشاورم دارم می رم ولی نظرات شما هم می تونه بیشتر منو راهنمایی کنه .
-
سلام
1. بهتره با همان مشاور کار کنید. مسائلی مانند مورد شما نیاز به داشتن اطلاعات کافی از خصوصیات شخصیتی، تحصیلی، مالی، اعتقادی، فرهنگی و ... خود شما و اون آقا و همچنین خانواده های دو طرف داره.
اگر کسی مشکل آشکار و حادی داشته باشه شاید بشه از پشت خط گفت این آدم مناسب نیست (مثلا بگید مشروب خواره، اعتیاد داره، کار و درآمد مناسب نداره ...) ولی هیچ جور نمیشه گفت که فرد خوب و مناسبی است چون شناختی وجود نداره. حتی اگر اینکه اطلاعات "کافی و صحیح" داده بشه بازهم باید با افرادی که دراتباط مستقیم با شما و اون آقا و خانواده ها هستند مشاوره کنید.
2. از جهت اینکه خانواده اش مخارج شما رو بدند اولا خیلی جالب نیست و دوم ضمانتی برای سال های بعد از ازدواج تا وقتی که ایشان کاملا مستقل شوند وجود داره؟
3. پیشنهاد می کنم خیلی به گفته های ایشان تکیه نکنید. درباره درس، کار و وضعیت مالی وی خوب تحقیق کنید و اینکه کلا فرد کاری و قابل اتکائی است؟
موفق بیاشید :72:
-
سلام مهسا
دلیل اینکه تو این سن رفته دنبال رشته پزشکی چیه؟
-
سلام
وضعیتش مشکلی نداره و بیشتر افراد با هم شریکی کار میکنن و ایرادی نداره..اما اینکه خرجتونو خونواده اش بدن
زیاد وضعیت جالبی نیست ..
نقطه قابل توجه این اقا سعی و کوشش و عزم جدیش برا پیشرفته که واضح به چشم میاد و قابله تحسینه..
اگه از تیپ و ظاهر و اخلاقش راضی هستین و به دلتون نشسته و بعدا از تحقیقات موجه بیرون اومدن بهتره روند اشناییو ادامه بدین..